Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Τι μπορούμε να κάνουμε? Με αφορμή το τραγικό συμβάν που έγινε χθες (Flaming D) μου γεννήθηκε η εξής απορία «Τι μπορούμε να κάνουμε?» Εμείς εδώ, έστω οι του Mybike εμείς οι λίγοι , ας παρακινήσουμε και τους άλλους. Ξερώ ότι θα ειπωθούν φράσεις εν βρασμώ αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάτι καλό θα βγει. Δεν πάει άλλο ρε αδέρφια, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… Μεχρι ποτε θα "μαζευω" αδερφια απο λακους στο δρομο? ΩΣ ΠΟΤΕ? … δεν ξερώ τι άλλο να πω έχω ανατριχιάσει … :( Μηπως να αρχισουμε απο μονοι μας π.χ. οταν βλεπουμε μια κακοτεχνια στο δρομο να απαιτουμε εκεινη την ωρα να μπει κατι ενα σημα-μια ειδοποιηση ΜΠΡΟΣΤΑ μας.. μηπως να βαλουμε μονοι μας κατι... ..μηπως... πολλα μηπως αλλα δυστυχως θα ξεχαστει το γεγονος οπως γινεται παντα και θα πουμε και θα πουνε "Ενταξει μωρε στην Ελλαδα ζεις" Ε οχι ρε γαμωτο ΟΧΙ... Τι πιστευετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spdphoto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 30Φ εχουμε κανει πορειες,εχουμε κανει διαμαρτυριες για τα κολωνακια που εχουν γεμισει την Αθηνα και για πολλα που εχουν κανει οι Δημοι...(με τον ΑΝΕΜΟ) αλλα τιποτα :( Δεν ιδρωνει το αφτι τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Το νομο ανα χειρας παιδες ! Μια προταση που εχω να κανω ειναι να εξοπλιστουμε ολοι με ενα σπρευ φωσφορουχο και οπου υπαρχει λακκουβα-κακοτεχνια να την κανουμε καραγκιοζη με υπογραφη της κατα τοπον δημοτικης - νομαρχιακης αρχης . Θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια να βλεπω μετα τα μουτρα τους . Αν υπαρχει και ομαδικη δουλεια σε αυτο τον τομεα ακομα καλλιτερα. Ειναι μια αρχη....ισως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 μια άλλη καλή κίνηση θεωρώ είναι να προσεγγίσεις τον ΆΝΕΜΟ... και να εκμεταλλευτείς την εμπειρία του στο θέμα.....Αυτό δεν σημαίνει να γίνεις κατ'ανάγκη μέλος μα να συμμετέχεις από το δικό σου μετερίζι στον αγώνα που καθημερινά κάνουμε για τέτοια ζητήματα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 μια άλλη καλή κίνηση θεωρώ είναι να προσεγγίσεις τον ΆΝΕΜΟ... και να εκμεταλλευτείς την εμπειρία του στο θέμα.....Αυτό δεν σημαίνει να γίνεις κατ'ανάγκη μέλος μα να συμμετέχεις από το δικό σου μετερίζι στον αγώνα που καθημερινά κάνουμε για τέτοια ζητήματα..... <{POST_SNAPBACK}> Το θέμα είναι γενικής συσπείρωσης πλέον… <_< Τωρα θυμηθηκα κατι ασχετο-σχετικο: Θυμαστε ενα αρθρο που ειχε γινει για τον θορυβο των εξατμισεων και μεσα στην ερευνα ειχε στοιχεια και απο το mybike? Εχει γινει αρθρο σχετικο με τις κακοτεχνιες στο δρομο? Με τα παιδια που χανονται απο την αδιαφορια καποιων? Αντε λοιπον δημοσιο(γλυφτη)γραφε... γραψε κατι! Εχεις τα @@ ? (αν εχει γραφτει τοτε σορρυ κανω λαθος... αλλα δεν θυμαμαι κατι τετοιο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ? <{POST_SNAPBACK}> Lool this Click here Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ODD > f650 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 30Φ εχουμε κανει πορειες,εχουμε κανει διαμαρτυριες για τα κολωνακια που εχουν γεμισει την Αθηνα και για πολλα που εχουν κανει οι Δημοι...(με τον ΑΝΕΜΟ) αλλα τιποτα :( Δεν ιδρωνει το αφτι τους <{POST_SNAPBACK}> >> παρεπιπτοντως , ενα παιδι σκοτωθηκε πριν 15,20 μερες περιπου , με xt , απο κολωνακια του δημου , στην πειραιως .. δυστηχος δεν φορουσε κρανος ... . > δεν προκειτε να υδρωσει κανενος το αυτι , ανθρωπου, αν λεγετε ετσι που ακουει στο ονομα ΕΞΟΥΣΙΑ .... stadar , to myalo tous k to ayti tous to exoun gia alla pragmata .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Παιδιά διστυχώς δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι συνολικά. Η άποψή μου είναι ότι μόνο ο καθένας μόνος του θα προστατεύσει τον εαυτό του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Σαν πιο extreme μήπως θα έπρεπε οι μοτοσυκλλετιστές να πάψουν να μάχονται να αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν είναι ελέφαντες και να γίνουν αυτό που τους θεωρούν οι καθωσπρέπει κύριοι και κυριές? Να γίνουν ΑΛΗΤΕΣ. Με έκλεισες με το αμάξι σου επειδή δε με είδες γιατί μιλάς στο κινητό? Πετάζτηκες απο το στενό με το εργαλείο σαν να μην συνέβη τίποτα? Τσακώθηκες με την γκόμενα και τρέχεις σαν τρελός? Περνάς με κόκκινο στην κάθετη διασταύρωση μπροστά μου και στέλνεις την ψυχή μου στην κούλουρη? Ελά δω φίλε...Στο επόμενο φανάρι γιατί όλο και κάπου θα σταματήσεις, θα λάβεις τον καθρέπτη σου ανα χείρας... Να δώ τότε αν σε πονέσει κι εσένα η 250αρα που θα σκάσεις... Μια δυο τρείς Μέχρι να σκοτωθούμε όλοι οι μοτοσυκλετιστές και να μείνετε κυριάρχοι των δρόμων Ζούγκλα και επιβίωση του ικανότερου... Έτσι κι αλλιώς μας έχουν που μας έχουν στη μπούκα όλοι (και στα @ρχίδι@ τους εννοείται) ας γίνουν οι μοτοσυκλετιστές οι αλήτες ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ. Τελοσπάντων τα είπα και ξεθύμανα. Αφήστε το χωρίς σχόλια, ήθελα απλά να ακουστεί κάπου η φωνή μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 (τροποποιήθηκε) το ιδιο που εγραψα σε αλλο ποστ Υπαρχουν διαφορες οργανωσεις αναγνωρισμενες οπως πχ στον καταναλωτικο τομεα (ελληνικη καταναλωτικη οργανωση ),οι οποιες ψαχνουν, ερευνουν, καταγγελουν, δημοσιοποιουν στα μμε,προστατευουν τον καταναλωτη.Τις φοβουνται και τις σεβονται .Εχουν δειξει εργο. Ο καταναλωτης εχει που να τρεξει οταν δει κατι παρανομο και κατι που θα βλαψει την υγεια του. Υπαρχει κατι αναλογο στο δικο μας κομματι που πισω απο μια οργανωμενη λεσχη να ψαχνει, να δεχετε καταγγελιες,να ερευνει, να καταγγελει, να κυνηγαει, να δημοσιοποιει? Αν υπαρχει ενημερωστε με. Εχω πολλα να καταγγειλω. ;) Αν δεν υπαρχει ......... :/ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 από τον salcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Σαν πιο extreme μήπως θα έπρεπε οι μοτοσυκλλετιστές να πάψουν να μάχονται να αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν είναι ελέφαντες και να γίνουν αυτό που τους θεωρούν οι καθωσπρέπει κύριοι και κυριές? Να γίνουν ΑΛΗΤΕΣ. Με έκλεισες με το αμάξι σου επειδή δε με είδες γιατί μιλάς στο κινητό? Πετάζτηκες απο το στενό με το εργαλείο σαν να μην συνέβη τίποτα? Τσακώθηκες με την γκόμενα και τρέχεις σαν τρελός? Περνάς με κόκκινο στην κάθετη διασταύρωση μπροστά μου και στέλνεις την ψυχή μου στην κούλουρη? Ελά δω φίλε...Στο επόμενο φανάρι γιατί όλο και κάπου θα σταματήσεις, θα λάβεις τον καθρέπτη σου ανα χείρας... Να δώ τότε αν σε πονέσει κι εσένα η 250αρα που θα σκάσεις... Μια δυο τρείς Μέχρι να σκοτωθούμε όλοι οι μοτοσυκλετιστές και να μείνετε κυριάρχοι των δρόμων Ζούγκλα και επιβίωση του ικανότερου... Έτσι κι αλλιώς μας έχουν που μας έχουν στη μπούκα όλοι (και στα @ρχίδι@ τους εννοείται) ας γίνουν οι μοτοσυκλετιστές οι αλήτες ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ. Τελοσπάντων τα είπα και ξεθύμανα. Αφήστε το χωρίς σχόλια, ήθελα απλά να ακουστεί κάπου η φωνή μου.. <{POST_SNAPBACK}> Συγγνώμη που αγνοώ την παράκληση να μην γίνουν σχόλια, αλλά τι εννοείς στο bold μέρος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 τον αλήτη όσοι τον κάνουν τον κάνουν γιατί αισθάνονται δυνατότεροι ανάμεσα στον κουτάκια και εμένα, ο δυνατότερος είναι ο κουτάκιας συνεπώς ακόμη και βραχυπρόθεσμα, το παιχνίδι μάλλον θα το χάσω μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δεν το συζητάμε ότι η πολιτική αυτή δεν δουλεύει, είναι απόλυτα βέβαιο πως κράτος και κουτάκηδες μαζί θα μας πατήσουν κάτω ας μην σκεφτόμαστε εν θερμώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 (τροποποιήθηκε) τον αλήτη όσοι τον κάνουν τον κάνουν γιατί αισθάνονται δυνατότεροι ανάμεσα στον κουτάκια και εμένα, ο δυνατότερος είναι ο κουτάκιας συνεπώς ακόμη και βραχυπρόθεσμα, το παιχνίδι μάλλον θα το χάσω μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δεν το συζητάμε ότι η πολιτική αυτή δεν δουλεύει, είναι απόλυτα βέβαιο πως κράτος και κουτάκηδες μαζί θα μας πατήσουν κάτω ας μην σκεφτόμαστε εν θερμώ <{POST_SNAPBACK}> Γιωργο , ενθερμω η ενψυχρω το ιδιο αποτελεσμα εχει αυτη η εξισωση .Αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι η παραμετροι της . Καποια στιγμη πρεπει να δωθει ενα τερμα στα λογια και να συνειδητοποιησουμε οτι στη ζωη αυτη πρεπει να υπαρχει ενα οριο στη απαθεια και το "δε βαριεσε" . Παιζονται πολυ σημαντικα πραγματα σε αυτο τον τομεα οπως ειναι ,εκτος απο τη ζωη μας ,το δικαιωμα μας να επιλεγουμε πως θα κινηθουμε στο δρομο χωρις να κινδυνευουμε να καταληξουμε κομματια ,εμεις ,οι οικογενεια μας , οι αγαπημενοι μας ανθρωποι . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 από τον ducduc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BikersOnly 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 ήρθε για άλλη μια φορά το κακό μαντάτο... πιστό στο ραντεβού του... να μας αφήσει αγάλματα, μαλάκες, να μας θυμίσει τι σου είναι η ζωή, η μοτό, η Ελλάδα, εμείς, να μας προβληματίσει, να μας εξοργίσει, να μας θλίψει, να μας ενώσει, να μπουν οι γνωστές τελείες ........................ σύμβολο της βουβαμάρας, της θλίψης, να κάνουμε απολογισμούς, σχέδια... Ας είναι ελαφρύ το χώμα για το παλικάρι, που τόσο νωρίς έφυγε, και τόσο άδικα... ΑΔΙΚΑ μια λέξη που όλο και πιο συχνά την χρησιμοποιούμε τελευταία... την έχω βαρεθεί αυτή την γ@μολέξη, την έχω σιχαθεί... Τέτοιες ώρες όλα λογικά είναι...και ο θυμός και η οργή, και οι κινητοποιήσεις και τα "ΘΑ..ΘΑ..ΘΑ.." και τα "ΑΝ..ΑΝ..ΑΝ.." και τα "φτάνει ποια !!" και τα "μέχρι εδώ!!" όλα αυτά βγαίνουν τέτοιες στιγμές "απλόχερα" ανάλογα με τον χαρακτήρα του καθενός..ανάλογα με το τι έχει ο καθένας; ανάγκη.... το θέμα είναι μετά από μία εβδομάδα...2 εβδομάδες.......1 μήνα..............6 μήνες...............1 χρόνο......δυστυχώς όλοι μας...μόλις συμβαίνει το κακό αντιδράμε....τότε ψαχνόμαστε...τότε τα βλέπουμε,προβληματιζόμαστε παρόλο που τα ζούμε καθημερινά, με αποτέλεσμα να ξεχνιόμαστε....να πέφτουμε στον λήθαργο μας... μέχρι να περάσει ο χρόνος και να έρθει πάλι αυτό το γ@μοτόπικ με τίτλο "ο τάδε δεν είναι ποια μαζί μας..." και φτου και από την αρχή...έχει και αυτό την λογική του... Φαύλος κύκλος... (?) Τεσπα... ήδη είμαι αρκετά off topic... Προσωπικά για εμένα μία λύση λέγεται δικαστικός αγώνας... και εδώ να πω με τόσα 10άδες,100άδες,1000άδες άτομα να διαβάζουν όλα τα φόρουμ δεν υπάρχει κάποιος-κάποιοι δικηγόρος-οι να διαβάζει? Που να μπορεί να συμβουλέψει , να πει την γνώμη του και γιατί όχι να αναλάβει την υπόθεση? Για παράδειγμα τι κινήσεις δικαστικές μπορεί να κάνει κάποιος σε τέτοια περίπτωση? Εδώ υπάρχει θάνατος! Δεν είναι "απλά ένα ατύχημα"... μπορεί για παράδειγμα να καταφύγει κάποιος σε ευρωπαικό δικαστήριο? Να δοθεί δημοσιότητα της δίκης ή του ατυχήματος μέσω περιοδικών για μοτοσυκλέτες, εφημερίδες ακόμα και κανάλια, και τέλος άλλη μια πίεση να είμαστε όλοι εμείς έξω από το δικαστήριο... Υπάρχει δεδικασμένο για τετοιες περιπτώσεις? Ναι ίσως να είναι χρονοβόρο....ίσως όμως.. ίσως να είναι δαπανηρό.... ίσως πάλι με ψάξιμο και καλή θέληση μπορεί να ξεπεραστεί...είναι κάτι όμως....που ίσως ανοίξει τον δρόμο και για άλλες τέτοιες περιπτώσεις.. τόσα άτομα είμαστε σε όλα τα forum τόσους γνωστούς έχουμε όλοι μας... τι διάολο κάνα κονέ, κάνα παραθυράκι, κάτι τέλος πάντων δεν υπάρχει? κάτι δεν μπορεί να βρεθεί? Ίσως να λέω ασυναρτησίες...ίσως πάλι να είναι τα λόγια που βγαίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις μετά από τέτοια γεγονότα...τι να πω.. Πιστεύω πάντως ότι ούτε με την βία θα βγάλουμε κάτι...ούτε με επιστολές... ούτε με το ένα ούτε με το άλλο ιδρώνει κανείς τους.... το άλλο πάλι που είναι σίγουρο είναι ότι είμαστε πολλοί......αλλά σκόρπιοι...πόσα χρόνια το ακούω και αυτό.....και πόσα θα το ακούμε ακόμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Παιδιά διστυχώς δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι συνολικά. Η άποψή μου είναι ότι μόνο ο καθένας μόνος του θα προστατεύσει τον εαυτό του. <{POST_SNAPBACK}> Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο! Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος που και οι ίδιοι οι πολίτες είναι μόνιμα κοιμισμένοι και αναίσθητοι. Δεν λέω να γίνουμε φιλοτομαριστές. Αλλά όποτε και όσο μπορούμε να προκαλούμε αφύπνιση. Πρώτα - πρώτα όμως ας ξεκινήσουμε από εμάς τους ίδιους και τους φίλους μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Πιστεύω πάντως ότι ούτε με την βία θα βγάλουμε κάτι...ούτε με επιστολές... ούτε με το ένα ούτε με το άλλο ιδρώνει κανείς τους.... το άλλο πάλι που είναι σίγουρο είναι ότι είμαστε πολλοί......αλλά σκόρπιοι...πόσα χρόνια το ακούω και αυτό.....και πόσα θα το ακούμε ακόμη... <{POST_SNAPBACK}> Συμφωνοι. Αλλα το προβλημα ειναι συνολικο και αυτο δεν μπορει ισως να καταλαβει καποιος ο οποιος δεν εχει τυχει να βρεθει θυμα μιας πολυ δυσαρεστης πραγματικοτητας. Δικαστικα μπορει να δικαιωθει καποιος (η και ολοι) αλλα η κατασταση δεν αλλαζει . Ειμαστε εν δυναμει μελλοθανατοι ΑΠΑΝΤΕΣ, οντας κοιμισμενοι εκτος απο μικρα διαστηματα που ξυπναμε για να ξανακοιμηθουμε . Προσωπικα με ενοχλει αυτη η πραγματικοτητα...δεν ξερω για τους αλλους . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BikersOnly 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2006 Δικαστικα μπορει να δικαιωθει καποιος (η και ολοι) αλλα η κατασταση δεν αλλαζει . Κοίτα...οι καταστάσεις δεν αλλάζουν τόσο εύκολα...μακάρι να γινόταν αυτό... αλλά αλλάζει.... ;) δεν μπορεί.... αλλά με μια δικαστική απόφαση υπέρ....ένα δεδικασμένο....πίστεψε με θα αρχίσει να σκέφτεται λίγο παραπάνω ο κάθε εργολάβος πόσο χύμα θα φτιάξει το έργο... στην τελική θα υπάρχει κάτι χειροπιαστό που δεν θα είναι μια πορεία ή μια επιστολή διαμαρτυρίας αλλά μια απόφαση δικαστηρίου....κάτι είναι και αυτό.... γιατί αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποδοθεί δικαιοσύνη και πληρώσει αυτός που πρέπει (είτε κατασκευαστική είτε δήμος είτε υπεχωδέ) μετά οι καταγγελίες και οι μηνύσεις θα πέφτουν βροχή (λόγω του δεδικασμένου) που σημαίνει πολλά πρόστιμα (τουλάχιστον) στον υπαίτιο... ε κάπου πιστεύω θα αρχίσουν να το σκέφτονται.... και στην τελική γιατί μιλάμε ρε παιδιά? ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ που δεν κοστίζουν και τίποτα παραπάνω στον κάθε μαλάκα που κάνει το έργο....προσοχή, ανθρωπιά και υπευθυνότητα του ζητάμε... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2006 Υπαρχουν διαφορες οργανωσεις αναγνωρισμενες οπως πχ στον καταναλωτικο τομεα (ελληνικη καταναλωτικη οργανωση ),οι οποιες ψαχνουν, ερευνουν, καταγγελουν, δημοσιοποιουν στα μμε,προστατευουν τον καταναλωτη.Τις φοβουνται και τις σεβονται .Εχουν δειξει εργο. Ο καταναλωτης εχει που να τρεξει οταν δει κατι παρανομο και κατι που θα βλαψει την υγεια του. Υπαρχει κατι αναλογο στο δικο μας κομματι που πισω απο μια οργανωμενη λεσχη να ψαχνει, να δεχετε καταγγελιες,να ερευνει, να καταγγελει, να κυνηγαει, να δημοσιοποιει? Αν υπαρχει ενημερωστε με. Εχω πολλα να καταγγειλω. ;) Αν δεν υπαρχει ......... :/ ΝΑ ΓΙΝΕΙ <{POST_SNAPBACK}> αυτο μου φαινεται οτι δε το πιασατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2006 αυτο μου φαινεται οτι δε το πιασατε <{POST_SNAPBACK}> Το ερωτημα αγαπητε Ιωαννη ειναι Ποια Οργανωμενη Λεσχη κανει ΤΙ? Να μιλησω για την δικια μας εδω στη πολη μου?..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2006 @chris_boss Ασε φίλε, δε ξέρω κι εγώ τι έννοω. Όταν έγραφα το μήνυμα τα είχα πάρει πολύ, όποτε το πέταξα κι αυτό έτσι, χωρίς να το σκεφτώ πολύ πολύ... Εκνευρίζομαι πάρα πολύ όταν συμβαίνουν κάτι τέτοια. Όταν γνωρίζει ο άλλος ότι το έργο του δεν είναι σωστό, ότι θα προκαλέσει ατυχήματα ότι ότι ότι, αλλα εντάξει μωρέ, δώστο εκεί πέρα...Φχαριστώ θα μου πούν έτσι κι αλλιώς.. Στη μαρκοπούλου, όταν είχε παραδωθεί είχε γίνει ντόρος γιατί οι σχάρες των φρεατίων ήταν υπερυψωμένες (απορώ πραγματικά πως το καταφέραν αυτό..)κι ακόμη κι αμάξι να περάσει απο πάνω θα πάθει ζημιά. Ε ακόμη έτσι είναι... Στα Λίοσια, οι συμπαθέστατοι Ρομ (σκ@τογυφτοι) έχουν βγάλει απο κάθε υπόνομο και φρεάτιο στους δρόμους εκεί τα καπάκια και τα έχουν πουλήσει στα χυτήρια. Ο μόνος τρόπος για να περάσεις με ασφάλεια απο κεί είναι να μην περάσεις καθόλου, κι εγώ απο κεί πάω κάθε μέρα στη δουλειά. Δηλαδή τι ψυχραιμία να έχω και τι πολιτισμένα να φερθώ... Κάθε φορά που ακούω περιστατικά με ατυχήματα, προσπαθώ να βρω το λάθος που έκανε ο μοτοσυκλετιστής. Να πείσω τον ευατό μου ότι αυτός έκανε την μαλακία, ότι αυτός έτρεχε, ότι αυτός είχε πιεί και δεν ήξερε τι του γινόταν, ότι αυτός δεν φορούσε κράνος... Ότι σε μένα δε θα συμβεί, γιατί εγώ πάω σωστά, φοράω κράνος... Γιατί την αγαπώ την μοτοσυκλέτα κι ας έχω σκουτεράκι, εμένα μ αρέσει, αλλά τελικά το σκέφτομαι όταν θα έρθει η ώρα της αγοράς, να πάω προς τους 4 τροχούς. Κι ας βλέπω μετά με ζήλια τους μοτοσυκλετιστές με τις μηχανάρες τους να περνούν και να χάνονται μπροστά μου. Εγώ η κότα θα είμαι μέσα στο χρυσό κλουβί μου..αλλά θα συνεχίσω για πολύ καιρό να είμαι .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fox Tango India 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2006 Οι λέσχες τι κάνουν? Γιατί δε συσπειρώνονται όλες μαζί να γίνει μια διαδήλωση να προκαλέσουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μήπως και φιλοτιμηθούν οι καρεκλοκενταυροι και πάρουν λίγο το θέμα στα σοβαρά πιστεύω ότι μονό με μαζικές κινητοποιήσεις φωνές και διαμαρτυρίες θα πετύχουμε κάτι όσο δεν προκαλούμε και δεν ταρακουνάμε δε πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2006 (τροποποιήθηκε) Οι λέσχες τι κάνουν? Γιατί δε συσπειρώνονται όλες μαζί να γίνει μια διαδήλωση να προκαλέσουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης <{POST_SNAPBACK}> βλέπω ήδη τα πρωτοσέλιδα: ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΕΟ??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2006 από τον deusXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2006 βλέπω ήδη τα πρωτοσέλιδα: ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΕΟ??? <{POST_SNAPBACK}> Λες να φερουν και τα ΜΑΤ.... ... συραξη θα γινει!!! Γλοπ αυτοι... μπουζια εμεις χαΧΑχαχ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2006 To παρακάτω αποτελεί προσωπική άποψη - πρόταση> 1. Αμεση συγγραφή ενημερωτικού - διαμαρτυρικού κειμένου το οποιο θα απευθυνεται στους αρμόδιους φορεις (πχ ΥΠΕΧΩΔΕ). Το εν λογω κειμενο θα πρέπει να παραχθεί σε αρκετα αντίτυπα. 2. Συλλογη σχετικου φωτογραφικού υλικου το οποιο θα συνοδευει το προαναφερομενο κειμενο διαμαρτυριας. Το συγκεκριμενο υλικο 8α πρεπει, επισης, να παραχθει σε αρκετα αντιτυπα. 3. Δημιουργια μιας πενταμελης επιτροπης η οποια θα οργανωσει το σχεδιασμο και την υλοποιηση ενος "Περιπτερου Ενημερωσης-Διαμαρτυριας " σε κομβικο σημειο ( πχ Πλατεια Συνταγματος). 4. Αγορα μεγαλου βιβλιου προκειμενου να χρησιμοποιηθει ως "Βιβλιο Υπογραφών'. 5. Εφαρμογη της ιδεας "Περιπτερο Ενημερωσης-Διαμαρτυριας ", σε μη εργασιμη ημερα (πχ Κυριακη). Στο εν λογω περιπτερο, θα ενημερωνουμε τους πολιτες για το σχετικο θεμα, τις θεσεις μας, τα αιτηματα μας και θα τους ζηταμε -εφοσον οι ιδιοι το επιθυμουν- να υπογραψουν στο "Βιβλιο Υπογραφων". Η συγκεκριμενη προσπαθεια μπορει να εφαρμοστει και αλλη μη εργασιμη ημερα. 6. Σε περιπτωση που υπαρξει ενδιαφερον και συγκεντρωθουν αρκετες υπογραφες, καταθετουμε το ενημερωτικό - διαμαρτυρικό κειμένο μας, συνοδευομενο απο το φωτογραφικο υλικο και το "Βιβλιο Υπογραφων", στον αρμοδιο φορεα (πχ στο ΥΠΕΧΩΔΕ). υγ>Προσωπικα, μπορει και να μην επιτυχουμε κατι, θα εχουμε ομως προσπαθησει για κατι που πραγματικα αξιζει, αντι απλα να συζηταμε . υγ2> Αν στο παραπανω εγχειρημα συνδραμουν και αλλες οργανωσεις ή αλλα φορουμ (πχ Ανεμος, Bikenet κλπ), η πιθανοτητα επιτυχιας 8εωρω πως θα αυξηθει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες