Jump to content

Konstantinos!

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  92
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Konstantinos!

 1. Konstantinos!

  Κοιταξτε τι αγορασα !!!

  Προετοιμασία για τα κρύα
 2. Konstantinos!

  MotoGP 2016 > Motul TT Assen 86th Edition

  Βιάστηκε ο ρόσσι να κατεβάσει χρόνους ενώ ήταν 2.5 δευ μπροστα από μαρκέζ και την πάτησε... Μπράβο στο Μίλλερ!
 3. Το τι πιστεύουμε Ηρακλή από το τι πραγματικά ισχύει έχει μεγάλη διαφορά. Είναι τουλάχιστον αφελές να προτρέπεις κάποιον να αγοράσει το οτιδήποτε καθαρά επειδή εσύ ως Ηρακλής, εγώ και ο κάθε φορουμίστας χωρίς κατάρτιση, χωρίς να έχουμε την παραμικρή επιστημονική ιδέα (απόδειξε με λάθος) θεωρούμε πως ένα κράνος των 100 ευρώ είναι το ίδιο με των 300-400+ . Και για να προλάβω θέμα με decals, αναφέρομαι σε μονόχρωμα κράνη που η τιμή είναι η κατώτερη ανά κράνος.
 4. Konstantinos!

  Γάτες...

  Εσύ ξεκίνησες :P
 5. Konstantinos!

  Γάτες...

  Δηλαδή θέλεις να μας πεις πως σε άλλες πρωτεύουσες ή μεγάλες πόλεις αυτού του κόσμου στον οποίο ζούμε, ξέρεις το ρεαλιστικό κόσμο, οι αντίστοιχες αρχές τοποθετούν γάτες σε ρόλο μυοκτόνων για την αποφυγή πανδημίας. Επίσης, τα σκατά σου και τα δικά μου περνούν από βιολογικό καθαρισμό (υπό φυσιολογικές πάντα συνθήκες) και θεωρούνται PROCESSED. Και επειδή επίσης ο άνθρωπος πήγε και έχτισε και δεν άφησε χώματα στις γάτες για να χέζουν και να τα καλύπτουν τι πρέπει να γίνει τώρα; Ξέρεις τι λέω εγώ; Στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανά 3 πολυκατοικίες να κατεδαφίζουμε μία να τις γεμίζουμε με χώμα για να πηγαίνουν τα ζωντανά να κάνουν την ανάγκη τους.... αααα έχω καλύτερη ιδέα, να πηγαίνει η κάθε γάτα στις παιδικές χαρές που παίζουν παιδιά και να τα κάνει στο χώμα εκεί, να πέρνουν τα παιδιά και αντισώματα... Συνήθως δε θέλω να γίνομαι ειρωνικός ρε φίλε, αλλά με αυτά που γράφεις αυτή είναι η απάντηση.
 6. Konstantinos!

  Γάτες...

  Και επειδή στην Κωνσταντινούπολη που είναι Ευρωπαική πόλη (πότε έγινε αυτό;) ταίζουν γάτες παντού με πιατάκια και είναι και παράδοση τους πρέπει να το κάνουμε και εμείς στην Ελλάδα. Εντάξει δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό μερικών. Τα ισοπεδώνετε όλα, συγκρίνετε τα πάντα και τους πάντες και από κάπου πρέπει να πιαστείτε για να επιχειρηματολογήσετε.
 7. Τα d212 φαίνονται αρκετά καλά, λογικά αυτά θα τοποθετήσω... Είδωμεν! Υ.Γ : Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για το χρόνο σου! Ήσουν κατατοπιστικότατος!
 8. Konstantinos!

  Γάτες...

  basta φίλε μου παρόλο που αγαπώ τα ζώα και εγώ και δεν έχω χτυπήσει ποτέ, ή κακοποιήσει κάποιο οφείλω να σου πω πως δε συμφώνησα με τίποτα απολύτως από αυτά που λες... Ο hayabusas έχει απόλυτο δίκιο. Δεν είναι λογικό ούτε να αφήνεις τις γάτες να ξαπλώνουν πάνω στη σέλα της μηχανής σου ή στο καπώ του αυτοκινήτου σου και να δημιουργούν γρατζουνιές, που όντως δημιουργούν, κοστίζοντας σε εσένα που έχεις εργαστεί και έχεις δώσει χρήματα για αυτά τα υλικά αγαθά. Επίσης δεν είναι λογικό να έχεις 10-15 γάτες στη γειτονιά 1-2-3 το βράδυ να κλαίνε ζευγαρώνοντας, μαλώνοντας κ.ο.κ. Ούτε είναι λογικό κάποιος άνθρωπος να ακολουθεί τακτικές οι οποίες βλάπτουν τη δημόσια υγεία και έρχονται σε αντιπαράθεση με συνανθρώπους-συνένοικους-γείτονες κτλ, ειδικά σε μια πόλη, γιατί σίγουρα η ύπαρξη τέτοιου αριθμού ζωντανών στη γειτονιά δημιουργεί προβλήματα δημόσιας υγείας... Έχετε μυρίσει κατουρλιά σκύλων και γατών φαντάζομαι ( και των ανθρώπων βρωμάνε). Η σωστή λύση είναι κατά τη γνώμη μου αφενός η στείρωση των αδέσποτων γατών από μια υπεύθυνη αρχή (ας γελάσω) και αφετέρου η διασπορά τους σε διάφορα χωριά και πόλεις (μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά στη μείωση ενός άλλου μεγάλου κινδύνου για τη δημόσια υγεία - τα ποντίκια). Όπως και να έχει δεν φταίνε τα ζωντανά αλλά η συμπεριφορά των ανθρώπων.
 9. Konstantinos!

  Λάστιχα για GSXR 600

  Καλησπέρα, παιδιά, τα λάστιχα αυτή τη στιγμή που φοράω στο GSXR είναι τα Michelin Pilot Power 2ct... Τα τοποθέτησα τον Αύγουστο του 2014 και έκανα γύρω στα 6500 χιλιόμετρα με αυτά, χωρίς να έχουν σχεδόν καμία απολύτως φθορά η αλήθεια είναι... 1 φορά τα έχω βάλει στις Σέρρες. Το μηχανάκι όταν γυρίσω και όπως ανέφερα σε άλλο θέμα θα το βάλω για πούλημα, αν δεν πουληθεί στην τιμή που θέλω, θα το κρατήσω. Οι ερωτήσεις μου είναι: 1. Μήπως τα 2 χρόνια ζωής και τα χιλιόμετρα που τους έχω κάνει είναι πολλά; (πολλές φορές με ταχύτητες 200+ κανά δυο φορές ταξίδια με 250+) 2. Επειδή θέλω να σταματήσω να πολυκαβαλάω τη μηχανή στο δρόμο και θέλω να την χρησιμοποιώ αποκλειστικά <<σχεδόν>> για πίστα, τι λάστιχα να της βάλω αν αλλάξω; 3. Διάβασα και ένα άλλο θέμα με πολλά fails σε μισελιν λάστιχα και ψιλοφρίκαρα ειδικά αναλογιζόμενος τις ταχύτητες. Όπως και να έχει αν το μηχανάκι πουληθεί, τα αντίστοιχα λάστιχα που θα προταθούν θα τοποθετηθούν στο επόμενο το οποίο θα είναι επίσης ss.
 10. Konstantinos!

  Γάτες...

  Η εγκατάλειψη τραυματισμένου ζώου θα έπρεπε να τιμωρείται αυστηρότερα.
 11. Konstantinos!

  Γάτες...

  Να γιατί δε θέλω όταν με το καλό έρθει η στιγμή να αγοράσω σπίτι να μείνω σε πολυκατοικία... Θα είναι ο πάνω; ο κάτω; ο δίπλα; κάποιος τέλος πάντων θα είναι αλλοπαρμένος και θα δημιουργεί προβλήματα με διάφορους τρόπους. Προσωπικά, επειδή μένω σε πολυκατοικία και συνέβαινε το ίδιο στη μηχανή, μόλις έβαλα την κουκούλα σταμάτησε το πρόβλημα με τη σέλα και τις πατημασιές... Εγώ θα έλεγα να βάλεις την κουκούλα σφιχτά καταρχήν ώστε να μην μπορεί να περάσει από κάτω, εν ανάγκη να βάλεις μια ακόμα κόντρα από κάτω για να μην υπάρχουν τρύπες. Κάτω από την κουκούλα να βάλεις δύο κώνους, έναν στο ντεπόζιτο και έναν στη σέλα του συναναβάτη ώστε να μην υπάρχει σημείο όπου η γάτα θα μπορεί να πάει να καθίσει πάνω από την κουκούλα, κατάλαβες να γίνει σαν αντίσκηνο από πάνω... Τώρα όσον αφορά τα γατίσια τραγούδια, αυτό όντως είναι πρόβλημα να έχεις 15 γάτες να σκούζουν καθημερινώς... Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω μην χτυπήσεις τα ζωντανά, αφενός δεν φταίνε και αφετέρου δε θα καταλάβουν... Προσωπικά δεν μπορώ να δικαιολογήσω τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας (εκτός αν είναι παιδάκια μικρά) για διάφορες κινήσεις τους, στην προκειμένη το τάισμα των ζωντανών ακριβώς κάτω από την πολυκατοικία ενώ μπορεί αυτό να γίνει σε απόσταση και σημείο που δεν ενοχλεί τους γύρω... Η γιαγιά φταίει, τα δικά της δόντια (αν έχει ) πρέπει να "τρίξεις" για να αλλάξει τις συνήθειες της... Είναι και θέμα δημόσιας υγείας...
 12. Μα γιατί του λες πως είναι έτοιμος να κλάσει; Σε στιγμή χαλάρωσης είναι ο chicken legs
 13. μίλησε ο chicken legs με τα 3.5 χρόνια calisthenics και το ανύπαρκτο σε συνάρτηση με τα χρόνια σώμα για το πως σκέφτεται ο Έλληνας. Καληνύχτα... Συ είπας.
 14. Είναι αδύνατον να κάνεις διατροφή με 1700 θερμίδες, εκτός αν είσαι Σαολίν. :P Αν θέλεις να χάσεις κιλά λίπος τα πράγματα είναι απλά.... Πρέπει να υπολογιστούν οι θερμίδες συντηρήσεως σου πρώτα... 5-6 γεύματα ημερησίως, όλα στεγνά. Η συνολική ημερήσια ποσότητα πρόσληψης πρωτείνης πρέπει να είναι το λιγότερο 1 φορά Χ την άλιπη μάζα σου... Π.χ 70 κιλά άλιπης μάζας; Τότε το λιγότερο 70 γραμμάρια πρωτείνης ημερησίως... Ιδανικά 105 γραμμάρια (1.5 φορά). Και πράσινες σαλάτες... Όσον αφορά το νερό... τώρα πια οι πάντες συμφωνούν πως νερό πρέπει να πίνεις όταν ο ίδιος νιώσεις δίψα, που σημαίνει πως το ζητά ο οργανισμός σου... Δεν μπορείς να πίνεις 3 λίτρα νερό καταχείμωνο... Θα κατασκηνώσεις στην τουαλέτα.
 15. Καλημέρα παιδιά από Γαλλία... Δεν την παλεύω πότε θα γυρίσω Ελλάδα :( θέλω διακοπέεεες
 16. "ΠΡΕΣΒΗΣ" ESFJ-T Κάααπως έτσι... Η αλήθεια είναι όμως πως δεν μπορώ να ελιχθώ λέγοντας ψέματα και γλύφοντας τους άλλους... Υπερβολικά ειλικρινής για το καλό μου.
 17. Εντάξει αυτά που γράφονται εδώ μέσα για τη ζάχαρη είναι επικίνδυνα. Μάριε, η ζάχαρη αν δε μεταβολιστεί γίνεται λίπος... Επίσης τα 59 σου κιλά και οι ποσότητες ζάχαρης που παραθέτεις δεν αντιπροσωπεύουν και απαραίτητα την αλήθεια. Καταρχήν είσαι πολύ αδύνατος για το 1.70 και κατά δεύτερο μπορεί να έχεις υπερθυρεοειδισμό ή υψηλό μεταβολικό ρυθμό λόγω γονιδίων...
 18. Παλιά ασχολούμουν πολύ σοβαρά με τα βάρη ώσπου το 2012 έπαθα βουβονοκοίλη πάνω σε ένα σετ Squat (120 κιλά). Από τότε ξενέρωσα και τα παράτησα. Έχει κανένα μήνα ξεκίνησα πάλι, άλλα όπως το βλέπω θα πρέπει να την κάνω εγχείρηση τη βουβωνοκοίλη, ελπίζω να βρω φθηνά λαπαροσκοπικά! Οι επιδόσεις μου μετά από τόσα χρόνια αποχής είναι τραγικές... Παρόλα αυτά και ενώ τρώω ΠΟΛΛΑ γλυκά φαίνεται πως χάνω συνεχώς λίπος χωρίς να πέφτουν τα κιλά μου. Είμαι 82 κιλά τώρα 1.72. Το πρόγραμμα που ακολουθώ τώρα είναι: Στήθος 150 κάμψεις (όσα σετ χρειαστεί) Πάγκο 4 Σετ χ 8 Χ 70 κιλά πιέσεις με αλτήρες 4 σετ Χ 12 Χ 25κιλά Ανοίγματα αλτήρες 4 σετ Χ 12 Χ 14 κιλά Πλάτη 50 έλξεις σετ διάφορα σετ (όσα χρειαστεί) Κωπηλατική με αλτήρα 4σετ Χ12 Χ 25 κιλά Άρσεις θανάτου 4 σετ Χ 10 Χ 80 κιλά Κωπηλατική με μπάρα 4 σετ Χ 12 Χ 40 κιλά Πόδια Καθίσματα 8 σετ Χ 12 Χ 60 κιλά Άρσεις θανάτου με ίσια πόδια 4 σετ Χ 12 Χ 50 κιλά Γάμπες όπως να ναι... Κάποιες φορές κάνω και ώμους... αυτά... Ξεκίνησα συγκεκριμένα 10 απριλίου τη γυμναστική. Ξέχασα να σημειώσω πως με τα γλυκά έχω τρομερό πρόβλημα τρώω πάρα πολλά...
 19. Καλά μη φανταστείς δεν τα έγραψα επίτηδες έτσι προπαγανδιστικά αυτό που έγραψες εννοούσα και εγώ !
 20. Όπως και να έχει δόκιμος πρέπει να πας σε πλοίο με σημαία συμβεβλημένη με το ΝΑΤ ( ναυτικό απομαχικό ταμείο) ώστε να υπολογισθεί για να πάρεις το δίπλωμα του 3ου, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Από εκεί και πέρα αφού το έχεις πάρει απόφαση να ξέρεις ότι τα μισθολόγια των δοκίμων είναι από 500 - 1200 πρωτοετής. Από που είσαι; Σε ποια σχολή θέλεις να πας; Αν πας μηχανιώνα για παράδειγμα και είσαι από περιοχή εκτός θεσσαλονίκης θα πρέπει να νοικιάζεις έξω με ότι αυτό συνεπάγεται σε έξοδα. Όσον αφορά τον τύπο των πλοίων... τι να σου πω, ανάλογα τον χαρακτήρα του καθενός είναι.
 21. Βρε παιδιά εμένα συγγνώμη αλλά αυτό που με προσπερνά είναι ότι, σε μια ευρωπαική χώρα, στο κανάλι του δημοσίου και συγκεκριμένα το ΕΡΤ World, τώρα που είμαι στη Γαλλία και χθες είδα λίγο τηλεόραση, είδα πως έχουν ειδήσεις στα Αραβικά. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά τα αραβικά γράμματα τα έχουν πάνω από τα ελληνικά στους τίτλους. Μπορεί στους περισσότερους να φαίνεται αθώο και τυχαίο, αλλά η ιστορία έχει δείξει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Προσωπικά θίγομαι πολύ από όλα αυτά. Τι γίνεται στο Ρδέλο που ονομάζεται Ελλάδα;
 22. Εσύ να τραβήξεις να διαβάσεις όλες τις απαντήσεις πριν γράψεις αυτά που γράφεις. Μην πω τίποτα πιο βαρύ. " Εγώ έχω στην οικογένεια μου παραδείγματα κτλ κτλ κτλ" . Που ξέρεις ο άλλος που λείπει τι κάνει και αν πηγαίνει με γυναίκες ή όχι. Σου ξαναλέω, είσαι στην από έξω και μιλάς με βάση το "Εμένα με βάση αυτά που μου είπαν πιστεύω τα τάδε". Για αυτό δεν γουστάρω ποτέ να συμμετέχω σε συζητήσεις για το επάγγελμα μου, γιατί πάντα θα βγει ο παντογνώστης στεριανός που τα ξέρει όλα. Αμάν πια.
 23. Είναι ωραίες οι ψευδαισθήσεις, το κακό είναι πως παραμένουν αυτό, ψευδαισθήσεις. Μην με παρεξηγήσεις δεν το λέω επιθετικά ή ειρωνικά, αλλά απ' έξω όλα εύκολα φαίνονται. Καμία ζωή δεν έχεις μέσα στα βαπόρια, ένα ζώο κλειδωμένο σε ένα κουτί από λαμαρίνα είσαι και τίποτα παραπάνω.
 24. Επειδή είμαι συγκεκριμένα του επαγγέλματος και ειδικότερα Υποπλοίαρχος (Σε δεξαμενόπλοια), έχω να σου πω τα εξής, τα οποία είναι καθαρά προσωπικές πεποιθήσεις. 1. Όπως είπε ο από πάνω, αν πας όντως, να πας μηχανικός είναι πολύ καλύτερα... Προσωπικά αν επέλεγα ξανά δεν θα πήγαινα στη σχολή. 4 χρόνια μέσα σε ένα τριμπ00ρδελο για να πάρω ένα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ το οποίο δεν έχει την παραμικρή αξία στη στεριά; Και φυσικά επίτηδες δεν έχει αξία πουθενά αλλού για να σε ωθούν αποκλειστικά στο μονόδρομο, στη θάλασσα. Έχοντας οικογένεια και μη μπορώντας να τους δω με στεναχωρεί απίστεφτα, καθημερινά. Πολλές φορές έχει τύχει να στεναχωρηθώ πάρα πολύ επειδή υπάρχει πολύς κομπλεξικός κόσμος σε αυτή τη δουλειά και δυστυχώς δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Πολλές φορές είδα τον εαυτό μου να γίνομαι αντικοινωνικός, να γίνομαι κατίνα, να γίνομαι κακός, επειδή έτσι είναι η λαμαρίνα, σε αλλάζει και καλύτερο δε σε κάνει. Η νοημοσύνη σου στα πλοία πέφτει, το θέλεις ή όχι, επειδή πολύ απλά δεν υπάρχει τριβή με τον πραγματικό κόσμο. Είναι τόσα πολλά που πραγματικά δεν ξέρω από που να αρχίσω και από που να τελειώσω. Αν δεν είχα οικογένεια θα τα είχα παρατήσει. Να σημειώσω πως όλα αυτά είναι προσωπικές πεποιθήσεις και φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι με πολύ διαφορετική αντίληψη για το επάγγελμα. Δυστυχώς η δική μου είναι αυτή.
×
×
 • Create New...