Jump to content
l@mpros dy

Ρατσισμος...και στα κρανη!!!

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια...εχω ενα σοβαροτατο θεμα και θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας...Ειμαι 17 χρονων και οδηγαω απο πολυ μικρος (στο χωριο) και εχω κανα 2 χρονια που κυκλοφορω στους δρομους της Αθηνας...Ολο αυτο το διαστημα φροντιζω να διατηρω την παπια μου, να κυκλοφορω με τον σωστο εξοπλισμο, να τηρω τον κ.ο.κ κλπ. Δυστηχως ολα αυτα ανατρεπονται οταν κατεβαινω στο χωριο μου στην Αρτα για διακοπες...Η νεολαια του Αμβρακικου δεν αποδεχεται την σωστη οδηγηση και μαλλον δεν εχουν την απαραιτητη παιδεια οσον αφορα το κρανος και την προστασια που φερει στους αναβατες...Πολλες φορες γινομαι ρεζιλι στα ματια καποιων που αντικριζουν ενα ''εξωγηινο'' πλασμα να τους πλησιαζει :_unsure:. Αυτος ο ρατσισμος με εχει φερει σε υπερβολικα δυσκολες καταστασεις καθως ''απαγορευεται'' η χρηση του κρανους σε διαδρομες που δεν συσχετιζονται με το κεντρο της Αρτας και η ''παρεα'' μου συχνα με απορριπτει (με τους δικους τους τροπους).Θα ηθελα να σας ρωτησω λοιπον αν εχετε ερθει σε παρομοια κατασταση να με συμβουλεψετε για το πως μπορω να την αντιμετωπισω.Δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω αφυλαχτο το κεφαλι μου λογω του ρατσισμου που υπαρχει για το κρανος αλλα πιστευω οτι καποια λυση θα υπαρχει για να αποφευχθει αυτος ο ρατσισμος... :aggressive: Αν εχετε καμια αποψη ριχτε την εδω :idea: Ελπιζω να μην σας επριξα και πολλυ :shock: ... Ευχαριστω εκ των προταιρων :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε μου τα δεδομενα ειναι τρια. α) Οτι εσυ εισαι ο σωστος στην κατασταση β) οτι οι φιλοι σου ειναι ηλιθιοι και το τριτο το οποιο απευχομαι γ)οτι οι φιλοι σου θα μαθουν οτι εσυ εισαι σωστος και αυτοι ηλιθιοι με τον ασχημο τροπο

Μη μασας απο κανεναν. Συνεχισε να προστατευεσαι και γενικα να εισαι σωστος και γραψε τους αλλους οτι και αν σου λενε

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου τα δεδομενα ειναι τρια. α) Οτι εσυ εισαι ο σωστος στην κατασταση β) οτι οι φιλοι σου ειναι ηλιθιοι και το τριτο το οποιο απευχομαι γ)οτι οι φιλοι σου θα μαθουν οτι εσυ εισαι σωστος και αυτοι ηλιθιοι με τον ασχημο τροπο

Μη μασας απο κανεναν. Συνεχισε να προστατευεσαι και γενικα να εισαι σωστος και γραψε τους αλλους οτι και αν σου λενε

Συμφωνω και επαυξανω φιλε μου...Απλα εχω απελπιστει καθως με οσους εχω συζητησει το θεμα η θα μου δωσουν την απαντηση του τυπου ''γραφτους στα α.....α σου '' η (ακου τωρα) ''παρατα το κρανος ρε καρναβαλε'' :kaaaala: Εννοειτε οτι τις εχω λαβει σοβαρα και τις δυο προτασεις απλα ανοιξα αυτο το θεμα για να συγκεντρωσω πληροφοριες απο το site σας (μιας και βλεπω ανθρωπους που πραγματικα αγαπουν την μοτοσυκλετιστικη ζωη). Και παλλυ ευχαριστω για την απαντηση σου και χαιρομαι που η αποψη σου ενισχυει τις λιγες περιπτωσεις αυτων που μου λενε να συνεχισω με τον τροπο οδηγησης μου :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε καλυτερα να παρατησεις τη παρεα σου παρα την ζωη σου...

ΤΟ να μην φορας κρανος ακομα και με ποδηλατο ισοδυναμει με σοβαρα προβληματα απο παραλυσια εως θανατο σε ενδεχομενη πτωση.

Και θελω να σου πω οτι ολοι εχουμε πεσει ή θα πεσει.

Αν οι φιλοι σου ειναι παπιαδες με εξατμισεις και νομιζουν πως κανουν και κατι μαγκικο μη φοροντας κρανος ΑΣΤΟΥΣ να κανουν οτι θελουν.

Μην σε νιαζει τι λενε στο λεω ειλικρινα καλυτερα να αφησεις το παπι παρα να το οδηγας χωρις κρανος.

Αυτοι δεν ειναι φιλοι φιλε μου ειναι βλακες που νομιζουν πως μαγκια ειναι να μην φορας κρανος.

Η ζωη ειναι μια και πολυτιμη και αν δεν εχεις αλλους φιλους με μηχανες να κυκλοφορεις καντο μονος σου...

Ισως να σου περασουν στο ντουκου τα λογια μου αλλα επειδη σε βλεπω μυαλωμενο καθομαι και σου γραφω ΑΣΤΟΥΣ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν θα πεθανει ο πρωτος της παρεας επειδη ειχε πτωση (συνηθως επειδη μ@λ@κιζονται με τα μηχανακια) να δουμε ποιος θα κοροϊδευει μετα ποιον. Λιγο μακαβριο αυτο που λεω, το ξερω, αλλα εχω ακουσει παρα πολλα παραδειγματα απο πιτσιρικαδες που εχασαν τη ζωη τους στα χωρια επειδη εκαναν ηλιθιοτητες και δεν φορουσαν ουτε κρανος (ο Minimum εξοπλισμος). Εσυ συνεχισε να φορας τον εξοπλισμο σου και αν αυτοι δεν σε αποδεχοντε τοτε πολυ απλα δεν αξιζουν την προσοχη σου και την παρεα σου... Αγνοησε τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια λυση ειναι να παρεις ενα κρανος τυπου Jet, που ναι μεν φορας κρανος αλλα δεν ειναι και τοσο τεραστιο, μην μπεις στη διαδικασια να σκευτεις να μην το φορας γιατι ειναι λαθος, Και στο δικο μου χωριο ισχυει το ιδιο και σε ολα τα χωρια της Ελλαδας, Εγω παντως προτημω να φοραω το κρανος μου (ειναι και μπανικο το ατιμο) και να ζηλευουν οι αλλοι που δεν το εχουν! Πουλα μουρη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα π@π@κια σου φίλε μου...Κράνος φόρα και άσε τους άλλους να λένε...Στο κάτω-κάτω ούτε τους ενοχλείς, ούτε τους χαλάς τη μόστρα :punk:

Και εγω τα ίδια είχα με σένα, αλλα τους το ξεκαθάρισα με ωραιο τρόπο και μετα απο λιγο σταμάτησαν να μου το λενε :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτοι που ειναι πραγματικα φιλοι σου δεν υπαρχει περιπτωση να σε κοροιδεψουν, τους αλλους που προφανως χέστηκ@ν για σενα και το κεφαλι σου, οπως και για το δικο τους κεφαλι μη τους δινεις και πολυ σημασια. δε γινεται φιλε μου να τα εχουμε καλα με ολους. εσυ ξερεις οτι εισαι σωστος και μπορουν να στο επιβεβαιωσουν απειρα ατομα εδω μεσα. το σημαντικο ειναι εσυ να καταλαβεις οτι πρεπει να υποστηριζεις τις αποφασεις σου με οποιο πιθανο κοστος μπορει να εχουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ.

Άλλαξε παρέες γιατί αυτοί που αποκαλείς φίλοι σου δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα μάτσο ηλίθιους που πολύ σύντομα κάποιοι από αυτούς θα αλλάξουν γειτονιά για πάντα.

Αν τύχει να βρεθείς μπροστά σε ένα φέρετρο με μια οικογένεια να κλαίει από πάνω και μια ζωή να φεύγει, τότε θα καταλάβεις ότι ο προβληματισμός σου είναι τελείως παιδικός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον)Για μενα εισαι ΜΑΓΚΑΣ που φορας το κρανος σου συνεχεια.......

2ον)Καλα τα λεει ο Messer..οταν το καταλαβουν θα ειναι αργα.....

Γραψτους ολους ρε....μπορει να εισαι και καλα "καρναβαλος" με το κρανος αλλα μετα απο μια τουμπα η μουρη τους θα ειναι σαν καρναβαλου.....

Κι εμενα με το κρανος μου επειδη ειναι mx εχουν γελασει ατομα...ξερεις κατι??Στα @@@@@@@ μου.......

Καλες βολτες φιλε!!!!! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Andreas13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω στα 17 το ιδιο ενιωθα. Ολοι με δειχναν με το δακτυλο που φορουσα κρανος παντου και παντα (ακομα και σε αστειες διαδρομες)

Δυστυχως ενας απο αυτους δεν ειναι πλεον μαζι μας για να αναπολει τα λαθη του παρελθοντος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο σοβαρα τωρα, νταξ για εναν 17αρη ειναι μεγαλο πραγμα η αποδοχη απ' την παρεα κ δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα αμα δεν τα εχεις πολυ καλα με τον εαυτο σου να τα γραφεις ολα και να κανεις αυτο που γουσταρεις/βρισκεις σωστο.

Επειδη και οι αλλοι της παρεας ειναι τα κλασσικα ψευτομαγκακια, με λογικο τροπο ειναι δυσκολο να βγαλεις ακρη.

Οποτε μπορεις να το θεσεις στην εξης βαση:

Πες τους "Ρε ξερετε τι μ**νοπαγιδα ειναι το κρανος?" "χωνεις τη φιμε τη ζελατινα σου και ψαρωνουν οι κοπελιες και τετοια"

Και μπαινω σε κανα μαγαζι και νομιζουν οτι εχω τη χιλιαρα και τετοια.

Καθυστερημενος τροπος σκεψης, αλλα ωρες ωρες ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!Χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους που ξερουν τι λενε και μου δινουν το κουραγιο και το μυαλο να συνεχισω να βολταρω απλα κανοντας το γουστο μου!!!Να πω την αληθεια ενα διαλειμα για τοστ εκανα και οντας προβληματισμενος για αυτο το θεμα με το που ξανανοιξα το φορουμ και ειδα τις απαντησεις μου δωσατε μεγαλη δυναμη :mB_kalo_e: . Οσο για τους ''φιλους'' μου ελπιζω μονο να μην σταθουν ατυχοι σε αυτη τους την αλοκοτια διοτι στην πραγματικοτητα δεν ειναι μονο δικο τους φταιξιμο αφου για να φορεσει καποιος κρανος πρεπει καποιος να τους μιλησει για αυτο (πραγμα που δν γινεται εκει πανω). Οσο για σας σας ευχαριστω και παλλυ για τις απαντησεις σας και να εχετε παντα καλες και ασφαλεις βολτες με τα μυαλα στα (ποτε τα καγκελα). :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλος το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω πιτσιρικας στην επαρχία όπου ζω και ιδιαίτερα όταν δούλευα διανομή. Η κοροιδία και το δούλεμα πήγαινε σύννεφο αλλά ποτέ δεν με ενόχλησε. Κοίταγα την πάρτη μου πάντα και κοιτούσα να ξεχωρίζω. Μην σου ακουστεί κάπως αυτό αλλά ναι είναι και αυτό ένας στόχος να προσπερνάς όλα αυτά τα βλέματα. Δεν μπορεί να θες να είσαι ίδιος με όλους τους υπόλοιπους. . Πλέον μοτοσυκλετιστής κανονικός ακόμη και για σούπερ μάρκετ θα πάω με κράνος και μπουφάν΄. Όπως είπαν και παραπάνω άτομα δυστηχώς πολλοί από τους κατακριταίους δεν ζουν για να εκτιμήσουν την κατάσταση μου. Έτσι λοιπόν κοίτα την πάρτη σου και μόνο. Ένα πέσιμο ακόμη και από σταντ μπορεί να σου αποφέρει τραυματισμό. . Το νου μας και το νουνού μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φόρα το κράνος και άστους να λένε, αυτοί αν πέσουν μια φορά θα τρέχουν με κλάματα σε νοσοκομεία κτλπ ενω εσυ αν εχεις μια πτώση απλα θα σηκωθείς θα πεις τι έπαθα και θα γελάσεις που απλά την γλύτωσες με μερικές γρατσουνιές στο κράνος και με σπασμένα πλαστικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπάρχει μεγαλος ρατσισμός απο πιτσικαριες για το ποιο βασικό πανω στην μηχανή το κρανος, στο εξωτερικό σε κράζουν ακομα και αν δεν φοράς γάντια για προστασία και εδω κοροϊδεύουν για το κρανος, πίστεψε με ποιο πολυ μούρη ειναι το κρανος... εχω πετύχει δυο παλικάρια μια φορα ο ενας με z και ο αλλος με μπομπο και φορούσαν εντουραδικα κράνη και ηταν πολυ μούρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και το τσιγάρο στα 17 μαγκιά ήτανε όποιος δεν κάπνιζε ήτανε φλώρος κλπ,ε,μετά έγινε ο ροχαλιάρης της παρέας και αργότερα έβγαζε και κανά "ξορκισμένο".

και το να μη φοράς ζώνη μαγκιά ήτανε,όσοι φοράγανε τρώγανε κράξιμο,μετά που σπάσανε δοντια και κεφάλια στη καλύτερη,τη φορέσανε γιά τα καλά.

τέλος πάντων υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα μαγκιάς,κλανιάς και ο κ@$ς φιλιστρίνι :lipssealed:

μη δίνεις καθόλου σημασία,άλλωστε αυτοί που έχουνε πάθει ξέρουν τη αξία του κράνους(όπως εγώ) οι υπόλοιποι καπνίζουνε ακόμα χωρίς ζώνη μέσα σε ένα αμάξι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να τους αγνοεις ειναι η ευκολη λυση.

η σωστη λυση ειναι να τους πισεις να βαλουν και αυτοι κρανος :_thumbsup:

Οσο για το κρανος στην επαρχεια. Ροδο παω αρκετα συχνα. Δεν ειναι μεγαλυτερη απο την αρτα. Εκει εχω μολις ενα σκουτερακι που πιανει 40χλμ αντε 45. Το κρανος παντα το φοραω και ας ειμαι ο μονος στην παρεα.

Και περα απο το δικο μου κρανος, επιμενω και προσπαθω παντα να εχει και ο συνεπιβατης. Εκεινη την στιγμη που θα καθησει δευτερο ατομο, ειναι και στα χερια σου η ασφαλια του δικου του κεφαλιου :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηχανή χωρις κράνος= γ@μ!σ! χωρις καπότα, μια φορα θα συμβεί η μ@λ@κ!α και οταν θα φοράς ενα απο τα δυο θα γελάς η θα κλαις αν συμβεί μ@λ@κ!α και δεν τα φοράς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον, οι πιτσιρίκες που θα γοητευτούν από την κοινή λογική του γενικά να φοράς κράνος εκεί που κανείς δεν φοράει λόγω μαγκιάς θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες --> το μυαλό τους λειτουργεί

2ον, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Συγγενής προ μηνός παραλίγο να αποδημήσει πέφτωντας με 15 χιλιόμετρα την ώρα και κοπανώντας το κράσπεδο με το κεφάλι του - οι περαστικοί τρομάξανε από το ζόμπι που είδαν όρθιο με το δέρμα και το βλέφαρο να κρέμονται, το μάτι ευτυχώς σώθηκε, το κρανίο του ίσα που άντεξε και έτσι είναι ακόμη ζωντανός. Την ιδαίτερη αρρενωπή ομορφία του όμως δύσκολα θα την ξαναβρει η γυναίκα του. Με κράνος δεν θα είχε πάθει απολύτως τίποτα. Η αισθητική κατάσταση του θα ήταν πολύ χειρότερη αν δεν είχε γερή ιδιωτική ασφάλιση για ιδιωτικό νοσοκομείο αιχμής.

3ον, προς υποστήριξη του 2ου σου παραθέτω παλιά κρατική διαφήμηση των κουτόφραγκων Πορτογάλων:

http://www.youtube.com/watch?v=Fh7SV52E4KI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου δυστυχώς στην επαρχία δεν είναι μόνο στα μηχανάκια ο ρατσισμός αλλά και στις μηχανές.Εμένα με λένε ψώνιο υπερβολικό καμένο και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς που φοράω μπουφάν κράνος και μπότες (touring) ακόμα και για να πάω για καφέ και όταν βγαίνω εθνική προσθέτω γάντια και δερμάτινο παντελόνι ...Μην ακούς και μην επιμερίζεσαι από κανέναν φόρα το κράνος σου και άστους να λένε...ακόμα κι ένα μυγάκι να τούς πετύχει στο μάτι θα καταλάβουν .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλαξε παρέες φίλε μου, συγνώμη αλλά τα παιδιά αυτά δε χρειάζονται προστασία, γιατί δεν έχουν και κάτι να προστατέψουν, εσύ που έχεις μυαλό φίλε μου προστάτεψέ το και μακρυά από αυτούς. Εγώ αυτό θα έκανα, να μου λείπουν οι ανεγκέφαλοι "φίλοι".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φοβερο το βινεακι σου φιλε :mB_kalo_e: δεν ξερω πορτογαλικα αλλα νομιζω κατα 5% οτι έπιασα το νόημα :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηχανή χωρις κράνος= γ@μ!σ! χωρις καπότα, μια φορα θα συμβεί η μ@λ@κ!α και οταν θα φοράς ενα απο τα δυο θα γελάς η θα κλαις αν συμβεί μ@λ@κ!α και δεν τα φοράς

Σωστός!!!

Φίλε μου δυστυχώς στην επαρχία δεν είναι μόνο στα μηχανάκια ο ρατσισμός αλλά και στις μηχανές.Εμένα με λένε ψώνιο υπερβολικό καμένο και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς που φοράω μπουφάν κράνος και μπότες (touring) ακόμα και για να πάω για καφέ και όταν βγαίνω εθνική προσθέτω γάντια και δερμάτινο παντελόνι ...Μην ακούς και μην επιμερίζεσαι από κανέναν φόρα το κράνος σου και άστους να λένε...ακόμα κι ένα μυγάκι να τούς πετύχει στο μάτι θα καταλάβουν .

Προφανώς τα άτομα είναι άσχετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα