nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το προϊόν λέγεται PURPLE και θα το βρείτε ΕΔΩ. Είναι αμερικάνικο προϊόν και το χρησιμοποιούν κατά κόρον οι customάδες. Ιδανικό για διάφορα μέταλλα καθώς και για μικρογρατσουνιές ζελατίνων. Εφαρμόζεται σε κρύο ή ζεστό μέταλλο. Ευχαριστώ τον Mourat από το Moto Guzzi club που μου το πρότεινε και μου το ''δάνεισε''. :D (Να ετοιμάζεστε για ομαδική αγορά λέμε) Vstrom 6.900 klm πριν την εφαρμογή(χρώμα ''μπρονζέ'' με μπλε στίγματα): Μετά την εφαρμογή σε συνδυασμό με τρίψιμο με σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη(μαμά νίκελ χρώμα): Βασικά δεν είχα χρόνο για πειραματισμούς και έκανα βιαστικά την εφαρμογή, αλλά και πάλι, η διαφορά είναι εμφανής! Επίσης ένα μπουκάλι θα σας βγάλει πάνω από χρόνο διότι η ποσότητα που απαιτείται είναι ελάχιστη. Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2009 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Ωωωω καλη φαση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BATIGOL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 Τι λες τωρα???? Ειναι σε υγρη μορφη? Αυτο για την ομαδικη αγορα μην το λες καθολου για αστειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τι λες τωρα???? Ειναι σε υγρη μορφη? Αυτο για την ομαδικη αγορα μην το λες καθολου για αστειο. Ναι είναι σε υγρή μορφή(αλοιφή). Οι moto-guzzades το πήραν με ομαδική αγορά και καβάντζωσα λίγη ποσότητα από το φίλο mourat :lol: To προϊόν τα σπάει, με την 1η ευκαιρία θα το περάσω και 2ο χέρι και μετά θα ξυρίζομαι μπροστά στην εξάτμιση. :D Μπρος τα κάλλη 14 δολάρια είναι klein mein on the line. Εμφανή διαφορά είδε και φίλος σε GS F650. Το κάθε μπουκάλι κοστίζει 14 δολάρια. Λόγω του όγκου της παραγγελίας το κόστος του κάθε μπουκαλιού πέφτει στα 13 δολάρια. Το συνολικό κόστος των μεταφορικών με την USPS είναι 51.25 δολλάρια τα έξοδα τελωνείου που ανέρχονται σε 3 % τις συνολικης αξίας με τα μεταφορικά συν 19 % φπα + 9 ? τέλος για το τελωνείο[ισχύει για τρίτες χώρες(?) και πάνω από 42?]. Ένα κόλπο είναι να πούμε στον μεσιέ να μην βάλει πάνω από 45 δολάρια το όλο πακέτο οπότε μπορεί να την γλιτώσουμε με κανα 3? για τον εκτελωνισμό στη 12άδα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2009 από τον nik_sgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leandros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 κι εγώ ψήνομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Μέσα κ γω για ομαδική παραγγελία!!! Ποιός θα το αναλάβει να το οργανώσει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Τι είπες τώρα;;; Μέσα και εγώ για παραγγελία, ποιος θα το αναλάβει;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Mεεεεέσααααααα και γω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 και εγω θελω απο αυτο το πραγμα....δυο μπουκαλια!!!! αντε για συντονιστιτε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 και εγω παιδια θελω ενα!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Ωραίο πράμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Count me in :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 και εγώ μέσα!!! κάτι τέτοιο έψαχνα και εγώ και κανείς δεν είχε ιδέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PitS3 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Μεσα μεσα!!!! βαλε και για μενα δυο μεριδουλες απο δαυτο το σπεσιαλ !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Μεσα κ εγω!!!!Και θελω 2 αν γινεται!!!! Αντε οργανωθειτε!!!!! :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Και γω 2, που καταθέτουμε φράνγκα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Κάτι που τώρα το είδα: Do Not use on gold or silver plating. Will not work on clear-coated metals. Τι είναι τα clear-coated metals? Μήπως στο fazer μου έχω τέτοια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Vstrom 6.900 klm πριν την εφαρμογή(χρώμα ''μπρονζέ'' με μπλε στίγματα): Μετά την εφαρμογή σε συνδυασμό με τρίψιμο με σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη(μαμά νίκελ χρώμα): Εντυπωσικη διαφορα! :0 Μεσα και γω, αν παραγγελθει κατι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Κι εγώ κι εγώ θείο :D Άντε...οργανώστε το γιατί τα λαιμά μου έχουν γίνει καφέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Δεν βλέπω κανέναν να αναλαμβάνει πρωτοβουλία... κάντε την αρχή ρεεεεε... κάποιος να αναλάβει να φέρει εις πέρας την κίνηση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 θελω και γωωωωωωωωωωω. που να ταχυδρομησω τα λεφτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Εμενα θα με πέτσετεεεε λε; Αν γινει Ομαδικη,να οργανωθουμε...δεν ξερω εσεις αλλά εγω θελω 2 τεμαχια ο KARAFLODAIMON μπορει να το χρησιμοποιησει και ως σαμπουαν ε;... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 εγω θελω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Κ εγω μεσα με 1000 αλλα δεν βλεπω φως απο οργανωση.... αν κ στο πλυντηριο που πλενω το μηχανακι κατι μου βαζει κ καθαριζουν οι λαιμοι αλλα δεν μου λεει ο "φουστης" τι βαζει κ απο που το παιρνει παντως αν παραγγειλουμε εγω ειμαι για 4αδα σιγουρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 και εγω ενα παρακαλω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες