ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2006 Σημερα πηρα στα χερια μου το επετειακο τευχος του ΜΟΤΟ με το review MotoGP 2005 αλλά.....και με ενα Long term τεστ στο KTM 950 Adv. To διαβασα μολις τωρα 9:25πμ 7 Γεναρη 2006. 30000χιλ το ΚΤΜ και το ελυσαν. Αψογο.Μπιελες,πιστονι,εδρανα κτλ μερη του κινητηρα δεν μαρτυρουσαν καμμια φθορα!!! Η συνολικη εικονα (οπως την παρουσιαζει τουλαχιστον το περιοδικο) ηταν αψογη!!!! Ακομα και η εντελως ασυντηρητη αλυσιδα εφτασε λεει τα 30000χιλ κι ακομα κραταει (με τρεις φορες λιπανση σε ολα αυτα τα χιλιομετρα και με πολυ χωμα!!! Μαλλον κατι δεν μας λενε καλα εκει στο ΜΟΤΟ <_< ) Δεν θελω σε καμμια περιπτωση να μειωσω ενα μηχανακι το οποιο μαλιστα παντα υπαρχει εκει στο βαθος του μυαλου μου για ενδεχομενη αγορα,αλλα πολυ η.....Σταχτοπουτα ρε παιδια! Οχι οτι τα 30000χιλ ειναι κανενα σημαντικο ποσο χιλιομετρων για εναν κινητηρα αυτων των κυβικων,αλλα ας μην υπερβαλουμε!(και ειδικα για την αλυσιδα ) ...46 και 30....πες 40!!! :P που λεγε κι ο Ζηκος. Κι αντε....τα περι αλυσιδας πες οτι τα τρωμε ....το αλλο?....το οτι δεν επαθε ποτε τιποτα?....για την "φυσιολογικη καταναλωση λαδιου? Στο περσινο mega on off τεστ αυτο το μηχανακι δεν ηταν που το φορτωσαν απο την Θεσσαλια και το στειλαν στην Αθηνα γιατι δεν το προλαβαιναν λαδι? Κι ενταξει...η βλαβη μπορει να συμβει (και να συμβει στο καθενα μηχανακι),αλλα οχι να μας λενε πως δεν ειχε παθει τιποτα!!!Και μην μου πειτε πως ειναι λιγο το να μην μπορεις να συνεχισεις την βολτα σου απο υπερβολικη καταναλωση λαδιου ωστε να μην αναφερεις τουλαχιστον τι ειχε συμβει τοτε!!! Αν εκρυψαν αυτο,πως εγω δεν θα ειμαι καχυποπτος για τα υπολοιπα λεγομενα τους?Πωωωωως? Εχω πει εδω και πολυ καιρο πως εχω παψει να πιστευω τα περιοδικα. Αυτα που γραφουν δεν μπορω να πω πως ειναι ψεματα.Απλα δεν ειναι κι ολη η αληθεια. Θα μου πειτε γιατι το πηρες τοτε.Το πηρα για το DVD με την ανασκοπηση των MotoGP.Ιτς α σιμπλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2006 Κοίτα να δεις κάτι πράγματα.... και σε πολύ πρόσφατη συνάντησή μας εδώ στην Πάτρα είχαμε και εμείς τις ίδιες απορίες......... Κοίτα να δεις κάτι πράγματα.... και σε πολύ πρόσφατη συνάντησή μας εδώ στην Πάτρα είχαμε και εμείς τις ίδιες απορίες......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2006 @ALX...μηπως να κετεβεις προς Πατρα μερια;;;Τηλεπαθεια το λενε νομιζω... Τα ιδια λεγαμε...την ωρα που το postaρες....(ρε μπας και ησουν ο ...παππους με το γυαλι στη γωνια που...κρυφακουγε;;;... :P )Και για να το δουμε και λιγο το θεμα...εχεις δικιο σε αυτα που προβληματιζεσαι...κι εγω μαζι σου.Αν και για μενα ισως καποια στιγμη να ηταν επιλογη αγορας το 950adv...αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να ακουμε και ...για Σταχτοπουτες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2006 και σε προηγούμενο τευχος του ΜΟΤΟ το είχε παρει ένας συντακτης να παει σε δουλεια και μόλις ξεκίνησε είχαν αδειάσει τα μπροστινά καλάμια από λάδι... μαλλον Hellinstore+Moto =L.F.E. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2006 και σε προηγούμενο τευχος του ΜΟΤΟ το είχε παρει ένας συντακτης να παει σε δουλεια και μόλις ξεκίνησε είχαν αδειάσει τα μπροστινά καλάμια από λάδι... μαλλον Hellinstore+Moto =L.F.E. <{POST_SNAPBACK}> Και σε πιο πιο προηγούμενο το είχε πάρει πάλι συντάκτης να παει διακοπές και του κόπηκε 2 φορές η ντίζα καθως και κάτι άλλο δεν θυμάμαι παρήγγειλε ανταλλακτικό από το νησί που βρισκόταν. Γενικά εντάξει άντεξε τα σκληρά βασανιστήρια των συντακτών(ε όταν δεν είναι δικό σου του κάνεις μεν τα σέρβις αλλά απο κει και πέρα..δωστου να καταλάβει) αλλά και γω απόρησα μήπως λέγανε για άλλο ΚΤΜ και όχι γι αυτό που διάβαζα στα Long Terms. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά με ασφάλεια πάνω απ' όλα για να χαιρόμαστε αυτά που οδηγούμε και να βρισκόμαστε για να τα λέμε. Αν και οδηγώ το συγκεκριμένο ΚΤΜ, για πολύ λίγο καιρό βέβαια, μπορώ να πω ότι είναι λιγάκι δύστροπο στην οδήγηση (καμιά σχέση με το BMW που είχα πριν), πολύ-μα-πάρα-πολύ δυνατό και θέλει γενικά άλλο τρόπο οδήγησης από αυτό που έχουμε συνηθίσει οδηγώντας άλλη μηχανή. Κατασκευαστικά είναι άψογο και πολύ μακριά από τα υπόλοιπα (πλαίσιο, αναρτήσεις, φρένα, τιμόνι, 3 χρόνια εγγύηση κτλ). Η ΚΤΜ προσπάθησε να παρουσιάσει μια εξημερωμένη μηχανή χώματος που να τα κάνει πλέον όλα. Για το αν τα καταφέρνει θα σας πω σε λίγο καιρό που θα έχω γράψει κάποια km. Πάντως αυτό που είναι σίγουρο παιδιά είναι ότι ΔΕΝ ΚΑΕΙ ΛΑΔΙΑ παρά μόνο αν το πας κρεμασμένος στο γκάζι (έτσι καίνε όλες οι μηχανές εξάλλου). Αστοχίες υλικών (π.χ καλάμια) μπορούν να συμβούν ανα πάσα στιγμή σε όλες τις μηχανές (όσο ακριβές και να είναι) Καλό θα είναι να έχουμε υπόψη μας ότι όλα τα περιοδικά που κάνουν δοκιμές και σπόνσορες έχουν και διαφημίσεις κάνουν αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οδηγούν όλες τις μηχανές που δοκιμάζουν σαν μανιασμένοι χωρίς να τους νοιάζει και πολλά πράγματα, αφού δεν είναι δικές τους βέβαια, και ότι και να συμβεί φωνάζουν την αντιπροσωπία που έχει κάθε λόγο να τους κάνει και τεμενάδες. Οπότε θα συμφωνήσω με το ALX, καλύτερα να μην πιστεύουμε ιδιαίτερα στα περιοδικά και να τα βρίσκουμε μόνοι μας, όπως τώρα καλή ώρα… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 @950adv πέριμένουμε εναγωνίως την άποψη σου, καθώς και όλων των ΚαΤεΜάδων γιατί το συγκεκριμένο μοτόρι παίζει υποψήφιο για την επόμενη αγορά μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 @πόρθος Εννοείται.. Αν υπάρχει και άλλος ΚΤΜης ας μας πει και αυτός τη γνώμη του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 ΕΔΩ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ LONG TERM ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ. ΕΔΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΥΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 30000ΚΜ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΚΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ? ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 (τροποποιήθηκε) Ειλικρινα εχω πεσει απ'τα συννεφα με αυτα που γραφετε παιδια και λυπαμαι παρα πολυ. Συζητησεις περι ΚΤΜ εχουμε κανει και στο παρελθον, Αλεξη? τι να πω? Οταν καποιοι απο δω μεσα και γενικοτερα στην Ελλαδα "πεταξετε" απο την καμπουρα σας τετοιες προκαταληψεις ισως κανουμε κουβεντα... τωρα δεν βλεπω το ΠΩΣ μπορει να γινει συζητηση με τετοια "πιστευω" του στυλ:" ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ"? Λυπαμαι παιδες και συγγνωμη αν προσβαλα καποιον! :( Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2006 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 Ειλικρινα εχω πεσει απ'τα συννεφα με αυτα που γραφετε παιδια και λυπαμαι παρα πολυ. Συζητησεις περι ΚΤΜ εχουμε κανει και στο παρελθον, Αλεξη? τι να πω? Οταν καποιοι απο δω μεσα και γενικοτερα στην Ελλαδα "πεταξετε" απο την καμπουρα σας τετοιες προκαταληψεις ισως κανουμε κουβεντα... τωρα δεν βλεπω το ΠΩΣ μπορει να γινει συζητηση με τετοια "πιστευω" του στυλ:" ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ"? Λυπαμαι παιδες και συγγνωμη αν προσβαλα καποιον! :( <{POST_SNAPBACK}> +1 lypamai gia auta pou akouw kai bariemai na apantisw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 (τροποποιήθηκε) Ρε Sare και KaTeMi....δεν τα λεω εγω!Οι ιδιοι τα ειχαν πει στο συγκριτικο που ειχαν κανει περσυ.(τα περι λαδιου λεω)Οι ιδιοι ειπαν πως εστειλαν το μηχανακι με φορτωτικη στην Αθηνα! Και τωρα μας λενε πως δεν ειχε βγαλει ποτε κανενα προβλημα. Για ποιες προκαταληψεις μου λες λοιπον. Εγω μιλησα μονο για την αλυσιδα που λενε οτι λειτουργει ακομα μετα απο 30000χιλ ενω ειχε μηδαμινη συντηρηση κι ας ειχε κανει τοσα χιλιομετρα χωμα/λασπη!!! Για δειτε ξανα το ποστ μου.Δεν εχω καμμια προκαταληψη. Οσο γι αυτο: ΠΩΣ μπορει να γινει συζητηση με τετοια "πιστευω" του στυλ:" ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ"? Εγω δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. Ειπα μαλιστα πως τα 30000χιλ δεν ειναι και κανενα σοβαρο ποσο χιλιομετρων για εναν κινητηρα αυτων των κυβικων Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2006 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 Πιστευω καταλαβες τι θελω να πω Αλεξη! :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 Δυστηχως οχι :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 (τροποποιήθηκε) Οσο γι αυτο: ΠΩΣ μπορει να γινει συζητηση με τετοια "πιστευω" του στυλ:" ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ"? Εγω δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. <{POST_SNAPBACK}> Αυτο πηγαινε γενικα... Και δεν πιστευεις οτι το "Ελεος ρε fουστη μου!!!" ειναι καπως... ...λεω... ...καπως.... ....υπερβολικο? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2006 από τον Ladau Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 Πιστεύω πως η έκφραση "έλεος ρε πούστη μου" είναι ακραία για το φόρουμ. Τουλάχιστον γι' ΑΥΤΟ το φόρουμ. Αμφιβάλλω, ωστόσο, αν ο Sare θα έκανε την παρατήρηση αν το ζήτημα δεν ήταν τα ΚΤΜ και η αξιοπιστία τους. Πονηρούλη, πειράχτηκες για το σχόλιο για τα ΚΤΜ και τώρα μας τη βγαίνεις του κατηχητικού, εεεεε;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 Πιστεύω πως η έκφραση "έλεος ρε πούστη μου" είναι ακραία για το φόρουμ. Τουλάχιστον γι' ΑΥΤΟ το φόρουμ. Αμφιβάλλω, ωστόσο, αν ο Sare θα έκανε την παρατήρηση αν το ζήτημα δεν ήταν τα ΚΤΜ και η αξιοπιστία τους. Πονηρούλη, πειράχτηκες για το σχόλιο για τα ΚΤΜ και τώρα μας τη βγαίνεις του κατηχητικού, εεεεε;;;; <{POST_SNAPBACK}> Αγαπητε περιεργε φιλε μου! :D Για ΚΤΜ ξερεις πως τα @@ μας εχουν γινει τσουρεκια! ΟΚ no problem τα εχουμε ξανακουσει. Αυτο που με πειραξε ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λες στην αρχη .... το "Ελεος...." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 Πάντως ο ALX ΔΕΝ γράφει ότι θα περίμενε ο συντάκτης να έχει πάρει το μοτέρ στα χέρια μετά τη δοκιμή, αλλά ότι θα έπρεπε να υπάρχουν εμφανείς φθορές. Μην τους βαφτίζεις όλους KTM-haters για το τίποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 αλλά ότι θα έπρεπε να υπάρχουν εμφανείς φθορές. <{POST_SNAPBACK}> ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 Ρε συ που κολλας? Το Ελεος παει στο περιοδικο.Ουτε στο μηχανακι ουτε σε τιποτα αλλο. Εχω βαρεθει να διαβαζω ανακριβειες και μισες αληθειες απο τα περιοδικα. Ειναι η τριτη "χτυπητή" φορα που συμβαινει κατι τετοιο με το εν λογο περιοδικο. Το ειπα καθαρα.Η βλαβη μπορει να συμβει στο καθενα μηχανακι,οχι ομως να μας λενε οτι δεν εβγαλε ποτε τιποτα,ενω περσυ το στελνανε με φορτωτικη στην Αθηνα!!! Αυτο ειπα εγω.Δεν κατηγορησα το μηχανακι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 Πάντως ο ALX ΔΕΝ γράφει ότι θα περίμενε ο συντάκτης να έχει πάρει το μοτέρ στα χέρια μετά τη δοκιμή, αλλά ότι θα έπρεπε να υπάρχουν εμφανείς φθορές. Μην τους βαφτίζεις όλους KTM-haters για το τίποτε... <{POST_SNAPBACK}> Γιωργο? Δεν βαφτιζω κανεναν τιποτε... στο κατω-κατω δεν μου κοβει μισθο ουτε η Ελληνμοτο ουτε η ΚΤΜ! Απλα ρε παιδια ελεος με αυτη τη καραμελα! ΕΛΕΟΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ? <{POST_SNAPBACK}> Υπάρχουν 30.000 λόγοι. Ειδικά στην αλυσίδα. Όλοι την λαδώνουμε κάθε 500 χλμ, και οι περισσότεροι δεν πατάμε ποτέ χώμα. Αυτοί λένε τη λάδωσαν 3 φορές, δηλαδή κάθε 10.000χλμ, και πάτησαν πάρα πολύ χώμα. Κάτι δεν κολλάει, δεν νομίζεις; Αλλά και στο μοτέρ... δεν μπορεί, 30.000χλμ είναι αυτά... καμία φθορά;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ. ΔΕ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΑΛΛΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΓΙΑΤΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 (τροποποιήθηκε) ΓΙΑΤΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ? <{POST_SNAPBACK}> Ισχυρίστηκε κανείς κάτι τέτοιο;;; Όχι. Το περιοδικό - που δεν έχω διαβάσει απλά ό,τι έγραψε ο ALX ξέρω - δεν έγραψε ότι "βρήκαμε τις αναμενόμενες φθορές", αλλά "δεν βρήκαμε φθορές, το μοτέρ ήταν άψογο". Αυτό για μένα είναι υπερβολή, όπως βέβαια και τα περί αλυσίδας. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2006 από τον gdevelek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2006 ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΣΤΗ ΤΡΟΜΠΑ ΤΗΣ MAGURA. 2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΤΜΙΖΟΤΑΝ 3. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΛΑΔΙΟΥ.( ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ?) 4. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ AVON Π.Χ. ΓΙΑ STREET ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΑVON ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες