Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Παραδείγματα

Recommended Posts

Σωστή χρήση κράνους DSC00783.jpg?t=1247031457

και πως να μεταφέρουμε παιδί, σακούλες και (προσέξτε στο αριστερό χέρι) διπλωμένες κούτες........DSC00770.jpg?t=1247031296

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
το κρανος μερικες φορες το φοραω και εγω ετσι :/

Βοήθησε με να καταλάβω το "γιατί".............

Πόσο παραπάνω κόπος είναι να το φορέσες κανονικά και να το κουμπώσεις;

Δεν φοβάσαι μην σου πέσει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ το φοράω έτσι βγαίνοντας απτο σπιτι!!!! έχουν τρομάξει αρκετοί γείτονες!!!! :scared:

Τροποποιήθηκε από τον johnmanos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα δεν ενδιαφερθεις για το παιδι σου τι αλλο σου μενει να κανεις;;;;;

και το κορυφαιο της μαλ.....ιας γιατι το φορανε ετσι το κρανος;;

α) σε περιπτοση ατυχηματος παει ο λαιμος....

β)δεν τους ενοχλει;; γω το φοραω ετσι μολις παρκαρω σπιτι μου για να μπω στο ανσασερ... και παλι με εκνευριζει

γ)χιλιες φορες χωρις κρανος παρα αυτο.......που ειναι η καλη μας η αστυνομια που κοβει κλησεις ΄΄μονο οταν πρεπει;΄΄

[quote name='Παναγιώτης Κ.' date='Wed 08 Jul 09 - 08:55' post='526066'

Βοήθησε με να καταλάβω το "γιατί".............

Πόσο παραπάνω κόπος είναι να το φορέσες κανονικά και να το κουμπώσεις;

Δεν φοβάσαι μην σου πέσει;

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγώ το φοράω έτσι βγαίνοντας απτο σπιτι!!!! έχουν τρομάξει αρκετοί γείτονες!!!! :scared:

Κι εγω το ιδιο! :D Μεχρι να παω στο γκαραζ κι ενω κραταω ενα σορο αλλα πραματα το "ακουμπαω" ετσι στο κεφαλι μου! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο τύπος με το κράνος είναι απο μόνος του μια τραγωδία... αλλά τουλάχιστον είναι μόνος του στο μηχανάκι. Ο άλλος που έχει και το παιδί μπροστά απλά δεν υπάρχει.

Αν δεν έχεις τα λεφτά να πάρεις αυτοκίνητο να μεταφέρεις το παιδί σου, ας πάρεις λεωφορείο... ή άσε το παιδί σου να πάρει λεωφορείο... Δε σου φταίει το παιδάκι αν κάνεις εσύ τη λαλακία ή κάποιος άλλος οδηγός και χτυπήσει.

Έλεορ........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε αυτός που το έχει σαν περικεφαλαία το κάνει επειδή ζεσταίνεται (λέω τώρα), Αυτοί που το φοράνε μέχρι κάτω και το αφήνουν ξεκούμπωτο... 1 κλικ είναι ρε γαμώτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να βάλει έτσι το κράνος του;;; Το βλέπω συχνά στην πόλη κυρίως στα παπιά και απορώ γιατί το κάνουν!!! Αν είναι για την ζέστη ας πάρουν ένα jet με 50 ευρώ για να έχουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη προστασία!

Αλλά το βλέπω και το χειμώνα όχι μόνο το καλοκαίρι και πραγματικά απορώ!! Δεν φοβούνται καταρχήν μην τους φύγει με τον αέρα; μετά δεν σκέφτονται τι θα πάθουν αν πέσουν;

Ο δεύτερος με το παιδί του πάνω είναι απλά εγκληματίας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:0 ο πρώτος φοράει έτσι το κράνος του για να μην φάει κλήση.

Αν δεί μπάτσους το κατεβάζει.

οσο για τον άλλον με το παιδί :kaaaala::kaaaala::kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες είδα ένα τύπο με μια τύπισα πάνω σε ένα TDM στην Βεΐκου πηγαίνοντας για δουλειά (κι αυτοί στο Mall) να μην φοράνε κράνος. Προσπερνώντας τους τους έκανα νόημα δείχνοντας το κράνος μου γιατί τον είδα τον τύπο οδηγούσε γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Στο φανάρι της Κασταμονής στη Καλογρέζα, σταματάει δίπλα μου και του λέω πλέον με λόγια... "Βάλτε ρε παιδιά κάνα κράνος...κρίμα είναι...νέα παιδιά είστε!" Και μου απαντάει... "εντάξει ρε φίλε... μέχρι το Mall πηγαίνουμε χαλαρά"

Αυτό το χαλαρά θα σας φάει του λέω και φεύγω σκεφτόμενος πως δεν αξίζει να ασχολείσαι με αυτούς τους τύπους...

Άλλωστε είναι γνωστό το σλόγκαν... το κράνος το φοράς για να προστατέψεις κάτι που έχεις μέσα στο κεφάλι σου... αν δεν έχεις τίποτα εκεί μέσα... δεν το φοράς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραδείγματα προς αποφυγήν, μπόλικα δυστυχώς...

Αλλά αυτό ειδικά που πέτυχα προημερών στην παραλία της Γαρίτσας είναι μακράν από τα χειρότερα κι ας το έχω ξαναδεί δυστυχώς αρκετές φορές

041.jpg

Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να την κυκλοφορώ κι εγώ, καθώς φαίνεται να αποτελεί νέο αξεσουάρ ασφάλειας και μόδας μαζί!

Έπεσες με το δίκυκλο? έχεις έτοιμη την πατερίτσα! girl_crazy.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγγελεεεε.......εχειειειείς κινητό με κάμερααα? Αυτό πες μου μόνο τέλος!

Τροποποιήθηκε από τον lakis92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρατηρήστε τον τζέ με το παιδι στην δεύτερη φωτό,που το καλαθάκι του παπιού

είναι άδειο,και τα έχει όλα στο τιμόνι!

για τόσο ντενεκές-γκάο-μπίου λέμε.... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παραδείγματα προς αποφυγήν, μπόλικα δυστυχώς...

Αλλά αυτό ειδικά που πέτυχα προημερών στην παραλία της Γαρίτσας είναι μακράν από τα χειρότερα κι ας το έχω ξαναδεί δυστυχώς αρκετές φορές

................................................................................

Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να την κυκλοφορώ κι εγώ, καθώς φαίνεται να αποτελεί νέο αξεσουάρ ασφάλειας και μόδας μαζί!

Έπεσες με το δίκυκλο? έχεις έτοιμη την πατερίτσα! girl_crazy.gif

............των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.............. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω να βγω μονο με ενα μαγιο σπιντο η ουτε καν και να οδηγω με το ενα χερι ενω το αριστερο ποδι ειναι σταυρωμενο πανω απο το δεξι. Ταχυτητα μονιμα μια δευτερα. Ενα τσιγαρακι στο στομα και ενα φραπε στερεομενο πανω στα κοντερ επισης απαραιτητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σωστή χρήση κράνους DSC00783.jpg?t=1247031457

και πως να μεταφέρουμε παιδί, σακούλες και (προσέξτε στο αριστερό χέρι) διπλωμένες κούτες........DSC00770.jpg?t=1247031296

147 ε? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά απορώ τι σκατά έχουν πολλοί στο κεφάλι τους!!!

Ήμουν μες στο λεωφορείο στην Μεσογείον,πριν 3-4 μέρες κοντά στο ύψος της Λαυρίου και στο φανάρι σταματάει δίπλα ένα μπλε cbr 1000 με έναν τύπο...τούμπανο(είχε λιώσει ο άνθρωπος στο γυμναστήριο περιμένοντας αυτή τη μέρα!) φορώντας ένα τιραντάκι(δεν αρκεί να είσαι πρέπει και να φένεσαι!!! :kaaaala: ),κοντή βερμούδα,παντοφλίτσα "4 εναντίον ενός"(το στριγκάκι ντε!),γυαλιά γιατί ο ήλιος τέτοιες μέρες ενοχλεί...καλά δεν νομίζω να περιμένατε να μιλήσω για κράνος έτσι?

...και φυσικά απαραίτητο "αξεσουάρ" για έναν μ@λ@κ@ σαν και αυτόν είναι ένα άλλο ζώον με βαμμένα ξανθά μαλλιά όσο δεν πάει άλλο,να κάθεται από πίσω του και αυτή τα γνωστά παντόφλα,σορτσάκι,τιραντάκι,για κράνος τα είπαμε...και φυσικά πηγαίναν για μπάνιο από ότι κατάλαβα εκτός αν φορούσε τόσο μεγάλο(γιατί συνήθως είναι στρίνγκος!!!) και πολύχρωμο εσώρουχο η "γκόμενα",οπότε μάλλον μαγιό ήταν αυτό που έβλεπα :P ....

Το μόνο που έλειπε για να ολοκληρώσει την τέλεια εικόνα ήταν τατουάζ στη μέση της κοπέλας!..απόρησα πως και δεν είχε!!!

Πραγματικά τρελάθηκα όταν το είδα(όχι το μαγιό :tease: )!!!

Έχω ακούσει κατά καιρούς για τέτοιες καταστάσεις και είχα δει αλλά τόση πολλή βλακεία μαζεμένη δεν είχα δει και μου έκανε τρομερή εντύπωση!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα να τη πω την κακία μου να μην τη πω.......... άστο καλύτερα γιατί θα γίνω κακός .... απλά πολλοί να προσέχουν τι γράφουν γιατί και μνήμη έχουμε και ενίοτε τα παίρνουμε στη κράνα..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα να τη πω την κακία μου να μην τη πω.......... άστο καλύτερα γιατί θα γίνω κακός .... απλά πολλοί να προσέχουν τι γράφουν γιατί και μνήμη έχουμε και ενίοτε τα παίρνουμε στη κράνα..........

Συγγνώμη πραγματικά δεν το λέω με ύφος σε εμένα αναφέρεσαι?

Γιατί δε νομίζω να έχεις κάποιο λόγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα