Jump to content
Sign in to follow this  
Camicazi

Εξατμιση για παπι honda c50

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.Σκεφτομαι να βαλω εξατμιση στη παπια μου σε ενα c50 72cc που εχω.Δεν θελω να το πειραξω περεταιρω ακομα και τον παπα θα αφησω αλλα ψηνομαι τελευταια για μια εξατμιση.Δεν θελω ομως motosport και τετοια καγκουρικα ουτε εχω την ψευδαισθηση οτι το παπι θα πεταει αμα αλλαξω τν μαμα για αφτο θελω μια εξατμιση που να κανει λιγο θορυβο για να γουσταρω αλλα οχι και τοσο πολυ που να μου τρυπαει τα αυτια.Εχω δει στο ιντερνετ κατι supertrap,endurance και level και μερικες με αποσπομενο σιγαστηρα.Ξερει κανεις τι παιζει με αυτες η εχει να μου προτεινει καποια καλη?!Ευχαριστω.

Εμενα μου αρεσει πολυ αφτη http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_239&products_id=216 και ειναι και φθηνη.Τι γνωμη εχετε????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δηλαδή το να ενοχλείς τον κόσμο απλά και μόνο για να γουστάρεις δεν θεωρείται καγκουριά αλλά λογική αναβάθμιση; :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε c50,δεν λεει τετοια εξατμιση. Βαλε μια Γνησια Sebring http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?manufacturers_id=90&products_id=575&osCsid=b37267bdbf7a1890468189c65495085a

ηρεμο θορυβο κανει,και δεν ενοχλει αυτους που τα βαζουν με τους οδηγους παπακΊον

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε c50,δεν λεει τετοια εξατμιση. Βαλε μια Γνησια Sebring http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?manufacturers_id=90&products_id=575&osCsid=b37267bdbf7a1890468189c65495085a

ηρεμο θορυβο κανει,και δεν ενοχλει αυτους που τα βαζουν με τους οδηγους παπακΊον

Δεν "λεει" ρε να παρει sebring με τοσα λεφτα ενω μπορει να παρει μια sebring με 40ευρω εστω και ημιτασιον.Τι παραπανω εχει η γνησια δηλαδη?Και αυτη μια σωληνα ειναι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε nmkary ειπα πως θελω να μια να μην κανει πολυ θορυβο για να μην ενοχλω τον κοσμο τουλαχιστον πολυ.Υπαρχουν και εξατμισεις που πληρουν ακομα και ευρωπαικες προδιαγραφες στον θορυβο αλλα ειναι πιο βαβουρικες απο τις μαμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν "λεει" ρε να παρει sebring με τοσα λεφτα ενω μπορει να παρει μια sebring με 40ευρω εστω και ημιτασιον.Τι παραπανω εχει η γνησια δηλαδη?Και αυτη μια σωληνα ειναι :_thumbsup:

κατι παιζετε με την ποιοτητα τις,και τη σκουρια κλπ :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ πολλα! Η SEBRING ειναι η καλυτερη εξατμιση γιατι ο ηχος ανοιγει στισ ψηλες στοφες ενω στις χαμηλες κανει ενα νορμαλ ηχο που στο εγκυομαι οτι ακομα και μεσημερι δεν θα σου πει κανενας τιποτα!

Εγω παντως εχω εναν εξατμισα στην γειτονια μου που φαιρνει Sebring αυθεντικες και τις πουλαει 105-110 Ευρω! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω ψηφιζω sebring αλλα αυτη με την μεγαλη μπουκα που κανει ωραιο μπασο θορυβο οχι την μικρη μπουκα που βγαζει εναν σπαστικο ηχο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα