Jump to content

Hellfire

Νέα Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

22 Excellent

Σχετικά με το μέλος Hellfire

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική
 • Γενέθλια 05/22/1970

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  Αλεξανδρούπολη
 • Ενδιαφέροντα
  Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Δυκτίων,Τηλεφωνικών και Δορυφορικών Εγκαταστάσεων.
  Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών (Στρατιωτικός) και αρκετές άλλες γνώσεις σε πεδία τεχνικά.
  Μουσική Rog,Rege γενικά 80's ! όχι ελληνική.

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • myBike: Μοντέλο
  CB500X 2016
 • myBike: Κυβισμός
  471cc

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  Nolan 91

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Honda
 • dreamBike: Μοντέλο
  NC 750 Manual T

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

Η λίστα των πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλα μέλη.

 1. Hellfire

  ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

  - Αυτά που γράφεις, είναι πράγματα χωρίς ιδιαίτερο νόημα και δείχνουν ημιμάθεια. Η Honda έχει μια ονοματολογία στα πλαισιά της, δεν την άλλαξε για εσένα. - Καλόν είναι να μην γράφεις ότι σου έρχεται στο κεφάλι ή ότι παραμύθι λέγανε τότε τα μοτοκαφενεία στο Δεδέ-Αγάτς !!!! Θα μπορούσα να σου απαντήσω κάλιστα για θέμα ημιμάθειας ...αλλά μάλλον θα πρέπει να σου μιλήσει κάποιος για θέματα συμπεριφοράς ....και επίσης για τα Κόμπλεξ που κουβαλάς (κάποιος είπε να μήν σε παρεξηγήσω επειδή έτσι είσαι) Είπα να μπώ σε ένα φόρουμ να διαβάζω και να μαθαίνω Νέα με άτομα όμως συγκεκριμένα ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ δέν αξίζει ( χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον άλλο γιατί δεν μου φταίνε οι υπόλοιποι άνθρωποι) προτιμάω και θα αποχωρήσω μόνο και Μόνο για να μήν συναναστέφομαι με ....άντε να μην πω τί και αφήσω άσχημη εικόνα Ευχαριστώ για την σύντομη αποδοχή της παρουσίας μου στο φόρουμ ....όσοι για τον αναγράφων στον οποίο απαντώ θα ήθελα παρα πολύ να σου απαντήσω απο "Κοντα" σχετικά με το Δεδε Αγάτς (μια και προσπάθησες συκεκριμένα να με προκαλέσεις και να προσβάλεις τον τόπο) αλλά άτομα σαν και εσένα ούτε φτύσιμο δεν αξίζουν και μόνο απο μακρια ξέρουν να προσβάλουν αλλά απο Κοντά κάνουν τίς Κότες.
 2. Hellfire

  ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

  Ο ανθρωπος που το είχε φέρει (για δικούς του προσωπικούς λόγους ) και είχε το επονωμαζόμενο μαγαζι MotoJapan στην Αλεξ/πόλη εν έτη 1989 και μετά (το πρόλαβα εώς 1994) έιχε Υπηκοότητα και Ιαπωνική (λόγω οτι ήταν παντρεμένος εκεί). Αυτό τον διευκόληνε εκείνη την εποχή ως πρός το να φέρνει (με μεγάλο κέρδος ) ...στήν μούφα κοινώς κάποια μοντέλα εκτός εμπορίου. Το συγκεκριμένο για να το περάση είχε το κουστούμι του εμπορικού και απο μέσα ήταν το αγωνιστικό ( τί να κάθομαι να λέω για το τί γινόταν εκείνη την εποχή ) εξού και ο κωδικός το οποίο το ανακάλυψα και εγώ αφού το είχα αγοράσει και μετά (οταν ψαχνόμουν εγώ και καμιά 10αρια άλλα μαστόρια για service manual και γιατί δεν ταιριάζαν κάποια πράγματα ). Φυσικά μετά απο 23-24 χρόνια δέν έχω την άδεια ( για να το δείξω εδώ ) μια και το είχα όπως προ είπα πουλήση σε Θεσσαλονίκη. Δέν θα προσπαθήσω να πείσω ομως περαιτέρω . Γνωρίζω για τα NC30-35 κτλπ. Όμως παρα τραβήχτικε το όλο θέμα οκ είχα 1α κάποιο 400cc που μου άρεσε πολύ και μου έμεινε στο μυαλό αυτά !
 3. Hellfire

  Honda CB 500X Service Repair Manual

  Έφαγα τον τόπο και δέν έχω βρεί κάτι. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας το "προμηθεύση" ....όχι το Owners αλλά το Service Manual της Συγκεκριμένης Μοτοσυκλέτας Honda CB500 X ( η δικιά μου είναι 2016) αλλά θεωρώ οτί δέν έχει μηχανολογικές διαφορές με της 3ιετίας 2013-2015 ?. Ευχαριστώ.
 4. Hellfire

  ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

  Μαζί του είμαι και εγώ και δέν τον παρεξηγώ ( ώς προς την "Θερμότητα" του ) και σέβομαι την αγάπη του για τα παλία .....όπως υπάρχει και η δικιά μου αγάπη βέβαια Υπέρμαχος της απόψεως οποιουδήποτε και υποστηρικτής ..για αυτό έδωσα και την θέση μου και εγώ ΄για να γίνω αντιληπτός ως πρός τα όρια μου Όσο για το φωτογραφικό υλικό δέν θα μου έφταναν τουλάχιστον 2 σελίδες του Ποστ μεμονωμένα όμως μπορώ να βάλω διάφορα κατα την διάρκεια τόσων χρόνων συμβίωσης που έχω απο το έτος 1989 εώς και σήμερα. Απλά πρέπει να δώ που είναι ορθό πρός ανάρτηση και όχι στην συγκεκριμένη συζήτηση γνωριμίας Αλλά μια και είμαστε εδώ (και αν κάνω λάθος ας μετσφερθούν σε άλλη ενότητα) ας βάλω μερικά απο τα δίτροχα που με συντρόφευσαν ( απο δικές μου φώτο) Πρίν το VFR 1992 Πριν το CBR 1991 Πρίν 1990 1989 και είπαμε έχω όλη την ιστορία μου αλλά θέλει ώρα και χώρο
 5. Hellfire

  ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

  Φίλτατε πρίν προβείς σε κριτική να ξέρεις επίσης τί λες εσύ (συγνώμη αλλά απαντάω στον ίδιο τόνο) 1ον 2ον Είναι RC 30 ....ήταν εισαγωγής απο Ιαπωνία ( Ρεπλίκα του Αγωνιστικού RC-45 ....ήτοι 750cc και όχι του εμπορικού RC-30) ήταν δηλαδή το αντίστοιχο αγωνιστικό στα 400 cc Το NC-30 ήταν η έκδοση η ευρωπαική ( 400 cc). Το δικό μου ήταν με τον αντίστοιχο κωδικό στήν Ιαπωνία (μια και το είχα φέρει κατευθείαν απο εκεί ) το είχαν με τον ίδιο κωδικό του 750 ...δηλαδή RC και όχι NC πρός διευκρίνηση. Αυτό δηλαδή η πραγματική μηχανή που είχα (1ια φωτογραφία τής έχω ...όπως έχω και αρχείο για όλες όλες τίς οποίες αναφέρω) Στην συγκεκριμένη είχα αφαιρέση το καπάκι απο την θέση του συνοδηγού και είχα αγοράσει και βάλη την (πανάκριβη για τότε σέλλα) Το συγκεκριμένο ήταν απο τα 1α μοντέλα και είχε βγεί με ίδιο κωδικό 1988 (κράτησε η έκδοση αυτή απο 1988 εώς 1992) μετά το 1989 αλάξανε τον κωδικό και έβγαινε ώς NC-30 για εμπορική κατανάλωση ή έκδοση που είχα ήταν για Αγώνες και όχι για Εμπορική χρήση. και είχε και αρκετές τεχνικές διαφορές με την έκδοση την εμπορική (σε αλυσιδογράνναζα, σε ρυθμίσεις κινητήρα...ακόμα και στα μπουζί τα οπόια δέν ερχόταν κάν στην ευρώπή....τα έφερνε μόνο η NGK ER8-EH Θερμά και ER9-EH ψυχρά διαστάσεως 8 cm μήκους ( απο Ιαπωνία εισαγωγή πάντα μετά απο 2 χρόνια ήρθαν ευρώπη) και δεν υπήρχε κάν μπουζοκλειδο μακρύ για να μπεί μέσα στο κινητήρα για την αλλαγή τους τα πλήρωνα 4.500 δρχ το 1 με παραγελία απο Ιαπωνία. Την μοτοσυκλέτα την είχα εν έτος 1993 όπως αναφέρω είχε έρθει ελλάδα το 1992 και πουλήθηκε το 1994 στην θεσσαλονίκη. Θα παρακαλέσω εφόσων κάποιος αμφισβητεί μια και δέν είμαι χθεσινός σε Forum να είναι σίγουρος και λίγο ποιό ευγενικός !! ευχαριστώ.
 6. Hellfire

  Honda CB500X

  Καλορίζικο στον παραπάνο φίλο !!! Και ναι όντως και εγώ έχω κατεβάση την πίεση στα ελαστικα σε 34-38 με σαφώς καλύτερο περπάτημα γενικώς στον δρόμο.!!! Προχτές παρέλαβα επίσης και την GIVI Trekker Outback 42 ( Σε ασημί) θα βάλω φώτο μόλις μπορεσω !
 7. Hellfire

  ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

  Σίγουρα Αναπολώ (λόγο Νεότητας Βέβαια) έτος 1993 που είχα το Honda VFR RC-30 400cc (μονόμπρατσο με τα διπλά φώτα μπροστά) με το φανταστικό μοτέρ και Σασμάν ....επίσης 1 Kawasaki EN LTD 450 ( ψιλο Τσοπεράκι το γυάλιζα όλη την ημερα ) με το οποίο έκανα φανταστικά ταξίδια εν έτη 1999-2001 με τα δερμάτινα τσαντάκια του και τίς χειροποίητες πλαινές επίσης απο Δέρμα που είχα χρυσοπληρώσει για να το παίζω Easy Rider !!!
 8. Hellfire

  Honda CB500X

  Προφανώς απο τον ίδιο αγοράσαμε απλά εγώ κατέβηκα Θεσσ/νίκη απο Αλεξανδρούπολη και επειδή είχα εξοπλισμο >(Δαβανοπουλος) μου έκανε την έκπτωση :)
 9. Hellfire

  Honda CB500X

  Αμάν ρε παιδί πώ πώ στο τσάφ πρόλαβα και την πήρα δηλαδή και με γενναια έκπτωση !!! απο 6750 που είχε τιμή (μετρητής έδωσα) την πήρα 6450 !!
 10. Hellfire

  ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

  Καλησπέρα σε όλους . Γιάννης απο Αλεξανδρούπολη Μοτοσυκλετιστής εκ πεποιθήσεως !! Έχω αλλάξει μέχρι σήμερα ( άρχισα απο την ηλικία των 20 και τώρα είμαι 47) 26 δίτροχα - μοτοσυκλέτες με το τελευταίο μου απόκτημα 1 Honda CB500X 2016 Λευκό που έχει αυτή την στιγμή 700 χιλιόμετρα. -Παράλληλα διατηρώ και 1 Piaggio Fly 125 3V 2014 με 4000 χλμ.
 11. Hellfire

  Honda CB500X

  Μια φώτο και απο το δικό μου απόκτημα μια που ζέστανε ο καιρός τώρα...Νεοσύστατη την παρέλαβα πρίν 1 μήνα !
×
×
 • Create New...