black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) :D Ο γιος μου, στα 15,5 του, ετοιμαζεται ηδη! για τις εξετασεις του στο διπλωμα για "μοτοποδηλατο"! Το ζητουμενο ειναι ενα μηχανακι του παραπανω τιτλου! (Και ΟΧΙ! Δεν θελω απαντησεις του στυλ "παρε ενα 125, ποιος θα το καταλαβει"..... Θελω 50 cc, ΑΥΣΤΗΡΑ!) Καθε απαντηση δεκτη, μιας και δεν εχω ασχοληθει με την κατηγορια για 30 χρονια περιπου.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 υπάρχει στην αγορά on-off 50cc καινουργιο? αν σκεφτεσαι για μεταχ. κοιτα κανα DT-50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 Kατι τετοιο! ;) ('η Derby μερια..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 +1 για το aprilia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThaN0s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 αχ να σε είχα μπαμπά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DtGFGO46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) Κανα Crm 50αρι σε On-Off ή αμα εισαι πολυ καλος πατερας το RS50..... Μακαρι ο πατερας μου να μου ελεγε το ιδιο.....Εδω κανω τα παντα για να τον πισω για το Α1 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2007 από τον DtGFGO46 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μια χαρά ....... Προλαβαίνω να με υιοθετήσεις???? Μπαμπά θέλω μία τέτοια :_zeppelin: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 Μια χαρά ....... Προλαβαίνω να με υιοθετήσεις???? Μπαμπά θέλω μία τέτοια :_zeppelin: Ναι ρε..Παιδι για υιοθεσια εισαι!!.. :rotfl: :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 Θαναση , παρε Aprilia ,οπως (ισως) ξερεις το εχει ο γιος μου , του εχει φαει το μεδουλι.... και οσο κι αν ακουγετε παραξενο...δεν σπαει ,δεν χαλαει... το εχω παρει και σε χωματοβολτα ......( http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=8...mp;#entry144662 ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) Κατα κει καταληγω.. Στα 2620 ευρα.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DtGFGO46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 Για το RS 50,δεν το σκεφτεστε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 Το απριλιάκι. Αρκετά εύκολο, αρκετά δυνατό, αρκετά όμορφο, αρκετά μηχανάκι. (Έχει και αρκετά μεγάλη κατανάλωση, αλλά άμα έχεις τον Θανάση μπαμπά, χέστηκες :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 ..Ναι..Και γω αν τον ειχα πατερα, θα ειχα "χεστει".. Τυγχανει ομως να ειμαι! ο Θανασης!! :wallbash: :( :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2007 μονο να μη του λες αυτα που λεει ο πατερας μου σε μενα!!!(οδηγαει μηχανη απο τα 15 και ειναι 55...) -ασε μητσο ασε..ειδα εναν με εναν αφρικα σημερα..τον χτυπησε ενα λεωφορειο!και επεσε απο τη γεφυρα του σταυρου!!! -ασε μητσο ασε..ειδα εναν σημερα με ενα παππι..τον εμβολισε ενας ταριφας!! και τον εκτοξευσε 50 μετρα!!! -ασε μητσο ασε..ειδα εναν σημερα με ενα ντουκατι να στριβει με γονατο στην μεσογειον και τρωει μια γλυστρα!! 200 μετρα σουρθικε!!! (συνεχεια σε ολες τις περιπτωσεις) -ελεος ρε πατερα με τα μακαβρια...για σενα που εχεις φαει 100 τουμπες δε μας λες!!! -ελα ελα!! ασε τις παπαριες!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ!! -μα και να θελω δε παει...!110 με τη μετακαυση!! -παλι τις μαλακιες αρχισες!!?? ΜΗ ΤΡΕΧΕΙΣ!!! (αντε να βγαλω ακρη...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2007 Μήτσο, δίκιο έχει ο πατέρας σου! Άσε τις παπαριές! :P Φαντάζομαι το μαυρογερακόπουλο σε κανα δυό μήνες να περνάει από την εξωτερική τον μαυρογέρακα... Πω πω πίκρα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2007 Ειναι τυχερος που σ'εχει για μπαμπα!! Να τον βαλεις απο μικρο στο παιχνιδι με σωστο τροπο!!!!! Δυστυχως........και γω Aprilia θα σου προτεινω!!! Δεν υπαρχει αλλο!! Αντε Απριλιανοι βαρατε τωρα :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2007 Κατα κει καταληγω.. Στα 2620 ευρα.. ΑΑΑΑΑΑΑΑΥΤΟ!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Παιζει λιγο και ΑΥΤΟΙ! 200 ευρω πιο κατω!.. :) Γνωμες? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2007 απ' ότι είδα έχει και η ΚΤΜ www.ktm.gr 2-3 μοντέλα στα 50cc αλλά μάλλον είναι στην κατηγορία mini... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2007 Χωρις σκεψη Θαναση, πιστευω θα του ερθει κουτι σαν πρωτο μηχανακι και μιας και στην Κερκυρα ενα μηχανακι τυπου rs50 θα ηταν 'αχρηστο' μην το σκεφτεσαι καθολου, εξαλου το μικρα 'on-off' ας τα πουμε ειναι οι καλυτεροι εκπαιδευτες ακομα και για στρεετ οδηγηση στο μελλον ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2007 Derbi--> Aprilia--> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2007 Τελικα πηγαμε σημερα και δοκιμασαμε το Aprilia (μιας και αυτο ηταν η επιλογη,με εμφανισιακα κριτηρια προφανως! :D του μελλοντικου κατοχου του)! Μια χαρα ποιοτητα κατασκευης, με καλα περιφερειακα,για την τιμη και την κατηγορια του, και σωστο υψος! Αρα, κλεισαμε! και αναμεινατε, εν καιρω, τις πρωτες φωτο εν δρασει! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2007 μακρια απο τα aprilia B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2007 Αντε ρε Γιωργη..ΟΛΑ! οσα ειδαμε, τον ιδιο minarelli ειχαν! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2007 ρε μακρια απο τα Ιταλικα ...παρε γιαπωνεζικο ....τα Ιταλικα δεν φτανουν για ολους :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες