Jump to content

arctic

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος arctic

  • Κλάση
    Περιμένει την οδική
  1. Ευχαριστω όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο θέμα.Το budget δυστυχως έχει παραμείνει το ίδιο λόγο της αγοράς εξοπλισμού και κάποιων εξόδων τα οποία δεν είχα υπολογίσει.Το wr του φίλου που έλεγα σε προηγούμενο ποστ είναι όλο λυμένο και υπάρχει μια περίπτωση να κάτσουμε να το δέσουμε απ'την αρχή.Επίσης από γνωστό βρήκα και ένα f1z σε πολύ καλή τιμή με χαζομαζέματα.Για ότι νεότερο θα το αναφέρω εδω :)
  2. Σορρυ παίδες για την καθυστέρηση.Τόσες μέρες δεν είχα μπει καθόλου στο forum και δεν είχα δει τα ποστ σας.Εχω φάει το car με το κουτάλι τόσες μέρες ψάχνοντας να βρω κάτι αξιόλογο.Εχω πάει κ έχω δει και κάποια μηχανάκια από κοντά αλλά ήταν όλα.....ότι να'ναι.Από βδομάδα θα πάω να δω και ενα wr200αρι ενός γνωστού μου,αν και δεν μπορω να πω ότι με ψήνει ιδιαίτερα η διχρονίλα....θα δείξει :)
  3. Πάντως το μηχανάκι έχει μπει πάλι αγγελία στο car απ'ότι βλέπω. Φίλε Πάνο πες μας τι έγινε τελικά,και αν το έχεις εσύ ακόμα το μηχανάκι στείλε μου ένα πμ γιατί ενδιαφέρομαι.
  4. arctic

    Τι έγινε ο ghost rider ??

    Εάν δεν κάνω λάθος,έχει πεθάνει αλλά παίζει να είναι και παρατράγουδο...
  5. Ναι το γνωρίζω το stelpet γιατί σαν παπάκιας το χρειάστηκα αρκετές φορές.Και το hemetcity.co.uk το γνωρίζω,απλά ψάχνω κάποιο που να έχει και φυσικό κατάστημα,σε περίπτωση που δεν πάω πάλι σε agv να έχω την δυνατότητα να περάσω μια βόλτα για δοκιμή και να αγοράσω κιόλας. Για το πιο πάνω που ρωτησα,έχει σε προσφορά κάποια καλά κρανάκια πχ -> http://www.mcmotor.gr/products.php?pid=1334&new=0&offer=0&pop=0&com=0&cat=30&u=0&gm=0&gf=0&gp=0&page=1
  6. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Βασίλη για την κίνηση και το τρέξιμο που έριξε για μένα χωρίς καν να με γνωρίζει!Thx mate!! Σίγουρα κάθε εμπόδιο για καλό...να δούμε πόσα θα μετρήσουμε ακόμα!! Κάτι άσχετο,αυτό το μαγαζί το ξέρουμε,είναι αξιόπιστο ?? -> http://www.mcmotor.gr/index.php Μου φάνηκε περίεργο το ότι δεν έχει φυσική υπόσταση,αλλά κυρίως οι τρόποι πληρωμής (paypal,κάρτα,κατάθεση).
  7. Σε ευχαριστω πολύ για την πληροφορία,εάν θες πες μας και από που το πήρες. Εγω είχα το agv k3 και μπορω να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος (και στο τρακάρισμα),εάν βρω κάποια μηχανή στα 500 ευρω,πολύ πιθανόν να το ξαναπάρω.Εάν πρέπει να διαθέσω πιο πολλά για την μηχανή,θα πρέπει να πάω σε κάτι πιο οικονομικό στο κράνος...άρα μια λύσει σαν αυτή που προτείνεις μου ταιριάζει γάντι!
  8. Το Ax μου αρέσει πολύ,κανονίζουμε με τον bill για λεπτομέρειες και μια από αυτές τις μέρες θα πάμε μαζί να του ρίξω μια ματιά και από κοντά.
  9. Σου στέλνω πμ σε 5' λεπτά.
  10. Οκ,μπορεί να μην με ξετρελαίνει σαν ιδέα το freewind αλλά σίγουρα είναι μια σωστή επιλογή για το ύψος και τα κιλά μου.Θα περιμένω μέχρι τέλη του μήνα και αν δεν βρω κάποια προσφορά,θα ρίξω και μια ματιά και σε κάτι άλλο όπως παπί-σκούτερ.Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα λίγο,πιο πολύ επειδή πριν 2-3 μήνες είχα βρει αξιόλογα μηχανάκια στις τιμές που ψάχνω.
  11. Γενικά είναι λίγο ότι νά'ναι η αγγελία καθώς υπάρχουν και άλλα λάθη (για παράδειγμα λέει στην αγγελία 56,000 χλμ και το κοντρερ στη φωτογραφία γράφει 75966 εάν βλέπω καλά).Όπως έγραψα και πιο πάνω,δεν μου αρέσει και σαν μοντέλο και λόγω ανταλλακτικών κλπ οπότε δεν το βλέπω να πηγαίνω κατά'κει.
  12. Ωραία επιλογή comrade,η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο.Θα το έχω στα υπόψιν μπας και πέσει καμία καλή προσφορά.Thx!!
  13. Τα gsxr αυτής της χρονολογίας δεν μου αρέσουν γενικά αλλά εάν δεν κάνω λάθος και ανταλλακτικά δεν βρίσκεις εύκολα και φθηνά (μπορεί να κάνω κ λάθος σε αυτό,εάν κάποιος ξέρει σίγουρα ας μας πει).Τα ανάλογα cbr 400 είναι πολύ πιο όμορφα μηχανάκια αλλά και πάλι δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει από ανταλλακτικά κλπ. Κάτι άσχετο,ωραία pic αυτή της υπογραφής σου Δυστυχώς τέτοια επιλογή δεν υπάρχει γιατί ο μηχανικός μου βρίσκεται αρκετά μακρυά από εκεί που βρίσκονται τα μηχανάκια και εκτός από αυτό εάν έχω 5 υποψήφια μηχανάκια και μου πάρει 20 ευρώ για το κάθε ένα...έφυγε το 100αρικο εύκολα.Θα πρέπει να καταλήξω σε ένα-δύο μηχανάκια και να του τα πάω να τα δει (ή να πάμε μαζί να τα δούμε)
  14. Αυτό λες ? -> http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2875721/
  15. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες,και είναι και ένας λόγος για τον οποίο έφτιαξα το νήμα,να ακούσω δηλαδή προτάσεις και συμβουλές.Το bros μου αρέσει πάρα πολύ σαν μηχανάκι,το έχει γνωστός μου και σε καλή κατάσταση και είναι απόλαυση (δεν παθαίνει τίποτα,αθάνατο πραγματικά) αλλά δεν μου κάνει λόγο του σωματότυπου μου.Το είχα πάει βόλτα και μου άρεσε σαν απόδοση,δεν με βόλεψε όμως καθόλου σαν θέση οδήγησης (συγκεκριμένα ένοιωθα τα πόδια μου πολύ πιεσμένα και αρκετά ψηλά).Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου,να'σαι καλά.
×
×
  • Create New...