black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2005 ..ΕΝΝΟΩ, ΔΙΚΥΚΛΟ, ΜΕ ΜΕΚ,(ΑΥΤΟΜΑΤΟ Ή ΟΧΙ,ΔΙΚΟ ΣΑΣ 'Η ΞΕΝΟ,ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΤΕ,ΜΟΝΟΙ,ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ ΓΛΥΚΑ"?? :D ) ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ,ΕΤΣΙ??:P ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ PΟLL KAI TA ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΛΛΑ... NEXT TIME!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 ..ΕΝΝΟΩ, ΔΙΚΥΚΛΟ, ΜΕ ΜΕΚ,(ΑΥΤΟΜΑΤΟ Ή ΟΧΙ,ΔΙΚΟ ΣΑΣ 'Η ΞΕΝΟ,ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΤΕ,ΜΟΝΟΙ,ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ ΓΛΥΚΑ"?? :D ) ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ,ΕΤΣΙ??:P ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ PΟLL KAI TA ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΛΛΑ... NEXT TIME!! <{POST_SNAPBACK}> Έμμμμμμμμμμμμμμμμμ... στα <<11>> τσούπ το πρώτο μηχανάκι 50ράκι βέβαια αλλά δεν παύει να είναι μηχανάκι... και ειδικά οταν είσαι 11 χρονών το βλέπεις λές και είναι R1.. :P Σωστή? Τις κοιτούσαμε σαν να ηταν διαμάντια... ... εκείνα τα συναισθήματα τα πρώτα ...τις πρώτης μηχανής...θα είναι πάντα ξεχωριστά και χαραγμένα στις καρδιές μας....ΠΑΝΤΑ! :) .. Έμμμμμ..μάλλον πρίν καβαλήσω την πρώτη μου μότο..θα ήμουν κάπως σαν το αγγελούδι της φώτο... θα έπλενα οτι μότο έβρισκα μπροστά μου... :P μιλάμε για κόλλημα... αν το έχεις το ΕΧΕΙΣ τελικά... Βγαίνω απο το θέμα....Άς ξαναμπώ!Τί λέγαμε??Ναί...για τρίκυκλα ποδηλατάκια..είπαμε όχι!!!!Ηταν ΤΟΜΟΣΣΣΣ :P superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 Από τα 15. Τώρα είμαι..... χμμμμ... 55, σαράντα χρόνια φούρναρης Το πρώτο ήταν ένα Sachs με...... πετάλια και τρεις ταχύτητες στο χέρι Αυτά εν έτει 1965 !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 Eεεε... ειμαι 25... πρωτη φορα στα ...23 και 10/12 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ PΟLL KAI TA ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΛΛΑ... Υπαρχει τετοιο φιλε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 ΣΤΑ 29ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deco 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 Aπο 10 χρονων ενα μοτοποδηλατο του πατερα μου(mobilette) πιο πολυ απο 30cc δεν πρεπει να ηταν. Τρομερο γελιο αυτο το μηχανακι ,πιο πολυ ετρεχες για να παρει εμπρος ,παρα σε πηγαινε αυτο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 egw sthn pempth dimotikou eperna ena motopodilato sto xorio alla malon ayto de pianei kata ta 13 odigousa to zetaki enos filou kai kata ta 14 to RF 900 tou mpampa :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 εγω γυρω στα 14 νομιζω,ενα lead 50 !! καλη φαση !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 (τροποποιήθηκε) Metrane kai ekeina ta trikikla pou mas agorazan otan eimastan pitsirikia??? :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 Eεεε... ειμαι 25... πρωτη φορα στα ...23 και 10/12 Υπαρχει τετοιο φιλε ;) <{POST_SNAPBACK}> ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ..(ΠΟΛΥ ΜΝΗΜΗ,ΑΡΓΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 Από 16 με εκείνα τα 6βολτα αθάνατα παπια της Χοντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ,ΑΠΟ ΤΑ 14 ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ HONDA 50ΑΡΙ.. ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΚΜ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΑ VALEROSSI!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 Από 16! Το πρώτο μου ήτανε ένα Yamaha Town Mate 80T. Με είχανε γράψει 100 φορές και μυαλό δεν έβαζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2005 ..είχα ένα Simson στο Αγρίνιο.8 χρονών ήμουν και κάθε φορά που πηγαίναμε διακοπές εκεί με έβαζε ο θείος πάνω στο ντεπόζιτο και με πήγαινε τσάρκα.Η καλύτερη θέση μάγκες έβλεπες τα πάντα απο κοντά!!..ήχος,άσφαλτος,μυρωδιές.Α ρε εποχές!Η πλάκα είναι ότι όλο μου έλεγε για τα αμάξια πόσο ασφαλή είναι και να πάρεις μεγάλο αμάξι κλτ και όλο πάνω στο μηχανάκι με έβαζε για βολτίτσες στα πέριξ του Αγρινίου.Εμμ καλά να πάθει.Στα 16 μου λοιπον μακρύ μαλλί κοτσίδα καλοκαιράκι χωρίς κράνος(εννοείται!!) και έκανα τα πρώτα μου βήματα πάνω σ'αυτό το μηχανάκι.Άκουγα ''πάμε Αγρίνιο'' και η πρώτη εικόνα που ερχόταν στο μυαλό ήταν το Simson!Τελική 40 χλμ/ώρα και τι περιμένεις άλλωστε από 25 χρονών ξεσκισμένο 50cc μηχανάκι.Πάντως ακόμα δουλεύει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Εγώ θυμάμαι στα 16μου οδήγησα για λίγο ένα αυτόματο RIZATO MINI KALIFO (κάπως έτσι λεγόταν) και μου φαινόταν σαν πύραυλος (σε σχέση με το ποδήλατο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Aπο τα 14 παρανομα με 50αρακια μηχανακια φιλων και απο τα 16 νομιμα και παντα με δικο μου μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Είμαι 22. Πρώτη φορά οδήγησα το ταούνι του θείου όταν πήγαινα 2 γυμνασίου! 15 φορές επαθε λάστιχο μέσα στα χώματα που το έβαζα! Τρεεεεεεεεεεελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Στα 15 μισό άρχισα.Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν ένα CPI popcorn 50cc ξέρω γέλιο το όνομα αλλα καλο ήταν για ξεκίνημα.Σε 6 μήνες κόλλησε όμως.Λέτε να έφταιγα εγώ? Πάντως αν και δεν πέρασαν αρκετά χρονια(2) θυμάμαι πως αντίκριζα τον τρόπο τις μοτοσικλέτας τότε και πως σήμερα. Καλά όταν ξεκίνησα να οδηγάω η τρελή προστασία σε ενδυμασία αλλα δεν ήξερα και πολλά από μάρκες και τέτοια και είχα ντυθεί σαν αρκούδα στο τέλος με προστασία 0. Τώρα πήρα κάποια πiρα και είμαι ok.Και σαν ποιότητα και σαν προστασία.Ένα παντελονάκι θέλω μονο... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 εγκχ...... βασικά δεν θυμάμαι!!!!! Θυμάμαι μόνο ότι έπερνα έρνα μοτοποδήλατο που είχαμε και δεν έφτανα κάτω να πατήσω και σταμ'αταγα σε τοίχους και συρματοπλέγματα για να κατέβω! :lol: ωραιες εποχές...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Στα 16 ''δανειστήκαμε'' ένα kawasaki 125 του 79,δε θυμάμαι μοντέλο, ηταν on-off με περιστροφική βαλβίδα ,του γιου ενός κουμπάρου (ελπίζω να μη διαβάζει στο forum) και φυσικά φαγαμε τα μουτρα μας.Πέρα απ΄τη πλάκα πηγαίνε αέρας,πολύ καλύτερα από DT 125 , PE 175 ,IT175,XR 200 που ήρθαν μετά. Άραγε να κυκλοφορεί κανένα τέτιο ακόμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fox Tango India 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Στα 15 ένα αυτόματο 50cc δε θυμάμαι τι πράμα ήταν (Μηχανάκι φίλου) Στα 16 αγόρασα ένα mego με 2 ταχύτητες στο χέρι (στιλ βέσπα) Το κράτησα 5 χρόνια με εκείνο πήγα 2 φορές Λαμία Λάρισα όταν ήμουν φαντάρος 5 ώρες να φτάσω με μια στάση για τσιγάρο όταν έφτανα πήγαινα κατευθείαν και έπαιρνα ασπιρίνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 πρώτη φορά οδήγησα μηχανή τον ιούλιο του 2004. πήρα δικιά μου τον αύγουστο 2004. 20 μήνες upstairs downstairs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noble 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 ημουν ερωτευμενη με τις μηχανες απο τα 12 στα 16 πηρα το παρατημενο yamaha tdr 80 του αδερφου μου,το εφτιαξα και ξεκινησα,παρανομα... μεχρι το σχολειο στην αρχη και μετα... συνεχισα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xlv1000a 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Η πρωτη καλη εμπειρια στα 19 με XL 250 R HONDA. Oλα τα λεφτα! Ηταν φιλου και του ζητησα βολτα.Αυτο ηταν.Δεν κατεβαινα! Οταν με ξεκολησαν απο τη σελα, δεν πατουσα στη γη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Απο 12 χρονων οταν προτοεκλεψα το παπι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες