μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Εχει ψαξει κανεις στο Google βαζοντας το nickname του να δει ποιες εικονες βγαζει;... B) :lol: :lol: Για παραδειγμα..εβαλα "ALX" που μας το παιζει και φαμιλια-μαν και παντρεμενος με το GS κλπ κλπ Πνευμα και Ηθικη και κοιτατε τι εβγαλε στην αρχη... Τι θελει να πει ο ποιητης;... Σε αλλα nicknames το τσεκαρατε;Στο δικο σας;... Στο "KARAFLODAIMON" βγαζει αυτο...(που μας το παιζεις και yamahakias) :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Στο Μαθοσαλας βγαζει αυτο Βλέπουμε λοιπόν την φωτό του Μαθοσάλα που του έχει ΣΠΑΣΕΙ η BMW στα μισά της διαδρομής και κάνει οτοστόπ για να τον πάρουνε χρησιμοποιόντας έντεχνα την τέχνη της παραλλαγής!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Στο Μαθοσαλας βγαζει αυτο Βλέπουμε λοιπόν την φωτό του Μαθοσάλα Αν ημουνα ετσι ρε θα εμενα ανυπαντρος...Μια ζωη στη μ@λακια θα ημουνα :lol: :lol: Εσυ Δημητρακη...πώς και kawa το μωρο; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Εμένα στο KARAFLODAIMON γιατί μου βγάζει αυτό ρε γμτ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Εμένα στο KARAFLODAIMON γιατί μου βγάζει αυτό ρε γμτ; Μάλλον δεν το έγραψες σωστά!! :lol: :lol: Το οξύμωρο στο ΚΑΡΑΦΛΟΔΑΙΜΩΝ είναι οτι βγάζει και αυτόν τον........τριχωτό!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Το οξύμωρο στο ΚΑΡΑΦΛΟΔΑΙΜΩΝ είναι οτι βγάζει και αυτόν τον........τριχωτό!!! :lol: Διακαης ποθος!Το ονειρο!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Αν ημουνα ετσι ρε θα εμενα ανυπαντρος...Μια ζωη στη μ@λακια θα ημουνα :lol: :lol: Εσυ Δημητρακη...πώς και kawa το μωρο; :D Είχα πάει σε μία έκθεση και κατέβασα τα βρακιά της γκόμενας που καθότανε πάνω στο kawa !!!! Στη φωτό αν προσέξεις τα σηκώνει και με κοιτάζει με... ''νόημα και τσαχπινιά'' που την τραβαγα φωτό!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) χαχα!...πολυ γελιο Λεμε! ...στο ΙoannisPanagiotidis εχει πολυ πλακα ! .... ................ :) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2009 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Διακαης ποθος!Το ονειρο!!! :lol: :lol: :lol: Είπαμε..... ΟΞΥΜΩΡΟ!!!! Άτριχος κι ωραίος ο Καραφλοδαιμων!!! B) Που να δείτε τί βγάζει στο '' Drakos'' Δεν μπορώ να το ποστάρω γιατί θα με μαλώσουνε οι Συντονιστές!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eichman 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και τις πιο πολλές καταλήγω να γελάω μόνος μου!!.. Εμένα στις εικόνες μου βγάζει αυτό για πρώτο αποτέλεσμα που σημειωτέον μου είναι ιδιαίτερα συμπαθές, έως και ονειρικό θα έλεγα!!! ΜΤ-01 :_rock-on: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και τις πιο πολλές καταλήγω να γελάω μόνος μου!!.. Εμένα στις εικόνες μου βγάζει αυτό για πρώτο αποτέλεσμα που σημειωτέον μου είναι ιδιαίτερα συμπαθές, έως και ονειρικό θα έλεγα!!! ΜΤ-01 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 πρωτη εικονα για "gee" με ονομα εικονας "geestring" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 πρωτη εικονα για "gee" με ονομα εικονας "geestring" ΠΟΝΕΙΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 αστα να πανε,μεχρι και το google με πηρε χαμπαρι :P ειναι και σκισμενο το στρινγκακι ετσι?????? ;) οχι ετσι θα το αφηνα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos V 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εμένα μου έβγαλε αυτό: ΜΕ ΒΓΑΛΑΝ ΡΥΜΟΥΛΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή το γα'ι'δουράκι της θάλασσας! :wacko: :_zeppelin: Καλύτερα τον τριχωτό τυπά του δαίμωνα λέμε! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2009 από τον Christos V Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Eμένα μου βγάζει αυτό.Σίγουρα πρώην και φανατικός λάτρης της Guzzi αλλά.....δεν είμαι εγώ αυτός!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 μου εβγαλε αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Εχει ψαξει κανεις στο Google βαζοντας το nickname του να δει ποιες εικονες βγαζει;... B) :lol: :lol: Για παραδειγμα..εβαλα "ALX" που μας το παιζει και φαμιλια-μαν και παντρεμενος με το GS κλπ κλπ Πνευμα και Ηθικη και κοιτατε τι εβγαλε στην αρχη... Τι θελει να πει ο ποιητης;... Σε αλλα nicknames το τσεκαρατε;Στο δικο σας;... Στο "KARAFLODAIMON" βγαζει αυτο...(που μας το παιζεις και yamahakias) :D :D oυυυυυ ψεύτη...εμένα ένα κουτί pc μου έβγαλε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εμένα μου έβγαλε αυτό το V-Strom. Λες να είναι βαλτοί; :P Για να μου τη βγεί που πήρα το Transalp; :lol: Τουλάχιστον έλαβε υπόψιν του ότι είμαι Αιγαίο-πλόος και μου το έβγαλε σε μπλέ. Πιο κάτω όμως εμφανίζει μια παλιά φωτογραφία μου με το Yamaha XT660R, που είχα τραβήξει από ταξίδι μου στη Σέριφο. Σας την αφιερώνω. Μεταλλεία Σερίφου. Α, ρε το ΧΤ-άκι μου. Μου λείπει ώρες ώρες. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 εγω σε μερικα χρονια λεει με το εν λογο εργαλειο...........ΛΕΣ????? :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 πρώτη φώτο στον γούγλη για scandal: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 εμενα παλι εντελος περιεργος μου βγαζει πρωτο αυτο... Γυναικα στις πρωτες... 59 σελιδες, δεν εχω δει... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Εμενα εβγαλε ΑΥΤΟ! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 εμένα πάλι μου έβγαλε αυτό, από παλαιότερη συζήτηση που είχα με το mavro provato σε κάποιο post για τσάντες πλάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες