Jump to content

Karavasilator19

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  162
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Karavasilator19

 1. δε ξερω καθολου, μεταχειρο που εχω ψαξει παρα πολυ λιγο βλεπω 100+ ως 200
 2. τι να πω ρε φίλε σε σουζούκι το πήγα δε θα έπρεπε ήδη να μου το είχαν πει; εκτός κι αν βαριούνται να ασχοληθούν, λέω να πάω και σε κάναν άκυρο από περιέργεια να δω τι θα μου πει...
 3. δεν έχουμε ασχοληθεί καν με τη καμπάνα ακόμα, αυτά που αλλάχθηκαν είναι στα αριστερά της μηχανής το έμβολο (κοχλίας) ντίζα συμπλέκτη και μανέτα
 4. η αλήθεια είναι ότι ενώ ο μάστορας δεν είχε ακούσει κάτι βέβαια ένας γνωστός μου μου είχε πει ότι σαν να άκουγε να βαράει η καμπάνα της μηχανής, ένα μεταλλικό ήχο όταν δε συμπλεκτάρω τον ακούω κι εγώ αλλά δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με αυτό ακόμα καθώς προέχει η μετάδοση, λες όντως να θέλω καμπάνα και να γίνονται όλα αυτά; αυτό τον ήχο τον ακούω όταν έχει ζεσταθεί το μηχανάκι και στις χαμηλές στροφές απαλό γκάζι, τι να πω τώρα θα προκύψουν κι άλλα;
 5. αυτό μου το είπε και φίλος σήμερα για wd 40 στον λεβιέ, ευχαριστώ και θα το κοιτάξω γιατί η αλήθεια είναι ότι δε το κάνει συνέχεια αλλά πλέον μετά από αυτά που άλλαξα το κάνει συχνά, έχω παρατηρήσει βέβαια ότι αν αλλάζω ταχύτητες (στις 1ες 3) πιο χαμηλά σε στροφές κουμπώνουν καλά αλλά ούτε αυτό το θεωρώ νορμάλ από την άλλη, να είσαι συμβιβασμένος να μη δίνεις στροφές για να μην έχεις θέμα.. τι να πω ρε αγορίνα και σήμερα που είχα βγει με φίλο που έχει αρκετά περισσότερα χιλιόμετρα από εμένα το κιβώτιο του είναι λουλούδι και είναι και αυτός πόλη κυρίως, τι να πω δε ξερω αν πρέπει να πάρω δρόμο τους μάστορες μπας και βρεθεί μια μέση λύση, εσένα όταν πήγαινε να τσουλίσει η μηχανή μετά μπορούσες να βάλεις νεκρά; εμένα δε μπαίνει για κανένα λόγο, πολύ δύσκολα.. δε γνωρίζω ποιο ακριβώς είναι το σημείο που μου λες φίλε μου οπότε αν δε βαριέσαι εξήγησε το μου λίγο, όσο για τις καρφωτές ταχύτητες το έκανα προχθές από τα νεύρα μου χαχαχαχαχα, έμπαιναν καλύτερα ναι, κυρίως έχω θέμα με τη 2α 3η, οι υπόλοιπες είναι οκ (και τη 1η εννοείται που όπως είπα στον τίτλο όταν είμαι συμπλεκταρισμένος η μηχανή κινείται, και σήμερα παρατήρησα ότι μετά από αυτά που μου άλλαξε ο μάστορας το κάνει και η 2α όταν κάνω κατέβασμα από 3η)
 6. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλτατε αλλά πιστεύω ότι το έχει κάνει ήδη ο μηχανικός αυτό καθώς άλλαξε λάδια μαζί με ντίζα και μανέτα συμπλέκτη, παρόλα αυτά θα ρωτήσω και αλλού να δω από περιέργεια τι θα μου πουν..
 7. καλησπέρα στη παρέα, έχω ένα θεματάκι και ενώ το έχω πάει ήδη σε 2 μάστορες θα ήθελα και τα φώτα σας/αν έχετε αντιμετωπίσει κι εσείς κάτι παρόμοιο, ξεκινώντας λοιπόν η μηχανή κάποιες φορές βάζοντας 1η και έχοντας πατημένο το συμπλέκτη αρχίζει και τσουλάει σαν να μην απομονώνει ο συμπλέκτης σωστά, το 2ο θεματάκι είναι ότι κυρίως στη 2α με μεσαίες/υψηλές στροφές κυρίως το κιβώτιο γίνεται κούτσουρο και δε μπορεί να αλλαχτεί η ταχύτητα χωρίς να παίξεις λίγο με το γκάζι και τον συμπλέκτη, ο 1ος μηχανικός που το είχα πάει μου είχε πει με τη 1η χωρίς να το κάνει καν βόλτα ότι θέλω δίσκους, ο 2ος στον οποίο ήταν και suzuki το έκανε αρκετές φορές βόλτα και μου είπε ότι θέλει και δίσκους και συνήθως πακέτο με αυτό αλλάζεται και όλο το σύστημα του συμπλέκτη μαζί με ένα εμβολάκι που υπάρχει κάτω αριστερά στη μηχανή, του το άφησα λοιπόν να το φτιάξει και μια μέρα με πήρε και μου είπε τελικά ότι ήμουν τυχερός και δε χρειάζεται να αλλάξουμε τελικά δίσκους ακόμα (έχω μπει στα 92χ χιλ. πληροφορικά) οπότε θα αλλάξουμε μόνο τα άλλα που μου είχε πει, εν τέλει τα φτιάχνουμε και χθες γυρνώντας από μια βόλτα μέχρι τα Μέγαρα από Αθήνα που βρίσκομαι η μηχανή άρχισε πάλι τα ίδια, τον πήρα σήμερα τηλέφωνο και του το είπα και μου είπε ότι αυτό είναι συχνό φαινόμενο στα v strom που είναι κυρίως στη πόλη γιατί "πονάνε" οι 1ες ταχύτητες που παίζουν κυρίως εδώ τριγύρω (πόλη), του είπα επίσης ότι δεν ήξερα αν ήταν η ιδέα μου αλλά η 2α 3η όντως σε χαμηλές στροφές φαίνεται σαν να μπαίνει πιο γλυκά και μου είπε ότι είναι λογικό, απλά μου φάνηκε λίγο κουλό από την άποψη ότι θα πρέπει πχ πλέον να ζήσω με αυτό; να μην ανοίγω δηλαδή πάνω απο τις 4-4.5 στροφές 2α 3η για να μην έχω θέμα; συγνώμη για το σεντόνι αλλά έχω αρχίσει και ξενερώνω με όλο αυτό και δε την έχω και πολλούς μήνες στη κατοχή μου την μηχανή και είναι κρίμα..
 8. ευχαριστώ για την απάντηση θα το τσεκάρω, πάντως η μηχανή αρχίζει να κινείται με την μανέτα κάπου στη μέση, όχι με το που την αφήνεις στην αρχή..
 9. μου το είπε φίλος αυτό, μακάρι να είναι έτσι!
 10. καλησπέρα στη παρέα, έχω παρατηρήσει κάποιες φορές ενώ βάζω πρώτη η κάνω κατέβασμα από 2ο και με πατημένο συμπλέκτη η μηχανή να κινείται αν δε πατάω φρένο, επίσης όταν γίνεται αυτό είναι δύσκολο να γίνει και αλλαγή ταχύτητα σε νεκρά η γενικά, ένας μηχανικός μου είπε ότι θέλω δίσκους συμπλέκτη αλλά το παλικάρι μου είχε πει ότι είχαν αλλαχτεί αυτά πριν 30 χιλιάδες χιλιόμετρα, δε το κάνει πάντα βέβαια, έχει τύχει σε κάποιον φίλο κάτι παρόμοιο;
 11. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  ναι με το κιτ χαμηλώματος θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα απ' ότι έχω καταλάβει τόσο καιρό που διαβάζω και παίρνω διάφορες γνώμες, βέβαια το φάρδος σέλας δεν είναι τίποτα μπροστά στο προηγούμενο σκούτερ που είχα που το έφτανα ακόμα δυσκολότερα από ότι το στρόμα, απλά έχει ψηλά το κέντρο βάρους του το συγκεκριμένο οπότε εκεί είναι που χρειάζεται περισσότερο το ύψος αν κάτι πάει στραβά, αυτό έχω καταλάβει σε γενικές γραμμές κατά τα άλλα όπως είπες είναι σαν παπί! κι εγώ προέρχομαι από σκούτερ (αρκετά) και η αλήθεια είναι ότι το cbf είναι ότι καλύτερο γιατί είναι και αρκετά κοντό και μαζεμένο όπως είπες, το στρόμα είναι απωθημένο πολλών χρόνων αλλά σίγουρα αν δε μπορούσα να πάω τελικά σε αυτό το cbf θα έπαιρνα..
 12. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  καλοτάξιδο αγορίνα πάντα, έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να το κάνω μια ευθεία και όντως φάνηκε πιο "φιλικό" στην διαχείριση από ότι δείχνει σαν όγκος, απλά δε ξέρω αν διάβασες το τι έγραψα αρχικά, το μόνο μου κόλλημα είναι λόγο του ύψους μου (1.72) αν και πλέον που έχω ψαχτεί έχω δει ότι χαμηλώνει η μηχανή και χωρίς να χαθεί η γεωμετρία της οπότε πιστεύω δε θα έχω πρόβλημα, θα το έχω για κύριο μέσο ακόμα και μέσα στην Αθήνα οπότε θα πρέπει να τη συνηθίσω και σε συνθήκες κίνησης αναγκαστικά!
 13. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  καλημέρα, καμιά φορά η κ@βλα δεν είναι καλό να υπερέχει από τη πρακτικότητα, το v strom το έχω απλά καβαλήσει δε το έχω πάρει βόλτα στη πόλη να δω κατά πόσο θα με βολέψει στη κίνηση κτλ γιατί και το ύψος δε βοηθάει σε μια απότομη μανούβρα πχ, τα γυμνά ξέρω σίγουρα ότι θα με βολέψουν οπότε πρέπει να κάτσω να τα ζυγίσω στο μυαλό μου..
 14. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  φίλε μου το ταξίδι δε με απασχολέι τόσο γιατί πλέον 1 2 φορές το χρόνο θα πάω κάνα δυο ώρες έξω από την Αθήνα οπότε θα το έχω καθαρά για τη πόλη ουσιαστικά, το γυμνό πιστεύω είναι ότι καλύτερο γι' αυτό και ντάξει και το ταξίδι εφόσον θα είναι μια στο τόσο δε θα με χαλάσει γιατί δε το κυνηγάω κιόλας το γκάζι γενικά, απλά το στρώμα είναι χρόνια έρωτας αλλά επειδή θα είναι ουσιαστικά η 1η μηχανή κοιτάζω να πάρω κάτι που να μου αρέσει αλλά συγχρόνως να είναι πρακτικό και φιλικό για 1η μεγάλη μηχανή, τώρα έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω και τα fazer που μου αρέσει η θέση οδήγησής τους και έχω διαβάσει ότι είναι στρωτά τουλάχιστον κάτω από τις 7 8 χιλιάδες στροφές, το er που κάνω μαθήματα οδήγησης με έχει μαγέψει η αλήθεια είναι και φαίνεται να σου κάνει και το χατίρι αν θες λιγάκι να το γαργαλίσεις λίγο περισσότερο..
 15. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  όμορφο και το xj, δεν είναι ότι δε μου αρέσουν τα γυμνά απλά στο strom πχ η το cbf θα έβαζα και μια μπαγκαζιέρα να βάζω ένα κράνος η κάτι άλλο γιατί προέρχομαι από scooter και θα μου κακοφανεί που θα το έχω στο χέρι πλέον χαχαχα το έχω τσεκάρει αλλά όχι της 1ης γεννιάς γιατί δε μου αρέσει καθόλου εμφανησιακά, της 2ης είναι αρκετά όμορφο αλλά βρίσκεις σπάνια, δεν έκαναν και τις τρελές πωλήσεις γιατί οι περισσότεροι πήγαιναν σε er και versys
 16. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  όχι αλλά το hornet συγκεκριμένα μετά το v strom είναι κι αυτό αποθημένο!
 17. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  ναι έτσι όπως τα λες είναι, σαφώς ο 4κίλυνδρος είναι ότι πρέπει για ταξίδι σε σχέση με αυτό των 2 και σίγουρα μέσα στη πόλη θα ανάβει πιο εύκολα..
 18. σήμερα οδήγησα το er που ήταν στη λίστα ως ένα από τα υποψήφια άσχετα αν το είχαν φάει το strom και το cbf αλλά δεν το είχα καβαλήσει/οδηγήσει ποτέ, ε λοιπόν σήμερα που τα έκανα και τα δύο το μυαλό γύρισε 180 μοίρες και δε ξέρω εν τέλη πάλι σε τι θα καταλήξω από εκεί που ήμουν ανάμεσα στα δύο που ανέφερα πριν χαχαχαχα, έχει τόσο ωραία και ευρύχωρη σέλα και αυτός ο δικύλινδρος που ναι μεν δεν είναι από τους πιο δυνατούς αλλά σίγουρα άμα αρχίσεις και γαργαλάς το γκάζι θα σου αφήσει στο τέλος το χαμόγελο στο στόμα όπως και να έχει..
 19. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  δοκίμασα ένα er6n σήμερα, άσχετο με αυτά που λέμε αν και ήταν το συγκεκριμένο στη λίστα των υποψηφίων, κούμπωσα τόσο όμορφα πάνω του και φοβάμαι ότι θα κάνω στροφή 180 μοιρών και θα πάρω γυμνό ?
 20. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  καταρχάς ευχαριστώ που κάνατε τον κόπο και μου απαντήσατε, δηλαδή για το ύψος και το θέμα χειρισμού δεν θα έχω κάποιο θέμα πιστεύετε; αυτό κυρίως θέλω να μάθω, τα άλλα αφήστε τα πάνω μου ?
 21. Karavasilator19

  Vstrom 650 ή cbf 600

  καλησπέρα στη παρέα, "ζωντανεύω" λίγο το θέμα ξανά για να μην ανοίγω καινούργιο μιας και είμαι κι εγώ ακριβώς στο ίδιο δίλημμα με τον φίλο που δημιούργησε το ποστ, είμαι κι εγώ λοιπόν ανάμεσα σε στρόμα και cbf, είμαι κι εγώ γύρω στο 1.72 και μου αρέσουν και τα δυο πάρα πολύ αλλά αν έβαζα 1η επιλογή θα ήταν το σουζούκι στα γούστα μου, το θέλω κι εγώ λοιπόν για πόλη κυρίως και πότε πότε κάνα ταξιδάκι χαλαρό, απλά δε ξέρω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με το βάρος της μηχανής εντός κίνησης κτλ γιατί και σαν ύψος δεν είμαι και το 1ο μπόι, ο πατέρας μου είχε 2 φορές στο παρελθόν στρόμα και μου λέει να μη το προτιμήσω γιατί θα με δυσκολέψει λόγο βάρους/όγκου, εσείς λοιπόν τι θα μου προτείνατε μεταξύ των δύο με βάση τα κριτήρια που σας είπα; για την ιστορία μέχρι πριν λίγες μέρες ήμουν κάτοχος ενός σκούτερ tmax που είναι στα κιλά του στρομ και το έφτανα και λίγοτερο, δε συγκρίνονται προφανώς απλά το είπα αναφορικά γιατί είχα στην κατοχή μου και βαριά σκούτερ
 22. το s2 ανεβαίνει σε χρήματα από αυτά που κοιτάζω οπότε δυστυχώς αποκλείζεται από τις επιλογές μου Υ.Γ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ, πλέον μετά από όλο το ψάξιμο - απόψεις - κτλ η διαφορά εν τέλη κλείνει ανάμεσα σε v strom 650 και cbf 600, σας ευχαριστώ όλους όσους σπαταλίσατε λίγο από τον χρόνο σας για να μου πείτε την άποψή σας, οτιδήποτε άλλο θέλετε να προσθέσετε για αυτά τα δύο θα ήταν χαρά μου να σας ακούσω και πάλι!
 23. προφανώς φίλε μου αλλά επειδή το συγκεκριμένο με ενδιαφέρει πάρα πολύ κι εμένα, κοιτάζω να βγάλω ένα ολικό συμπέρασμα για τα μηχανάκια γενικά που θα ήθελα να πάρω, η τελική απόφαση προφανώς και θα είναι δική μου..
 24. τι να σου πω ρε Σταύρο, το θέμα είναι ότι ΟΛΟΙ μου λένε για v strom, το ότι είναι σκυλί και δε μασάει το γνωρίζω γιατί είχαμε στην οικογένεια 2 φορές αλλά κι εγώ έναν ενδιασμό το έχω για το συγκεκριμένο γιατί δεν είναι μια naked μοτοσυκλέτα "που τη κάνεις ότι θες" που λέει ο λόγος, κι όμως όλοι με ωθούν προς τα εκεί
 25. καλησπέρα Αντρέα εννοείται ότι κοιτάζω μόνο για abs, το έχω τσεκάρει και το συγκεκριμένο και είναι όμορφο αλλά σε γυμνά έχω κλείσει πλέον ποια μοντέλα θέλω αν δε πάω τελικά για v strom..
×
×
 • Create New...