vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) πρωι πρωι απο την αποθηκη στην ηλιουπολη 230 ευρω απο 240 το βρηκαμε απο αγγλια 210 αλλα για 20 ευρω διαφορα και στο περιμενε το πηραμε απο εκει τελικα,απο εντυπωσεις παναλαφρο τωρα στην πορεια θα δουμε αν και φαινεται πολυ καλο και ειναι και καρμπον... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Με γειές,καλοφόρετα και αχρείαστα να είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Με γειές,καλοφόρετα και αχρείαστα να είναι νασαι καλα φιλαρακο και αν ανεβω κερκυρα στις 10 αυγουστου πιστευω να δω.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Με γειες! Καλοφορετο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν και του αλεξανδρου του εκανε δωρο και αυτο δεν θα χρειαζεται οταν πηγαινει βολτα να το βγαζει Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν και του αλεξανδρου του ειπα να παρει αυτο μια χαρα θα του ειναι και δεν θα χρειαζεται να το βγαζει... Χαχαχαχα εισαι τρελος ρε!!! Καλοφορετα να ειναι ρε ρεμαλια και πανω απο ολα αχρειαστα!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2010 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 ευχαριστουμε ολους..θα με βρει το απογευμα ο αλεξανδρος και θα με κυνηγαει..χαχαχαχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Kαλοφορετα παιδες! Πανεμορφο σχεδιο :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toliis69 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 και γ@μώ τις τιμές !!!!!!!!!! 216 ευρώ πήρα εγώ το FG-15 Καλοφόρετα και αχρείαστα !!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Τί λες ρε μεγάλε, αυτό το βρήκα 415 ................ Για ρίξε κανα site να δούμε βρε παιδάκι μου ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Τί λες ρε μεγάλε, αυτό το βρήκα 415 ................ Για ρίξε κανα site να δούμε βρε παιδάκι μου ......... http://lidsdirect.co.uk/epages/eshop193014.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/eshop193014/Products/HJC_HQ-1_Lordship_Black/SubProducts/HJC_HQ-1_Lordship_Black-0002 αυτο απο αγγλια εαν μενεις αθηνα ελα να σε παω ηλιουπολη να το παρεις απο κει 240ευρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) αν και του αλεξανδρου του εκανε δωρο και αυτο δεν θα χρειαζεται οταν πηγαινει βολτα να το βγαζει Ρε παλιοχαρακτήρα... ρε παλιοξεφτιλισμένε...! Δε θα βγάλω μαλλιά ρε??? Θα σου δείξω εγώ!!! (Λίγο χλωμό το βλέπω αλλά λέμε τώρα!) Να 'στε καλά παίδες. Το κρανάκι είναι όντως πανάλαφρο, αν και το βρήκα λίγο περισσότερο θορυβώδες από το Arai μου. Αυτό που μ αρέσει βέβαια είναι ότι ακούω τη μηχανή καλύτερα και πιστεύω ότι ο αέρας είναι αποτέλεσμα της ζελατίνας του bandit σε συνδυασμό με το ύψος μου... (Α ρε μάνα.... ) Α! τα small τέλος... Το τελευταίο πήρα...! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2010 από τον alexport Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) αφου το ξερεις σαγαπαω ρε αλεξανδρε.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Καλοφορετα και αγρατζουνιστα παιδες, πολυ ομορφα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 καλοφορετα και αχρειαστα να ειναι... καλη επιλογη.. (ε πο@στη μου θα βγαινω βολτα με την παρεα με τα hjc) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Με γειά παιδιά! Η τιμή τα σπάει! Το είχα δοκιμάσει και εγώ και μου έκανε εντύπωση το πολύ χαμηλό βάρος του! (αλλά δεν μου έκατσε καλά στην κεφάλα μου...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον το κρανος απο εντυπωσεις που πηγα μια βολτα τωρα ειναι μια χαρα παναλαφρο, και δεν εχει θορυβο καθολου βεβαια εχω και την ζελατινα στο v-strom σε ενα ss ισως και λογικα να εχει αλλη συμπεριφορα λογο μη καλυψης απο τον αερα... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2010 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 (ε πο@στη μου θα βγαινω βολτα με την παρεα με τα hjc) :whistling: Kαι παλαιοτερα ελεγες σιγα μην δωσω 400+ ευρω για να παρω shoei!Ευτυχως τηρησες τον λογο σου ως προς την τιμη! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Καλορίζικα και αχρείαστα να είναι. Και συν τις αλλης είναι και αρκουντος ομορφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 Kαι παλαιοτερα ελεγες σιγα μην δωσω 400+ ευρω για να παρω shoei!Ευτυχως τηρησες τον λογο σου ως προς την τιμη! κοιτα δεν ηταν τα χρηματα τα shoei ειναι πολυ καλα κρανη,αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερτιμημενα στα χρηματα, που σε αυτη την ποιοτητα μπορεις να βρεις αλλη μαρκα και στην μιση τιμη απο εξω, σε προσφορα βεβαια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 κοιτα δεν ηταν τα χρηματα τα shoei ειναι πολυ καλα κρανη,αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερτιμημενα στα χρηματα, που σε αυτη την ποιοτητα μπορεις να βρεις αλλη μαρκα και στην μιση τιμη απο εξω, σε προσφορα βεβαια... εχεις δικιο και η αληθεια ειναι οτι αν δεν το εβρισκα σε αυτη την τιμη δεν θα το επαιρνα...αν και θα ηθελα να εχει κανενα διακριτικο σχεδιακι πανω αλλα τι να κανω χρη σε αυτο (μονοχρωμο ) γλιτωσα 120 ευρω παντως το επομενο μου δεν θα ειναι shoei... θα κοιταξω για αλλη εταιρια και ετσι θα εχω και μετρο συγκρισης...ελπιζω να μην ειναι πατατα ομως το αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2010 κοιτα δεν ηταν τα χρηματα τα shoei ειναι πολυ καλα κρανη,αλλα η ταπεινη μου γνωμη ειναι υπερτιμημενα στα χρηματα, που σε αυτη την ποιοτητα μπορεις να βρεις αλλη μαρκα και στην μιση τιμη απο εξω, σε προσφορα βεβαια... Ακριβως αυτο εννοουσε και ο Ηλιας οταν το ελεγε!Και εγω το ιδιο πιστευω!Αλλωστε μεταξυ XR-1000 ημουν και του FG-15!Και επελεξα το κατα πολυ φθηνοτερο(300 ευρω κατω) HJC τοτε με οχι τοσο υποδεεστερη ποιοτητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Ακριβως αυτο εννοουσε και ο Ηλιας οταν το ελεγε!Και εγω το ιδιο πιστευω!Αλλωστε μεταξυ XR-1000 ημουν και του FG-15!Και επελεξα το κατα πολυ φθηνοτερο(300 ευρω κατω) HJC τοτε με οχι τοσο υποδεεστερη ποιοτητα! Mην το λες... γιατί κι εγώ έχω το carbon σαν των παιδιών (καλοφόρετα κιόλας) χωρίς τα γραφικά, κι έχω και το XR1000. Κι επειδή τα έχω και τα χρησιμοποιώ και τα δύο εναλλάξ, μπορώ να δω τέλεια τις διαφορές τους. Το Shoei είναι πιο ποιοτικό και γενικώς καλύτερο σαν κράνος. Η μεγαλύτερή τους διαφορά είναι στον εξαερισμό όπου το HJC δεν μπορεί να συγκριθεί με το Shoei. Κι ο συγκεκριμένος τομέας είναι από τους σημαντικότερους σε ένα κράνος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 παντως εγω την επομενη φορα θα κοιταξω να παρω κατι αλλο και οχι παλι shoei.... ετσι για να δω την διαφορα, ελπιζω μονο να μην αγορασω καμια πατατα οσο για αυτο που λες Παναγιωτη (που πηρα τελικα xr1100) το πηρα μιας και το βρηκα φθθηνοτερα απο τα xr1000 που εψαχνα..βεβαια πηρα το μονοχρωμο μιας και χαρη σε αυτο γλιτωσα 120+ευρω! αχρειαστα να ειναι ολα τους και να τα φοραμε απλα απο συνηθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2010 Mην το λες... γιατί κι εγώ έχω το carbon σαν των παιδιών (καλοφόρετα κιόλας) χωρίς τα γραφικά, κι έχω και το XR1000. Κι επειδή τα έχω και τα χρησιμοποιώ και τα δύο εναλλάξ, μπορώ να δω τέλεια τις διαφορές τους. Το Shoei είναι πιο ποιοτικό και γενικώς καλύτερο σαν κράνος. Η μεγαλύτερή τους διαφορά είναι στον εξαερισμό όπου το HJC δεν μπορεί να συγκριθεί με το Shoei. Κι ο συγκεκριμένος τομέας είναι από τους σημαντικότερους σε ένα κράνος! Σιγουρα υπαρχουν διαφορες αλλα οχι τοσο μεγαλες ωστε να δικαιολογουν τα +300 ευρω που μου ζητουσαν οι εδω μαγαζατορες για το Shoei. Βεβαια με τις μετα προσφορες που πλακωσαν σε ολο το ιντερνετ ενεκα του ερχομου του 1100 δεν θα ειχα μεινει ασυγκινητος, αλλα οταν αγορασα κρανος ΔΕΝ θα τα εδεινα για κανενα λογο στο XR1000.. αχρειαστα να ειναι ολα τους και να τα φοραμε απλα απο συνηθεια Ακριβως αυτο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες