SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 ΤΟ παλιο ΡΑΨΩΔΙΑ....Le CIRQUE ανηκει πλεον σε φιλο μου! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ και οτι θελουμε το κανονιζει ειπε....! ψηνεστε; ... κανονιστε να κανονισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 GIA DOSE K ENA STIGMA! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 στιγμα;; το ραψωδία ειναι ενα κλασικό παναρχαιο εναλλακτικο νεανικο καφε μπαρ στο λευκο πύργο μπροστά διπλα στον Ζυθο και στην λεσχη αξιωματικών! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 παμε αυτη την πεμπτη να δουμε και τη φαση παιζει εκει. Εγω συχναζω πολυ στο διπλανο (Cardeu) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Δώστε ακριβές στίγμα και για εμάς τους μακρινούς............Τα μηχανάκια πού τα παρκάρουμε; Εκεί κάτω είναι λίγο στριμοκώλα αν δεν κάνω λάθος........Τζαναμπέτη, θα τα βλέπουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Ειναι απεναντι ακριβως απο το λευκο πυργο, πισω απο ενα παρκακι. Να και το link Οσο για το parking των μοτοσακων εχει ααααααααααααααααααααααααααααπλετο χωρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Ειναι απεναντι ακριβως απο το λευκο πυργο, πισω απο ενα παρκακι. Να και το link Οσο για το parking των μοτοσακων εχει ααααααααααααααααααααααααααααπλετο χωρο. Εκεί που δειχνεις είναι το ΟΒΑΛ......... μακράν η καλύτερη φράπα της θεσσαλονίκης (και όταν την χτυπάει η Μαρία είναι πράγματι............. αχτύπητη). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Πεμπτη ειναι καλή φαση μιας κι εχουν και εγκαίνια τα παιδιά και εχει και live μουσικουλα ναουμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Πεμπτη ειναι καλή φαση μιας κι εχουν και εγκαίνια τα παιδιά και εχει και live μουσικουλα ναουμ... Άρα θα παίξει πολυκοσμία, βαβούρα και δεν θα μπορούμε ούτε να καθίσουμε όλοι μαζί (αν μαζευτούμε καμιά εικοσιπενταριά-τριάντα), και ούτε να μιλήσουμε. Και για να είμαι ειλκρινής δεν κάνω 350 χιλιόμετρα για να πιώ καφέ και να ακούσω μουσικούλα, αυτά τα βρίσκω και πιο κοντά, τα κάνω για να δώ εσάς και να πούμε και καμιά κουβέντα. Απο μένα ΑΚΥΡΟ αυτό το μαγαζί για αυτή την Πέμπτη, το δοκιμάζουμε μιά άλλη φορά. Πάμε Del Monde λοιπόν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) συμφωνω με το επιχειρημα των 350χλμ και δεν γνωριζω για ποσο κοσμο θα χει την πεμπτη μιας και το μαγαζι ειναι 3οροφο!!! και δεν το χω δει ποτε γεματο! παρ'ολα αυτα ειναι μερα παρτυ οποτε αν θελουμε κατι υσηχο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΜΠΤΗ :) ομολογουμένως εγω πάντως θα ειμαι εκει να στηριξω τα φιλαρακια μου... http://www.lecirque.gr/ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2009 από τον SONY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Παμε Del mondo αν ειναι αυτη την πεμπτη και την αλλη πεμπτη (29/10) ας το κανουμε στη ραψωδια. Βασικα οπου και να πειτε εγω ειμαι μεσα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Τη θερμη μου καλησπερα σε ολους.λογικα θα ειμαι κ εγω.Προειδοποιηση,στον δρομο που ανεβαινει απο λευκο πυργο για Στρατου,καθε βραδυ,κυριολεκτικα καθε βραδυ εχει μπλοκο 10 Ζηταδες κ ανακριτικο.στα αριστερα του δρομου,κρυβονται στην εσοχη του δρομου πισω απο τα παρκαρισμενα,κ με το που πλησιαζεις πεταγονται κ σε κανουν νοημα με τον φακο.πρωτα αλκοτεστ κ μετα σε σκιζουν για εξατμιση,χαρτια,κρανος,πινακιδα.δεν χαριζουν τιποτα γιατι στο μεσα στο ανακριτικο αραζουν οι υψηλοβαθμοι.προσοχη σε ολους.παμε οπου γουσταρετε anyway Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 ................................πρωτα αλκοτεστ κ μετα σε σκιζουν για εξατμιση,χαρτια,κρανος,πινακιδα ............................... Γατί, έχει κανείς απο μάς πρόβλημα με κάτι απο τα παραπάνω; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Τη θερμη μου καλησπερα σε ολους.λογικα θα ειμαι κ εγω.Προειδοποιηση,στον δρομο που ανεβαινει απο λευκο πυργο για Στρατου,καθε βραδυ,κυριολεκτικα καθε βραδυ εχει μπλοκο 10 Ζηταδες κ ανακριτικο.στα αριστερα του δρομου,κρυβονται στην εσοχη του δρομου πισω απο τα παρκαρισμενα,κ με το που πλησιαζεις πεταγονται κ σε κανουν νοημα με τον φακο.πρωτα αλκοτεστ κ μετα σε σκιζουν για εξατμιση,χαρτια,κρανος,πινακιδα.δεν χαριζουν τιποτα γιατι στο μεσα στο ανακριτικο αραζουν οι υψηλοβαθμοι.προσοχη σε ολους.παμε οπου γουσταρετε anyway Και πολύ καλά κάνουν! Κρίμα που δεν το κάνουν σε περισσότερα μέρη της πόλης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Και πολύ καλά κάνουν! Κρίμα που δεν το κάνουν σε περισσότερα μέρη της πόλης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Εγω ίσως μόνο με την εξάτμιση! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 καθε βραδυ εχει μπλοκο 10 Ζηταδες κ ανακριτικο.στα αριστερα του δρομου,κρυβονται στην εσοχη του δρομου πισω απο τα παρκαρισμενα,κ με το που πλησιαζεις πεταγονται κ σε κανουν νοημα με τον φακο.πρωτα αλκοτεστ κ μετα σε σκιζουν για εξατμιση,χαρτια,κρανος,πινακιδα.δεν χαριζουν τιποτα They will fart me a yard of testicles... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 They will fart me a yard of testicles... :P Μην εκφραζεσαι ετσι.. Συμφωνα με την.. "Alexa", το 5% των χρηστων του forum ειναι εκτος Ελλαδος! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billbull73 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 μαγκες θα προσπαθησω να ερθω σε καποια συναντηση για να γνωριστουμε. βλεπεις καινουργιος στο mybike. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 μαγκες θα προσπαθησω να ερθω σε καποια συναντηση για να γνωριστουμε. βλεπεις καινουργιος στο mybike. Έλα λοιπόν αυτή την Πέμπτη απο τις 7.00 και μετά στο Del Mondo, Γωνία Βασ. Γεωργίου και Στρ. Ναπολέωντος Ζέρβα. Όπου δείς πολλά κράνη και βαβούρα, έλα και παρουσιάσου........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 They will fart me a yard of testicles... :P Add a pair of mine to the yard... Έλα λοιπόν αυτή την Πέμπτη απο τις 7.00 και μετά στο Del Mondo, Γωνία Βασ. Γεωργίου και Στρ. Ναπολέωντος Ζέρβα. Όπου δείς πολλά κράνη και βαβούρα, έλα και παρουσιάσου........ Παναγιωτ' μεχρι τωρα καφεδιαζομασταν στον εξωτερικο χωρο του μαγαζιου. Μηπως μεσα ειναι πιο θορυβωδες και δεν το εχουμε καταλαβει ?? Λεω γω τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paoki4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Καλημερα και από εμενα... Μιας και καινουργιος εδω, μαζεύεστε πάντα στο Del Mondo, ή εξαρτάται την Πέμπτη? Και αν αλλάζετε μέρη συγκέντρωσης, το μαθαίνουμε από αυτό το topic?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ειμαστε για να γυρίζουμε απο DEl Mondo σε Le Cirque (παλια ραψωδια) αλλα μαλλον από την επομενη εβδομαδα... το μαθαίνεις απο το τόπικ που θα ανοίξει στην κατηγορία συναντήσεις μελών! τα μελε αδρεφε! και καλως ήρθες ΝΑΟΥΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Ειδικα για αυτη την φορα ψηφιζω la scala πρωην borome Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 Εγω ρε παιδια μια προειδοποιηση εκανα επειδη καθε βραδυ την στηνουν,οσοι σαλονικεις γυρνανε βραδυ απο παραλια προς ανατολικες γειτονιες θα τους εχουν τσακωσει.αυτοκινητα ποτε δεν σταματανε,εχω μπει με τις μπαντες απο Π.Μελα,εκανα κ 2 μπαντιλικια στο ανεβα με την 530,κ το μυαλο τους ηταν στα παπακια που ειχαν σταματησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες