Jump to content
javaneze

Νέο CB 600F Hornet 2007

Recommended Posts

Εντελώς ανανεωμένο το νέο Χόρνετ. :_hi:

Ολοκαινουργο design σε 4 αποχρωσεις προς το παρον...

post-64-1160418468_thumb.jpg

post-64-1160418506_thumb.jpg

post-64-1160418551_thumb.jpg

post-64-1160418593_thumb.jpg

Κεντρικο πολυοργανο με φουλ-καργα ενδειξεις ...

(ξυπνητιρι, sms, ημερολογιο και τέτοια :lol: )

post-64-1160418792_thumb.jpg

post-64-1160418894_thumb.jpg

Επιβλητικο και το φαναρι ... ποιο στρητφαητεραδικο (γ*μω τις λεξεις :D) απο το προηγουμενο ρετραδικο στρογγυλοφαναρο...

post-64-1160419022_thumb.jpg

Αλλαγες και στο πισω φαναρι με led αντικαταστατη... Καθώς και χαμηλά στο πλαϊ πλεον η εξατμιση που πληρει EURO3.

post-64-1160419149_thumb.jpg

Kαι τελος ανανεωμενο ψεκαστο (επιτελους) κινητηρα, δανεισμενο και μαζεμενο απο το CBR 600 RR 2007.

τα specifications ....

post-64-1160419525_thumb.jpg

Καποιος που ξερει πως μεταφραζοντα τα KW και NM σε αλογα και ροπη, μην ντραπει να προχωρησει στην μεταφραση ... :)

--------------------

Indexed: Street

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μια χαρα το μηχανακι ... θα βρει το κοινο του ...

Ντηζαηνατο και ομορφο, αλλα με χαλαει καπως αυτη η ουρα που το κ@λοφαναρο απο την σελα του συνοδηγου αφηνει αυτο το κενο.

Ωραια η νεα ανανεωση, αλλα ακομα δεν νομιζω οτι θα το προτιμουσα απο το GSR 600 αν κοιτουσα γυμνο.

Καθαρα υποκειμενικο αυτο, και κρινοντας εμφανησιακα και μονο...

---------------------------->>>>

A, και ΠΡΟΣΟΧΗ! ειναι HONDA!!!

Προς θεου μην μπερδευτει κανεις και πει καμια καλη κουβεντα ε!;!;!

:lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παει ο σπορ χαρακτιρας του hornet και κανουμε στροφη δανεισμενη στοιχεια απο την kawasaki suzuki και κανουμε ενα πασαλημα και το οναμαζουμε HORNET 2007 και ειμαστε περιφανη.

απογητευμενος οπαδος της honda και hornetakias :nono:

Και καποτε οι αλλοι αντιγραφανε την honda.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για Honda πολύ επιθετικό... και διαφορετικό-space ... ακολουθά την νέα μόδα ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ παράλληλα και το προηγούμενο στυλ - μοντελο... ανάλογα με τα γουστα... ικανοποιεί τον κάθε ένα..

το μοτέρ του CBR600RR τα λέει όλα...

προσωπικά δεν τρελλάθηκα σαν ομορφιά... σαν αλλαγή πάντως την βλέπω θετικά.. και στην τελική έκανε αλλαγές... όχι σαν κάτι εταιρίες που απλά το λένε

EDIT ρε παιδιά κουλάρετε λίγο... την μια είναι ρετρό και έχει ακόμα ένα CB1300 π.χ στρογγυλοφάναρο... την άλλη ακολουθά την μόδα γίνεται άσχημο... ε αποφασίστε...

στην τελική τα εχει ΚΑΙ ΤΑ 2 στον κατάλογο ;) ούτε εμένα μου αρέσει πολύ αλλά μόνο απογοήτευση δεν μου έφερε... μην σαλτάρουμε...

δλδ τι αλλαγές περιμένατε?? καλά μετά έπαιζε και το άλλο... έλααα μωρέ δεν έκανε ΤΙΣ αλλαγές ίδιο το έκανε να λίγο το χρώμα και τον καθρέφτη και το ονόμασε 2007... τώρα έχει λόγο που το έκανε... δεν νομίζετε? που να σε βρει και ο ιάπωνας? :D

Τροποποιήθηκε από τον BikersOnly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100.6 άλογα

μου αρέσει, γενικά

με εξαίρεση εκείνο το ανοξείδωτο μαρκούτσι (τι είναι;;;) κάτω και αριστερά από τους λαιμούς (που θα τους προτιμούσα κάθετους και όχι πλαγιαστούς)

μου αρέσουν πολύ τα όργανα και η μάσκα

και με "combined ABS", καιρός ήταν

και μόλις 173 κιλά (χωρίς το ABS)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως είναι νεο και ωραίο.

Και μένα μου αρέσει.Και το μοτεράκι του πρέπει να πυροβολάει :2guns::2guns::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Ρε παιδια..Μοδα ειναι..Αφου οι υπολοιποι "παιζουν" σε τετοιες ...."αισθητικες" (για να μην πω τπτ αλλο..) ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! (ως συνηθως!) και η ΗΟΝDA! :D

"Φετος χρυση μου, φοριεται το ταδε σχεδιο, αυτο, ειναι πλεον passe!" (Kαι ας αγοραστηκε πριν 6 μηνες!) :meeting:

..Περνουμε ενα κινητηρα απ'αυτους που ηδη εχουμε, τον ψιλοβελτιωνουμε (στα σημεια, και οχι παντα!) πλαισιο,φρενα κλπ επεισης, αλλαζουμε πλαστικα, φαναρι ΚΑΙ ΙΔΟΥ! το "νεο" μοντελο για να ειμαστε "in"! στην παρεα! :doh:

ΜΕ ΓΕΙΕΣ! :grin: "

..Aντιγραφη δικου μου post , ειναι...Ακομα δεν καταλαβα γιατι θεωρηθηκε "προσβλητικο" 'η δεν ξερω εγω τι... :what:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=6103&st=15 ( posts 29-30 και τελευταιο.. :/ )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ ρε παιδιά με το που άνοιξα το ποστ και το είδα έπαθα ένα πρώτο σοκ και είπα σκέφτηκα <τι αηδια είναι αυτή>

λόγω της μεγάλης διαφοράς την οποία ΔΕΝ περίμενα. (μου ρθε ξαφνικό ενα πραμμα)

Τώρα ομως όσο το βλέπω (ειναι κι αυτος ο νεος κινητηρας του cbr :na_mB: ) σα να μαρεσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο το κάθισμα οδηγού στην σέλα,και μπροστά αλλά εκτός των λαιμών,είναι ομορφούτσικο αλλά η εξάτμιση,και το οργανάκι(παρά το πλήρες των ενδείξεων) δεν μου άρεσαν καθόλου.Δεν είναι καθόλου αρχοντικά.Ούτε κάν οι λαιμοί!

Πάντως μπράβο στην Χόντα και εγώ(ναι εγώ) θα την επιβραβεύω σε κάθε τέτοια της κίνηση.Κι άς μοιάζει και με κάποια άλλα της αγοράς.Σημασία έχει η κίνηση(αν και εδώ που τα λέμε,αναγκαστικά την έκανε γιατί είχε χάσει τρελό μερίδιο απο την αγορά)

Αντε,τα ξαναλέμε σε άλλα 10 χρόνια! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούρε παλικάρια

δεν είναι και τόσο άσχημο

βέβαια φωτός είναι

και κάπως σκοτεινές

θα περιμένω να πέσει λίγο φως ακόμη ...

πάντως δεν βλέπω να διόρθωσε την πίσω ανάρτηση....

Τροποποιήθηκε από τον donald_duck

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άστα μαυρογερακουλίνο, άστα

έχει βρει μεγάλο μπελά η Χόντα (αλλά και οι άλλες ριζοεταιρίες) :wallbash:

βλέπεις οι πελάτες της θέλουν κάτι καλύτερο κάθε λίγα χρόνια, σε κινητήρα, σε εμφάνιση, σε ασφάλεια, κι έτσι τους δίνει ένα μηχανάκι που έχει +5 άλογα, ΑΒΣ, και σαφώς πιο μοντέρνα αισθητική (πιθανότατα έχει κι άλλες βελτιώσεις που δεν βλέπω ακόμη) σε ανταγωνιστική τιμή

όπως έκανε και η Γιαμάχα με το φέηζερ και η σουτζούκι με το ΓΣΡ, στην ίδια κατηγορία

ενώ η μπεμπέ;

τον έχει δέσει το γάιδαρό της! :_thumbsup:

σου λέει "ωραία τους έχουμε υπνωτίσει τους πελάτες μας, το μόνο που θέλουν είναι το συμβολάκι της προπέλας για μούρη, και να είναι και πανάκριβη για να κάνουν επίδειξη πορτοφολιού, άλλο που δεν θέλουμε!!! ας βγάζουμε ένα νέο μοντέλο κάθε 5 χρόνια και μια χαρά θα περάσουμε!!! έλα Φριτς, η επόμενη μπύρα κερασμένη από μένα!!!" :cheers:

είναι να τις λυπάσαι λοιπόν τις γιαπωνέζικες εταιρίες και τους πελάτες τους... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτος απο την εξάτμιση εμένα μου άρεσε πολυ..

Ριζικλη αλλαγή απο το κλασσικό hornet..

Ενα πακέτο ενδιαφέρον με ομορφια,δυναμη,ασφάλεια...

Τιμή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα γυμνά, πιστεύω πως πετύχανε τον στόχο τους οι χονταίοι designer. Το μηχανάκι είναι Hornet, το βλέπεις αμέσως μόλις το δεις. Ο κινητήρας είναι διαμάντι, η τεχνολογία που βάλανε πάνω φαίνεται καλή, μερικές αισθητικές ατασθαλίες είναι απόλυτα σύμφωνες με το πνεύμα της εποχής.

Καλό είναι, και σίγουρα θα αποσπάσει μερίδιο από τα άλλα Τζαπάν της κατηγορίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έντεκα - οκτώ - ογδόντα

βρε για δες τηνα την χόντα

που `χει μείνει από προσόντα

και παρά τα αντίστροφα μετρώντα

δεν εντυπωσιάζει ούτε τον Νόντα ...

έντεκα - οκτώ - ογδόντα

βρε θανάση απ` όλα τα όντα

τι σου φταίξανε τα χόντα ....

:hunter:

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι σχεδιαστές τις HONDA ακολουθούν την μόδα τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο .

Πιστεύω ότι θα αρέσει στους περισσότερους και έχει και την εγγύηση οτι είναι HONDA

Προσωπικά μου θυμίζει κάτι μεταξύ ERn και Ζ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
έντεκα - οκτώ - ογδόντα

βρε για δες τηνα την χόντα

που `χει μείνει από προσόντα

και παρά τα αντίστροφα μετρώντα

δεν εντυπωσιάζει ούτε τον Νόντα ...

έντεκα - οκτώ - ογδόντα

βρε θανάση απ` όλα τα όντα

τι σου φταίξανε τα χόντα ....

:hunter:

:grin:

..Στιχουργεις και επι παραγγελια? Εχω διαφορα υπ'οψιν μου! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τα specifications ....

post-64-1160419525_thumb.jpg

Καποιος που ξερει πως μεταφραζοντα τα KW και NM σε αλογα και ροπη, μην ντραπει να προχωρησει στην μεταφραση ... :)

Aυτα τα 2 τελικα κανεις υπ'οψιν του;

Που εισαι ρε ALX να ριξεις λιγο φως στην υποθεση; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα