Jump to content

Τάλως

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  21
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

8 Neutral

Σχετικά με το μέλος Τάλως

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική
 • Γενέθλια Φεβρουάριος 8

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Kymco
 • myBike: Μοντέλο
  Jetix
 • myBike: Κυβισμός
  140

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  Nollan N62

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

Η λίστα των πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλα μέλη.

 1. Απλα, έχω έναν εκκεντροφόρο και κάθεται, θεωρητικά «καλο». Αν ταιριάζει και κάνω λίγο παραπάνω γούστο, γιατί να μην αλλάξει. Το μηχανάκι με καλύπτει και όπως είναι, αλλά αν κερδίσω δύναμη αλλες 1000 στροφές πάνω θα είναι ωραίο για την μια φορά στο τόσο που το ανοίγω. Ψάχνομαι να έχει διαφορά και μην είναι μια το ένα μια το άλλο με τον στοκ Ωραίος θα το ψάξω!
 2. Εξωτερικό του βάζουν μετα ή έρχεται από retailers με τον Ζ40. «Σηκώνει» δηλαδή, και από το να αγοράζω, έχω ήδη αυτόν. Anyway θα τα μετρήσω μόνος μου αν το ανοίξω. Πιο πολύ έψαχνα τα νούμερα από τον εργοστασιακό CDI εκκεντροφόρο.
 3. Τι πειράματα μωρε, ένα ψυγείο έβαλα που είχε υποδοχές. Αν δεν υπάρχει λόγος μην το ανοίγω τσάμπα.
 4. Καλησπερες, εχω έναν καινούριο εκκεντροφόρο από όταν έκανα πειράματα στο φτιαγμένο 100αρι παπί που είχα, αλλά είχε μεγάλο βύθισμα και έβρισκε πιστόνι. Πλεον έχω μοτέρ monster 140 (YX140 έξω), με κεφαλή CDI και φαντάζομαι στοκ εκκεντροφόρο πάνω. Θα μπαίνει ο apido, έχουμε μετρήσεις (specs) από τον στοκ CDI? Τον άλλον τον μετράω και ετσι, αλλά τον στοκ μόνο αν το λύσω θα μάθω, που θα είναι αργα.
 5. Τάλως

  Ψυγείο λαδιού παπί.

  Είναι με λαμακια από πίσω, πάνω στο πλαίσιο.
 6. Τάλως

  Ψυγείο λαδιού παπί.

  Google search, average απο τις απαντήσεις που δίνουν. Όλοι είναι +-5 βαθμούς απο αυτά που έγραψα. Ιδανικά θα πρέπει να ξέρουμε το σημείο/θερμοκρασία που χάνει συνοχή το συγκεκριμένο λάδι και να μείνουμε λίγο πιο κάτω. Αλλά what the hell mate, πάω by the book στην δουλειά μου, ας είμαι πιο chill εδώ...
 7. Τάλως

  Ψυγείο λαδιού παπί.

  Απο 110 μέχρι 130 είναι τα νορμάλ/αναμενόμενο για αερόψυκτη μικρή μηχανή συνήθως. Πάνω απο 140 πας σε "κόκκινη περιοχή". Όπως και κάτω απο 90-95 ξέρεις δεν έχει ζεσταθεί ακόμα για να ανεβάσεις στροφές ιδιαίτερα.
 8. Τάλως

  Ψυγείο λαδιού παπί.

  Καλημέρα, ναι το κοιτάω κάθε φορά στις ενώσεις αν έχει λάδι, αλλά και κάτω αν έχει στάξει. Για λίγες μέρες θα έχω τον νου μου. Το χειμώνα λογικά θα το καλύπτω να μην ψύχει το λάδι. Τελευταια μλκια που λέω να πάρω σε αυτή την ιστορία, βλέπω κάτι αναλογικά θερμόμετρα λαδιού, κυλινδρικά, από Κίνα με κανα 10-12 ευρώ. Αξίζει να βάλω ένα να βλέπω ποτε είναι έτοιμο (σχετικά ζεστό) και ποτε έχει ζεσταθεί πολύ; Έχει βάλει κανεις σας;
 9. Τάλως

  Ψυγείο λαδιού παπί.

  Μπήκε το ψυγείο, ζεσταίνεται και από τις δυο μεριές άρα μάλλον κυκλοφορεί το λάδι μέσα κανονικά. Το σασί είναι Kymco Jetix, από φρένα κτλ άψογο. Τα λάδια εβρασαν, όσο και αν το πίστευα αδύνατον. Αλλιώς νιώθεις το λάδι το κρύο σαν μελι, το σωστή θερμοκρασία που είναι γλυκό και αλλάζεις ταχύτητες σχεδόν με την σκέψη μονάχα, και το «βραστό» που αλλάζεις ταχύτητες και είναι σαν να μην υπάρχει. Ένιωθα μέταλλο με μέταλλο που λένε.
 10. Τάλως

  Ψυγείο λαδιού παπί.

  Ευτυχώς κρατάω τα λαδάκια που μένουν απο τις αλλαγές και έχω κάπου 300ml φρέσκο λάδι, να βάλω όσο πάρει Τώρα το θέμα είναι που θα μπει, γιατί το jetix έχει πλαστικά σαν Crypton X και δεν έχει χώρο
 11. Τάλως

  Ψυγείο λαδιού παπί.

  Ναι, στην τοποθέτηση θα γεμίσει το ψυγείο και θα πάρει κανα 50-100ml λογικά. Στις αλλαγές όμως δεν ξερω κατά ποσο θα στραγγίζει και αυτό άρα θα αλλάζω πάλι 900ml και απλα θα έχει περισσότερα παλιά μέσα (ποτε δεν αδειάζει εξολοκλήρου το μοτέρ ετσι και αλλιώς. Θα δείξει η βελόνα/μετρητής.
 12. Τάλως

  Ψυγείο λαδιού παπί.

  Το παρήγγειλα τελικά, θα βάλω φωτό όταν το βάλω, σας ευχαριστω!
 13. Εγώ θα το έκανα cafe racer πάντως, να ελαφρύνει κιόλας Αν το πουλήσεις, και με θυμάσαι, στείλε ένα μηνυμα.
 14. Τάλως

  Ψυγείο λαδιού παπί.

  Ναι για το 40% το διάβασα και εγώ, για αυτό σκέφτηκα για το ψυγείο. Το Repsol είναι της Honda απο ότι κατάλαβα, το πρότεινε ο μηχανικός. Χρόνια είχα στο μοτέρ "αστρεα" που είχα κάνει απο στοκ 50άρι, Castrol τα κόκκινα, 5 ευρώ το λίτρο και το μοτέρ κράτησε πολλές δεκάδες χιλιάδες χμ (ακόμα δουλεύει δηλαδή). Για το ζήτημα του ψυγείου, https://assassindirtbikes.com.au/yx-140cc-yx140-r-race-big-bore-engine-motor-dirt-bike-assassin-dhz-thumpstar-atomik-z50.html Λέει οτι μπορεί να τρέξει και με και χωρίς ψυγειάκι. Αλλά θεωρητικά το μοτέρ είναι για "αγώνες" που αλλάζουν λάδια ανά 20-30 ώρες πχ.
×
×
 • Create New...