Jump to content
vagelis-

HJC HQ-1 Lordship Black

Recommended Posts

πρωι πρωι απο την αποθηκη στην ηλιουπολη 230 ευρω απο 240 το βρηκαμε απο αγγλια 210 αλλα για 20 ευρω διαφορα και στο περιμενε το πηραμε απο εκει τελικα,απο εντυπωσεις παναλαφρο τωρα στην πορεια θα δουμε αν και φαινεται πολυ καλο και ειναι και καρμπον...img1431y.jpgimg1427w.jpgimg1437a.jpgimg1433ym.jpgimg1428z.jpg

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με γειές,καλοφόρετα και αχρείαστα να είναι _thumbsup.gif

νασαι καλα φιλαρακο και αν ανεβω κερκυρα στις 10 αυγουστου πιστευω να δω.._thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και του αλεξανδρου του εκανε δωρο και αυτο δεν θα χρειαζεται οταν πηγαινει βολτα να το βγαζει tooth.giftooth.giftooth.gifHELMET_12%5B2%5D.jpg?imgmax=800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και του αλεξανδρου του ειπα να παρει αυτο HELMET_12%5B2%5D.jpg?imgmax=800μια χαρα θα του ειναι και δεν θα χρειαζεται να το βγαζει...tooth.gif

Χαχαχαχα εισαι τρελος ρε!!!

Καλοφορετα να ειναι ρε ρεμαλια και πανω απο ολα αχρειαστα!!!

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστουμε ολους..θα με βρει το απογευμα ο αλεξανδρος και θα με κυνηγαει..χαχαχαχα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γ@μώ τις τιμές !!!!!!!!!! 216 ευρώ πήρα εγώ το FG-15

Καλοφόρετα και αχρείαστα !!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί λες ρε μεγάλε, αυτό το βρήκα 415 ................ Για ρίξε κανα site να δούμε βρε παιδάκι μου .........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί λες ρε μεγάλε, αυτό το βρήκα 415 ................ Για ρίξε κανα site να δούμε βρε παιδάκι μου .........

http://lidsdirect.co.uk/epages/eshop193014.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/eshop193014/Products/HJC_HQ-1_Lordship_Black/SubProducts/HJC_HQ-1_Lordship_Black-0002 αυτο απο αγγλια εαν μενεις αθηνα ελα να σε παω ηλιουπολη να το παρεις απο κει 240ευρω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και του αλεξανδρου του εκανε δωρο και αυτο δεν θα χρειαζεται οταν πηγαινει βολτα να το βγαζει tooth.giftooth.giftooth.gifHELMET_12%5B2%5D.jpg?imgmax=800

Ρε παλιοχαρακτήρα... ρε παλιοξεφτιλισμένε...! Δε θα βγάλω μαλλιά ρε??? Θα σου δείξω εγώ!!! :bruce_h4h:

(Λίγο χλωμό το βλέπω αλλά λέμε τώρα!)

Να 'στε καλά παίδες. Το κρανάκι είναι όντως πανάλαφρο, αν και το βρήκα λίγο περισσότερο θορυβώδες από το Arai μου. Αυτό που μ αρέσει βέβαια είναι ότι ακούω τη μηχανή καλύτερα και πιστεύω ότι ο αέρας είναι αποτέλεσμα της ζελατίνας του bandit σε συνδυασμό με το ύψος μου... (Α ρε μάνα.... :uglystupid2: )

Α! τα small τέλος... Το τελευταίο πήρα...!

Τροποποιήθηκε από τον alexport

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου το ξερεις σαγαπαω ρε αλεξανδρε..2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοφορετα και αχρειαστα να ειναι... καλη επιλογη..

πο@στη μου θα βγαινω βολτα με την παρεα με τα hjc)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειά παιδιά! Η τιμή τα σπάει! :_thumbsup:

Το είχα δοκιμάσει και εγώ και μου έκανε εντύπωση το πολύ χαμηλό βάρος του! (αλλά δεν μου έκατσε καλά στην κεφάλα μου...) :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον το κρανος απο εντυπωσεις που πηγα μια βολτα τωρα ειναι μια χαρα παναλαφρο, και δεν εχει θορυβο καθολου βεβαια εχω και την ζελατινα στο v-strom σε ενα ss ισως και λογικα να εχει αλλη συμπεριφορα λογο μη καλυψης απο τον αερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πο@στη μου θα βγαινω βολτα με την παρεα με τα hjc)

:whistling: :whistling: :whistling:

Kαι παλαιοτερα ελεγες σιγα μην δωσω 400+ ευρω για να παρω shoei!Ευτυχως τηρησες τον λογο σου ως προς την τιμη! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικα και αχρείαστα να είναι.

Και συν τις αλλης είναι και αρκουντος ομορφα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

whistling.gifwhistling.gifwhistling.gif

Kαι παλαιοτερα ελεγες σιγα μην δωσω 400+ ευρω για να παρω shoei!Ευτυχως τηρησες τον λογο σου ως προς την τιμη! tongue.gif

κοιτα δεν ηταν τα χρηματα τα shoei ειναι πολυ καλα κρανη,αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερτιμημενα στα χρηματα, που σε αυτη την ποιοτητα μπορεις να βρεις αλλη μαρκα και στην μιση τιμη απο εξω, σε προσφορα βεβαια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα δεν ηταν τα χρηματα τα shoei ειναι πολυ καλα κρανη,αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερτιμημενα στα χρηματα, που σε αυτη την ποιοτητα μπορεις να βρεις αλλη μαρκα και στην μιση τιμη απο εξω, σε προσφορα βεβαια...

εχεις δικιο και η αληθεια ειναι οτι αν δεν το εβρισκα σε αυτη την τιμη δεν θα το επαιρνα...αν και θα ηθελα να εχει κανενα διακριτικο σχεδιακι πανω αλλα τι να κανω χρη σε αυτο (μονοχρωμο ) γλιτωσα 120 ευρω_thumbsup.gif

παντως το επομενο μου δεν θα ειναι shoei... θα κοιταξω για αλλη εταιρια και ετσι θα εχω και μετρο συγκρισης...ελπιζω να μην ειναι πατατα ομως το αλλοtooth.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως αυτο εννοουσε και ο Ηλιας οταν το ελεγε!Και εγω το ιδιο πιστευω!Αλλωστε μεταξυ XR-1000 ημουν και του FG-15!Και επελεξα το κατα πολυ φθηνοτερο(300 ευρω κατω) HJC τοτε με οχι τοσο υποδεεστερη ποιοτητα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως αυτο εννοουσε και ο Ηλιας οταν το ελεγε!Και εγω το ιδιο πιστευω!Αλλωστε μεταξυ XR-1000 ημουν και του FG-15!Και επελεξα το κατα πολυ φθηνοτερο(300 ευρω κατω) HJC τοτε με οχι τοσο υποδεεστερη ποιοτητα!

Mην το λες... γιατί κι εγώ έχω το carbon σαν των παιδιών (καλοφόρετα κιόλας) χωρίς τα γραφικά, κι έχω και το XR1000. Κι επειδή τα έχω και τα χρησιμοποιώ και τα δύο εναλλάξ, μπορώ να δω τέλεια τις διαφορές τους. Το Shoei είναι πιο ποιοτικό και γενικώς καλύτερο σαν κράνος. Η μεγαλύτερή τους διαφορά είναι στον εξαερισμό όπου το HJC δεν μπορεί να συγκριθεί με το Shoei. Κι ο συγκεκριμένος τομέας είναι από τους σημαντικότερους σε ένα κράνος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως εγω την επομενη φορα θα κοιταξω να παρω κατι αλλο και οχι παλι shoei.... ετσι για να δω την διαφορα, ελπιζω μονο να μην αγορασω καμια παταταtooth.gif

οσο για αυτο που λες Παναγιωτη (που πηρα τελικα xr1100) το πηρα μιας και το βρηκα φθθηνοτερα απο τα xr1000 που εψαχνα..βεβαια πηρα το μονοχρωμο μιας και χαρη σε αυτο γλιτωσα 120+ευρω!

αχρειαστα να ειναι ολα τους και να τα φοραμε απλα απο συνηθειαcheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mην το λες... γιατί κι εγώ έχω το carbon σαν των παιδιών (καλοφόρετα κιόλας) χωρίς τα γραφικά, κι έχω και το XR1000. Κι επειδή τα έχω και τα χρησιμοποιώ και τα δύο εναλλάξ, μπορώ να δω τέλεια τις διαφορές τους. Το Shoei είναι πιο ποιοτικό και γενικώς καλύτερο σαν κράνος. Η μεγαλύτερή τους διαφορά είναι στον εξαερισμό όπου το HJC δεν μπορεί να συγκριθεί με το Shoei. Κι ο συγκεκριμένος τομέας είναι από τους σημαντικότερους σε ένα κράνος!

Σιγουρα υπαρχουν διαφορες αλλα οχι τοσο μεγαλες ωστε να δικαιολογουν τα +300 ευρω που μου ζητουσαν οι εδω μαγαζατορες για το Shoei. Βεβαια με τις μετα προσφορες που πλακωσαν σε ολο το ιντερνετ ενεκα του ερχομου του 1100 δεν θα ειχα μεινει ασυγκινητος, αλλα οταν αγορασα κρανος ΔΕΝ θα τα εδεινα για κανενα λογο στο XR1000..

αχρειαστα να ειναι ολα τους και να τα φοραμε απλα απο συνηθειαcheers.gif

Ακριβως αυτο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα