Jump to content
themata

BMW F800GS

Recommended Posts

Περιμέναμε την παρουσίασή του τον περασμένο Νοέμβριο στην Κολονία αλλά …μας έστησε! Ανεπιβεβαίωτες όμως “επίσημες” πληροφορίες, επιμένουν ότι οι Γερμανοί θα προχωρήσουν στην κατασκευή του στοχεύοντας σε έναν νεότερο –ηλικιακά- κοινό αλλά και δυναμικότερο προφίλ.

post-77-1171061574_thumb.jpg

Μπορεί η BMW να ξεκαθάρισε στην Κολονία την επιθετική πολιτική της και την αλλαγή της στρατηγικής της σε σχέση με το στυλ των νέων μοντέλων της αλλά μας άφησε στα κρύα του λουτρού σε σχέση με το μικρό GS που όλοι περιμέναμε.

Θυμίζουμε ότι οι πληροφορίες έλεγαν για μοντέλο βασισμένο στην επιτυχημένη συνταγή του R 1200 GS αλλά με το εν σειρά μοτέρ του F 800 ST. Αυτό το μοντέλο, αν τελικά παρουσιαστεί, αναμένεται να είναι και πιο προσιτό οικονομικά σε σχέση με την έκδοση των 1.200 κ.εκ., κάτι που εντείνει το ενδιαφέρον για το μέλλον του συγκεκριμένου project.

mototriti.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν κρατησουν την τιμη καπου στα 8000 χιλ νομιζω θα πουλησει αρκετα

Δεν θα με χαλαγε για τις χωματινες βολτες μου...

:_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωστο το project!.. Αντε να δουμε!

(Αν, οντως, μοιαζει στο 1200, με αυτον τον κινητηρα και σ'αυτην την τιμη, θα ΞΑΝΑπετυχουν "διανα"! :thumbsup1: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας φιλοι :bye: ....πρωτα απο ολα θα σας πω.... το οτι θα βγει GS 800 το ακουω εδω πανω, σχεδον 2 ολοκληρα χρονια ..

..ηταν τελη 2005 που ακούστηκαν οι πρωτες φημες και τοτε μιλούσαν ακομα για Boxer κινητήρα. :_thumbsup:

Απο βολτες που κανω σε Γερμανικα forum σας λεω ενα ...και με σιγουρια

.οτι φωτο εχει βγει ειναι ολα φωτοσοπιες ....ολα στη σφαιρα της φαντασιας το οτι θα βγε...ι θα βγει ...και πρεπει να βγει ... :clapping:

...θα βγει μαλιστα και πολυ μικροτερο στα 450 κυβικα αλλα πως θα ειναι κανεις δεν ξερει ...παντως οχι boxer !

κοιταξτε και κανα δυο ακομα φανταστικα σεναρια....

post-1518-1171063389_thumb.jpg

post-1518-1171063443_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε καθε πετυχημενο μοντελο, πολλοι παλευουν να μαντεψουν την εξελιξη αλλα και τις εκδοχες του..

Γνωστο το σκηνικο, απο τοοοσα και τοοοσα μοντελα.. (Σε δουλεια να βρισκομαστε..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω απ την αλλη πιστευω πως θα βγει σιγουρα το 800αρι κι αυτο γιατι υπαρχει πλεον ο κινητηρας που θα το κινησει.Ενα πλαισιακι θα φτιαξουν κι ετοιμο το μηχανακι!

Θα ειναι ελαφρυ,θα ειναι δυνατο,θα ειναι σχετικα φτηνο,θα ειναι και BMW!

Αν τα SS & ST ξεκινουσαν απο 9 χιλιαρικα,αυτο σαν ον οφ θα ξεκινησει πιο κατω,αρα ειναι μια χαρα τα χρηματα του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν εχει τις αρετες του 1200GS σε συνδιασμο με βαρος για 800αρι και τον κινητηρα του υπαρχοντος F ... χμμμμ.... :think::think: κατι γινεται ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ και η τιμή είναι για Ελληνικα δεδομενα και ΟΧΙ για Γερμανικα... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ αυτό που ξέρω είναι πως στο επίσημο site της εταιρίας υπάρχει αυτό το μοντέλο

http://www.bmw-motorrad.com/_specials/g650x/en/index.html

(ή μαλλον τρία μοντέλα!)

για τα οποία ΛΕΞΗ δεν έχετε γράψει εσείς οι μπεμπολάτρες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κοιταξτε και κανα δυο ακομα φανταστικα σεναρια....

Το δευτερο μου δειχνει πολυ καλο παντως.

Θα ειναι πολυ ενδιαφερον μοτο και ειδικα αν θα κοστιζει 8500. :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγώ αυτό που ξέρω είναι πως στο επίσημο site της εταιρίας υπάρχει αυτό το μοντέλο

http://www.bmw-motorrad.com/_specials/g650x/en/index.html

(ή μαλλον τρία μοντέλα!)

για τα οποία ΛΕΞΗ δεν έχετε γράψει εσείς οι μπεμπολάτρες

:meeting: Aυτα δεν τα αναφεραμε φιλε gdevelek γιατι ειναι γνωστα ...

.... παρουσιαστικαν στη Κολωνια επισημα ... :ok: ειναι η γνωστη παλια 650αρα μονοκυλινδρη μηχανη "σκυλί" που φοραει το Dakar σε τρις διαφορετικες (πιο γιαπωνέζικες ) και ελαφροτερες εκδοσεις απο εντελως χωματινη μεχρι πολύ στριταδικια.

Εδω μιλαμε για ενα μικρο αδελφακι με τον δυνατο δικυλινδρο " F " κινητήρα της σειρας των F αλλα σε ενα onoff πλαισιο κατι σαν ενα μικρο GS 1200 αλλα οχι Boxer !!

......... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:meeting: Aυτα δεν τα αναφεραμε φιλε gdevelek γιατι ειναι γνωστα ...

γνωστά μπορεί να είναι σε σένα που μένεις γερμανία, εγώ παρακολουθώ τρία μοτο-φόρα κάθε μέρα, και λέξη δεν έχω δει για τα μοντέλα αυτά, τα πέτυχα χθες γιατί ήθελα να δω κάτι στην ιστοσελίδα της μπέμπας και έτριβα τα μάτια μου, πώς μπορεί να υπάρχουν όχι ένα αλλά τρία μοντέλα και να μην έχω δει το παραμικρό σε ελληνικό διαδίκτυο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχεις και αδικο ... :_thumbsup:

...και γω που ήμουν εκει και τα πρωτοείδα δεν τα σχολίασα πολυ στο mybike ...

..αλλα φωτογραφιες τα ειχα βαλει ..δες εδω....

.... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=6...mp;hl=intermot#

..... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα οι μπεμπες πανε να κατακτησουν την αγορα μου φαινεται.

Κάτι ακουσα για ημι-επίσημες εισαγωγες φτηνων μεταχειρισμενων αυτοκινητων απο Γκερμάνια, κάπου διαβασα για αγορα της χουσβαρνα (η της χουσαμπεργκ?) τωρα πιο προσιτα μοντελα.

καλα το πανε το παραμυθι οι Ζε Τζερμανσ.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δικοπο τρικοπο, αμα αποκτησουν βαση στην αγορα σα τους φιλους μας του ιαπωνες που θελουν το καλό μας δε νομιζω να τους χαλάσει τους Ζε Τζερμανσ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρε κατι ψωνια που εχει να προκυψουν ...δεν θα ξερουν πόσες ρόδες εχουν και θα τρεχουν να το πάρουν .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ντε :/ Εδω τα BMW τα αγοραζαν μονο και μονο για το σημα τους οταν η εταιρια ειχε μονο ακριβες μοτοσυκλετες.Φαντασου τωρα που θα εχει και προσιτες!

Vstrom θα γινουμε :/ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντως οι Γερμανοί αγόρασαν την χουσβάρνα με ότι αυτό συνεπάγεται.Το είδα ανακοίνωση σε περιοδικό.Τουλάχιστον,ίσως αρχίσουν τα BMW να στρίβουν(Ιταλική τεχνοτροπία γάρ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οντως οι Γερμανοί αγόρασαν την χουσβάρνα με ότι αυτό συνεπάγεται.Το είδα ανακοίνωση σε περιοδικό.Τουλάχιστον,ίσως αρχίσουν τα BMW να στρίβουν(Ιταλική τεχνοτροπία γάρ)

:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το κοβω παντως ναχει κατω απο 9.5 χιλιαδες ευρω αφού το 650 εχει αρχικη τιμη 8.650...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα