Jump to content
nasos79

Ηρθε η ωρα να αποκτησω το ονειρο μου

Recommended Posts

Κύριοι και κυρίες, καλημέρα σας και καλή χρονιά.

Είμαι νέος στο forum (για την ακρίβεια είναι η πρώτη μου δημοσίευση) και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη φιλοξενία.

Ο λόγος για τον οποίο γράφω σ' αυτό το thread είναι πιστεύω προφανής. Απ' τα 15 μου χρόνια, όταν ο πατέρας μου με έκανε βόλτα με ένα Suzuki GSXR 1100, όνειρό μου είναι να πάρω μια street μοτοσυκλέτα. Αργότερα, οδήγησα το 1996 το Suzuki GSXR 750, των 126 ίππων (το πρώτο με SRAD αν θυμάμαι καλά) και μπορώ να πω ότι ακόμα θυμάμαι έντονα την αίσθηση που μου έκανε αυτό το μηχανάκι. Εδώ και 12-13 χρόνια λοιπόν, κάθε χρόνο παρακολουθώ τα νέα μοντέλα και αναρωτιέμαι ποιο θα είναι εκείνο που θα αποκτήσω.

Επιτέλους, αυτή τη στιγμή είμαι έτοιμος (οικονομικά) να αποκτήσω αυτό που τόσα χρόνια ονειρεύομαι! Θα είχα ήδη πάρει το R6 του 2006, αλλά ένας γνωστός μου με απέτρεψε σχεδόν, λέγοντάς μου ότι βγάζει χαζά προβλήματα (τίποτα σοβαρό, αλλά ταλαιπωρία) αξιοπιστίας. Εκείνη την περίοδο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της περί ης το θέμα μοτοσυκλέτας και ομολογώ ότι..... την ερωτεύτηκα! :wub:

Επίσης, απ' όσα διαβάζω πρέπει να είναι καταπληκτική και σαν αποτέλεσμα!

Το κακό βέβαια είναι ότι εμείς εδώ καιγόμαστε και ο Σαρακάκης δεν έχει ιδέα πότε θα την παραλάβει ούτε πόσο θα κοστίζει περίπου. Έχει κανείς από εσάς καλύτερη πληροφόρηση επί του θέματος;

Επίσης, θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής, καθώς απ' ότι κατάλαβα, εσείς είστε αρκετά έμπειροι στο θέμα των 2 τροχών. Εμένα η εμπειρία μου στα δίκυκλα είναι μικρή έως ανύπαρκτη. Τολμώ να πω όμως ότι μαθαίνω εύκολα. Δηλαδή, γενικά το feeling των οχημάτων το έχω αρκετά άνετα. Επίσης έχω τη σοβαρότητα και την ωριμότητα να μην κάνω βλακείες. Τέλος, ΔΕΝ έχω ούτε την υπομονή, ούτε τη διάθεση να αγοράσω μια μικρότερη ώστε να μάθω κάποια προχωρημένα πράγματα και μετά να πάω στην 600-άρα.

Θεωρείτε λανθασμένη την απόφασή μου, να πάρω ως πρώτη μηχανή ένα super bike; Και αν ναι, τόσο λάθος ώστε να σκεφτώ σοβαρά να αναθεωρήσω το πλάνο μου;

Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε για τη μακροσκελή δημοσίευση.

Φιλικά

Νάσος

---------------

Indexed: Street

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κατα το φεβρουαρια το 07΄ και το 06΄ ειναι σε παραπολυ καλη τιμη 10650 ευρω + την εκτπτωση.

αντε να μπις και εσει στον κοσμο του CBR RR'.

Kαλη επιλογη και καλεσ βολτες. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κατα το φεβρουαρια το 07΄ και το 06΄ ειναι σε παραπολυ καλη τιμη 10650 ευρω + την εκτπτωση.

αντε να μπις και εσει στον κοσμο του CBR RR'.

Kαλη επιλογη και καλεσ βολτες. :_thumbsup:

Όντως, το '06 είναι σε κορυφαία τιμή, απλά λέω, για 1500 ευρώ (που περίπου παραπάνω θα κοστίζει το "φρέσκο", να πάρω το καινούριο!

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! :) Με το καλό να σας βρω και σε κανένα touring (έτσι δεν λέγονται και των 2 τροχών οι εκδρομές; )

Τροποποιήθηκε από τον nasos79

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχουν ειπωθει παρα πολλά καλά σχετικά με την φιλικοτητα του 600 '07 ως προς τον αναβατη...οπότε...

αναμονή για την αγορά!

αντε με το καλό!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εχουν ειπωθει παρα πολλά καλά σχετικά με την φιλικοτητα του 600 '07 ως προς τον αναβατη...οπότε...

αναμονή για την αγορά!

αντε με το καλό!!!

Τέτοια να μου λέτε, να μη βλέπω την ώρα!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::yahoo::yahoo::yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνώμη για το double post, αλλά θέλω να ρωτήσω, έχει κανένας ιδέα πότε αναμένεται Ελλάδα το έργο τέχνης αυτό; Κανένας Χριστιανός (ή μη, δεν κόβω το κεφάλι μου ότι είναι χριστιανοί όλοι) στο Ηράκλειο δεν ξέρει ούτε αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης, ούτε φυσικά χρόνο αναμονής παράδοσης, ούτε και τιμή. Από γνωστούς-γνωστών ανθρώπου που την έχει παραγγείλει (ήδη;;; ) άκουσα για αρχές Μαρτίου και τιμή στα 12.900 ?. Πολλά δεν είναι;

Γνωρίζει κανείς κάτι πιο έγκυρο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συμφωνα με το επισημο site, διατείθεται στην Ευρωπη απο Δεκ΄06

Ναι, πολύ σωστά είπες... Στην ΕΥΡΩΠΗ! Για την Ελλάδα κανένα νέο; :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπα κ αλλος ηρακλειωτης!να το παρεις το κοριτσι να ομορφαινει τους δρομους.

αλλα 12.900?τι ειναι ,DUCATI?? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οπα κ αλλος ηρακλειωτης!να το παρεις το κοριτσι να ομορφαινει τους δρομους.

αλλα 12.900?τι ειναι ,DUCATI?? :lol:

Να το πάρω το κορίτσι φίλε και συμπατριώτη Βασίλη (χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου μάλιστα), αλλά ο Σαρακάκης-σαν (Ανατολίτης γαρ, όπως λέει ο φίλος themata), δεν μας βοηθάει. Όσο για τα 12.900, θα τα δώσω αν τα ζητάει, απλά δεν θα πάρω αμέσως την ολόσωμη, χεχεχε...

Άντε να δούμε όμως, άντε να δούμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό μοτόρι το CBR600 αλλά 12900Ε με τιμή αγοράς το βρίσκω από πανάκριβο έως κοροϊδία!

Με 13500 αγοράζεις το CBR1000RR και με απόσυρση το παίρνεις 12500Ε μείον τη τιμή που μπορεί να σου κάνει κάποιος συνεργάτης Honda, και αν δεν είσαι κολλημένος Hondάκιας εκεί γύρω είναι οι τιμές σε όλα τα 1000.

Για να μην πω ότι μπορείς να πάρεις ZZR1400 με απόσυρση κάτω από 15000 ή και busa ακόμα ποιο κάτω!

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια το 12900 δεν ειναι σιγουρο...παραείναι υψηλή τιμή...ναι ειναι high-tech το νεο 600 αλλά δεν νομιζω να το

"παει" τοσο ψηλα η Honda...υπομονη και θα δούμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο να 'ναι είναι λίγο τραβηγμένο να ξεκινήσεις με πρώτη μηχανή το CBR αλλά δε θα είσαι ο πρώτος κι ούτε ο τελευταίος.Απλά θέλει σύνεση και πολύ προσοχή γιατί μια χαζοπτώση(που είναι πολύ πιθανό να έχεις λόγο απειρίας) σε τέτοια μηχανάκια ίσως κοστίζουν και 500-700€.Ενα fairing να σπάσει,κλάφτα Χαράλαμπε!

Επίσης είσαι σίγουρος οτι θέλεις το συγκεκριμένο τύπο μοτοσυκλέτας στην Κρήτη που βρίσκεσαι?Εννοώ οτι άμα δε το βάλεις σε πίστα δε θα το χαρέίς ουσιαστικά το εργαλείο.

Τεσπα.Διάβασα τα καλύτερα λόγια πάντως για το μοτοσακό.Μεγάλη σχετικά με το προηγούμενο αλλαγή χωρίς να αφήνει τον γνωστό χαρακτήρα φιλικότιτας που το χαρακτηρίζει (όσο φιλικό μπουρεί να είναι ένα ss).Συγκεκριμένα,γνωστός δημοσιογράφος έγραψε οτι ''την ίδια μέρα,με τα ίδια λάστιχα και τις ίδιες ρυθμίσεις σε αναρτήσεις,το CBR 600RR θα γυρίσει πιο γρήγορα στις Σέρρες απο ένα 1000ss!!!''

Είναι μια καλή επιλογή για ss αλλά όχι για πρώτη μοτοσκλέτα κατά την γνώμη μου.Απο την άλλη,άμα είναι το όνειρό σου και η κ@υλα σου,καλότάξιδη και καλόστριφτη. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μενα είναι ακατάλληλο για αρχάριο, και ακατάλληλο για κρήτη

βέβαια αν το γουστάρεις πάρτο και απόλαυσέ το

από την άλλη, η απόλαυση που θα πάρεις από ένα μεταχειρισμένο στα 5.000Ε (6ετίας) θα υπολείπεται ελάχιστα, ειδικα αν βάλεις κάτω και το οικονομικό

καλά ψώνια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα που είπατε Κρήτη, θυμήθηκα το πρώτο test σε ελληνικό περιοδικό πριν 10 χρόνια το 1997 με το CBR1100XX που το είχανε testάρει στη Κρήτη και γράφανε ότι πιάσανε 300km/h στο κοντέρ και απορούσα που τα πιάσανε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως Κρητικος μπορω να πω τα εξης:

1) Δεν υποστηριζω την τοσο μεγαλη ταχυτητα στους δρομους της Κρητης.

2) Θεωρω και γω οτι ακομα και το 600 ειναι υπερβολικα μεγαλο για την Κρητη (μιλαμε παντα για SS).

3) Γνωστοι μου (2) που εχουν 636 μου λενε οι ιδιοι οτι δεν τα εχουν ευχαριστηθει οπως θα ηθελαν.

Αλλα, υπαρχουν σημεια που μπορεις να χτυπησεις 300αρα. Με την ταυτοτητα στο στομα βεβαια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μετά από αρκετή τσικουδιά, μέχρι και την Αντζελίνα Τζολί βλέπεις στο κοντέρ... :)

Αν είχες διαβάσει ελληνικό μοτοσυκλετιστικό τύπο τότε, το πρώτο ΧΧ εκεί το είχανε τελικιάσει.

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Να απαντήσω μία-μία τις ερωτήσεις-παρατηρήσεις σας:

α) Ναι, ουσιαστικά δεν έχω καμία εμπειρία σε μηχανές. Και λέω ουσιαστικά γιατί μερικά χιλιόμετρα με δανεικές μηχανές και κάποια χρόνια με παπάκι ΔΕΝ τα θεωρώ εμπειρία (το ποδήλατο μετράει;;; :P )

β) Ξέρω πολύ καλά και εκτιμώ τη γνώμη όλων όσοι μου λένε ότι είναι κακή επιλογή 1) για αρχάριο, 2) για Κρήτη, 3) για μέσα στην πόλη. Το γνωρίζω, το έχω αποδεχτεί! Τόσο την ταλαιπωρία, τη δυσκολία, το ότι δεν θα την ευχαριστηθώ στο 100% (ούτε στο 60% λέω εγώ), όσο και τον κίνδυνο και τα πιθανά έξοδα που ενδεχομένως θα έχω.

γ) Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!!! Δεδομένου μάλιστα ότι το επίσημο site της Honda τη δίνει με τιμή λίγο κάτω από 9.000 ?. Αλλά ότι μας κλέβουν δεν περιμέναμε τη CBR 600RR 2007 για να το καταλάβουμε, έτσι; Από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, ας το πάρουμε απόφαση. Η αλήθεια είναι ότι εγώ την υπολόγιζα γύρω στα 12.000. Όσες έχω παρακολουθήσει από ευρώ εποχή και μετά, είχαν αρχική στα 11.500 (για 600-άρια μιλάμε πάντα) που μάλιστα δεν έπεσε όταν έπεσε η τιμή των 1000-αριών ss. Τι να πει κανείς, φαίνεται ότι είναι πιο... εύπεπτη κατηγορία τα 600 κυβικά και κινείται περισσότερο.

δ) Είπα ότι κι εγώ τη θεωρώ ακατάλληλη για αρχάριο; Αν δεν το είπα, να το πω! Αν πάλι το είπα, να το ξαναπώ! Συμφωνώ 1000 φορές με όποιον το υποστηρίζει!

Όμως... (και εδώ αρχίζει το ζουμί)

Όπως είπα και στο εισαγωγικό μου post, ονειρεύομαι ένα ss από τα 15 μου. Αλλά όταν λέμε το ονειρεύομαι, μιλάμε ότι ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ, βλέπω δηλαδή στο όνειρό μου ότι έχω ένα, ότι το οδηγώ, ότι είναι παρκαρισμένο στο γκαράζ μου, τέτοια πράγματα. Σταθερά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από το 1994-1995.

Τα χρήματα για να το πάρω, τα μαζεύω εδώ και καιρό. Αν δεν το πάρω τώρα, δεν θα το πάρω ποτέ! Και είναι κρίμα να μου μείνει ο ανεκπλήρωτος πόθος!

(κακώς τόση ώρα αναφέρομαι σ' αυτό το ΠΛΑΣΜΑ και αναφέρομαι σε ουδέτερο γένος... Ας αλλάξουμε λοιπόν...)

Που λέτε, τη θέλω! Ξέρω ότι στην αρχή θα πηγαίνω όπως κάτι γιαγιάδες οδηγοί αυτοκινήτων με το Ν από πίσω να πιάνει μισό παρπρίζ. Ξέρω ότι θα με ταλαιπωρήσει μέσα στο Ηράκλειο, ξέρω ότι θα κινδυνεύσω, ξέρω, ξέρω, ξέρω, έχω σκεφτεί όσα μου λένε όλοι! Μάλιστα, προχτές την κοίταζα σε κάτι φωτογραφίες στο ίντερνετ και -ειλικρινά σας μιλάω- ένοιωθα δέος, τρόμο και φυσικά σεβασμό!

Τη θέλω, ακόμα και αν χρειαστεί να την πουλήσω σε ένα χρόνο για να πάρω κάτι πιο νορμάλ (ένα TDM ή κάτι τέτοιο). Κι ας ξενερώσω θανάσιμα.

Στην τελική... τη θέλω, ακόμα και αν πάνω της εγκαταλείψω μια και καλή αυτό τον κόσμο!

Να σας πω και κάτι που θα σας φανεί εντελώς τραγικό; Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν επανασυνδέθηκα πρόσφατα με την πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μου (με τελικό προορισμό έναν γάμο, προφανώς) ήταν το ότι ΑΝ έκανα αυτή την κίνηση, δεν θα μπορούσα να πάρω κατά πάσα πιθανότητα την κούκλα μου.

Λοιπόν, να μην τα πολυλογώ (too late for that, I know...):

Είναι ανώριμη απόφαση, είναι βιαστική κίνηση, είναι παρόρμηση, είναι μέχρι και βλακεία, συμφωνώ σε όλα! Όμως ΤΗ ΘΕΛΩ! Θεωρώ τον εαυτό μου ώριμο στο δρόμο, από πριν τη δω ή καθίσω πάνω της, νοιώθω σεβασμό για τη δύναμή της, ΔΕΝ πρόκειται να κάνω βλακείες και σκοπεύω να μάθω να την οδηγώ όπως χρειάζεται για να είμαι ασφαλής, ΚΑΙ εγώ ΚΑΙ οι άλλοι που μοιράζονται μαζί μου το δρόμο!

Τι να κάνω ρε παιδιά; Να μην την πάρω; Θα γίνω 60 χρονών και καθώς θα πεθαίνω, θα μετανιώνω για τότε στα 27 μου που μπορούσα και δεν το έκανα! Για τι πράγμα δουλεύουμε και τρέχουμε πανικόβλητοι όλη μέρα, αν όχι για την ικανοποίησή μας;

Τέλος, να πω το εξής:

Όχι, δεν είμαι κολλημένος Honda-κιας, δεν είμαι κολλημένος τίποτα. Βέβαια, απ' τις μηχανές που κυκλοφορούν, μόνο οι Honda και οι Yamaha μου αρέσουν σε super sport. Θα έπαιρνα την R6, όμως ένας γνωστός που την έχει (2005 μοντέλο νομίζω) μου είπε ότι ενώ είναι φοβερή μηχανή, βγάζει κάτι χαζά ψιλοπροβληματάκια που ταλαιπωρούν άδικα! Ενώ η Honda, είναι πάντα Honda.

Τέλος πάντων, ας έρθει με το καλό Ελλάδα, ας τη δω, ας μάθω τιμή για να μπορώ να συγκρίνω και με την R6 και βλέπουμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Πάντως αυτή τη στιγμή, μάλλον για την RR πάμε.

Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ.

Ευχαριστώ όσους διάβασαν ως εδώ τη δημοσίευσή μου. Επίσης ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τις απόψεις τους! Μη θεωρήσετε σας παρακαλώ ότι σας αγνοώ! Απλά, όπως έγραψαν 2 φίλοι παραπάνω... Είναι μεγάλο πράγμα η κ@ύλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η κρητη οντως δν ειναι το καλυτερο μερος για ss μηχανακι..αλλα αν το χει μονο για βολτες κ οχι για χρηση παπιου δν καταλαβαινω γιατι να μην το παρει.

θα μπορει κ να το ανεβασει πανω να κανει κανα ταξιδακι να παει καμια πιστα....αλλα μια ζωη την εχουμε!τα ονειρα τα κανουμε για να τα πραγματοποιουμε!κ τα λεφτα τα χουμε για να τα τρωμε!!οσο ειμαστε ελευθεροι τουλαχιστον..κ ο νασος ειναι!ειναι οντως μεγαλο πραγμα η καυλα!!

πολλοι εδω θα ξερουμε πως νιωθει,να κοιμασαι κ να ξυπνας κ να σκεφτεσαι ενα πραγμα!

(συνηθως κανα γκομενακι αλλα στην περιπτωση μας οχι!!) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με αποστόμωσες κυριολεκτικά!Μπράβο φιλαράκι μου και πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τέτοια πόστ!Με το καλό την κουκλάρα σου!Αυτά τα λέω τώρα γιατί όταν την πάρεις με το καλό,ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ ΛΕΜΕ!ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΛΑΝΙΑΣΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!! :blush:

(Ελπίζω να πήρες μια πρόγευση! :grin: )

:cheers::cheers::cheers::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρ'την την αγαπημενη σου,

τωρα για το θεμα αν ειναι σωστο για πρωτο μηχανακι, βλεπω οτι εχεις το κεφαλι σου στη θεση του.

Μονο να σου πω δυο πραγματα απο την προσωπικη μου εμπειρια.

Και εμενα το πρωτο μου μεγαλο μηχανακι ηταν το 600 rr του 2003, οταν ειχε πρωτοβγει,

ε, μου φανηκε πολυ δυσκολο στο να αποκτησω τον ελενχο του, για στροφες μιλαω.

Ειναι απολυτα μηχανακια τα s.s και θελουν γνωση, αλλα και να εχεις αλλους στην παρεα σου

για να δεις πως οδηγουν και να μαθαινεις απο αυτους. Μονος σου δεν ειναι πολυ καλο να δοκιμαζεις

παραπανω πραγματα.

Επισης να σου πω οτι με οποιαδηποτε μοτοσυκλετα μπορει να πεσεις, (κουφια να ειναι η ωρα :pray: ) δεν

εχει να κανει οτι ειναι λαθος για πρωτο επειδη εχει γκαζακι. Απλα επειδη ειναι πρωτο και ειναι s.s εχει να

κανει με δυο κακα: οτι αν πεσεις απο χαζομαρα απειριας θελει ποοοοολλαααααα λεφτα, τα 1500 ευρω χαλαρα,

και το αλλο ειναι, οτι παιζει να μην καταφερεις να την μαθεις ευκολα οπως καποιο αλλο και να ξενερωσεις.

Επειδη την ξερω λιγο την φαση με τα νεα μοντελα, να σου πω οτι μην το περιμενεις πριν απο τον Μαρτιο. :winking:

Αυτα τα λιγα και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..............,ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΤΩ ΛΕΜΕ!ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΛΑΝΙΑΣΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!! :blush:

(Ελπίζω να πήρες μια πρόγευση! :grin: )

:cheers::cheers::cheers::cheers:

Re Tzoni ti einai auta pou tou les tou Nasos79?Tromokrati-Taliban :_w00t:

Nasos79 min masas,aloste 3ereis:skylos pou gaugizei den dangkonei :D

Na to pareis to RR kai einai kai koukli!!

Alla opos katalaba apo ta grafomena sou,kai o idios o 8eos-allah-boudas ktl. na sou elege na min to paris esu 8a ton agnoouses :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα