Jump to content

Recommended Posts

ΤΟ παλιο ΡΑΨΩΔΙΑ....Le CIRQUE ανηκει πλεον σε φιλο μου! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ και οτι θελουμε το κανονιζει ειπε....!

ψηνεστε; ... κανονιστε να κανονισω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

στιγμα;;

το ραψωδία ειναι ενα κλασικό παναρχαιο εναλλακτικο νεανικο καφε μπαρ στο λευκο πύργο μπροστά διπλα στον Ζυθο και στην λεσχη αξιωματικών!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παμε αυτη την πεμπτη να δουμε και τη φαση παιζει εκει.

Εγω συχναζω πολυ στο διπλανο (Cardeu) ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Δώστε ακριβές στίγμα και για εμάς τους μακρινούς............
  2. Τα μηχανάκια πού τα παρκάρουμε; Εκεί κάτω είναι λίγο στριμοκώλα αν δεν κάνω λάθος........
  3. Τζαναμπέτη, θα τα βλέπουμε; :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι απεναντι ακριβως απο το λευκο πυργο, πισω απο ενα παρκακι. Να και το link

Οσο για το parking των μοτοσακων εχει ααααααααααααααααααααααααααααπλετο χωρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειναι απεναντι ακριβως απο το λευκο πυργο, πισω απο ενα παρκακι. Να και το link

Οσο για το parking των μοτοσακων εχει ααααααααααααααααααααααααααααπλετο χωρο.

Εκεί που δειχνεις είναι το ΟΒΑΛ......... μακράν η καλύτερη φράπα της θεσσαλονίκης (και όταν την χτυπάει η Μαρία είναι πράγματι............. αχτύπητη).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πεμπτη ειναι καλή φαση μιας κι εχουν και εγκαίνια τα παιδιά και εχει και live μουσικουλα ναουμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πεμπτη ειναι καλή φαση μιας κι εχουν και εγκαίνια τα παιδιά και εχει και live μουσικουλα ναουμ...

Άρα θα παίξει πολυκοσμία, βαβούρα και δεν θα μπορούμε ούτε να καθίσουμε όλοι μαζί (αν μαζευτούμε καμιά εικοσιπενταριά-τριάντα), και ούτε να μιλήσουμε. Και για να είμαι ειλκρινής δεν κάνω 350 χιλιόμετρα για να πιώ καφέ και να ακούσω μουσικούλα, αυτά τα βρίσκω και πιο κοντά, τα κάνω για να δώ εσάς και να πούμε και καμιά κουβέντα.

Απο μένα ΑΚΥΡΟ αυτό το μαγαζί για αυτή την Πέμπτη, το δοκιμάζουμε μιά άλλη φορά.

Πάμε Del Monde λοιπόν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω με το επιχειρημα των 350χλμ και δεν γνωριζω για ποσο κοσμο θα χει την πεμπτη μιας και το μαγαζι ειναι 3οροφο!!! και δεν το χω δει ποτε γεματο!

παρ'ολα αυτα ειναι μερα παρτυ οποτε αν θελουμε κατι υσηχο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΜΠΤΗ :) ομολογουμένως

εγω πάντως θα ειμαι εκει να στηριξω τα φιλαρακια μου...

http://www.lecirque.gr/

Τροποποιήθηκε από τον SONY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παμε Del mondo αν ειναι αυτη την πεμπτη και την αλλη πεμπτη (29/10) ας το κανουμε στη ραψωδια.

Βασικα οπου και να πειτε εγω ειμαι μεσα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη θερμη μου καλησπερα σε ολους.λογικα θα ειμαι κ εγω.Προειδοποιηση,στον δρομο που ανεβαινει απο λευκο πυργο για Στρατου,καθε βραδυ,κυριολεκτικα καθε βραδυ εχει μπλοκο 10 Ζηταδες κ ανακριτικο.στα αριστερα του δρομου,κρυβονται στην εσοχη του δρομου πισω απο τα παρκαρισμενα,κ με το που πλησιαζεις πεταγονται κ σε κανουν νοημα με τον φακο.πρωτα αλκοτεστ κ μετα σε σκιζουν για εξατμιση,χαρτια,κρανος,πινακιδα.δεν χαριζουν τιποτα γιατι στο μεσα στο ανακριτικο αραζουν οι υψηλοβαθμοι.προσοχη σε ολους.παμε οπου γουσταρετε anyway

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
................................πρωτα αλκοτεστ κ μετα σε σκιζουν για εξατμιση,χαρτια,κρανος,πινακιδα

...............................

Γατί, έχει κανείς απο μάς πρόβλημα με κάτι απο τα παραπάνω; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τη θερμη μου καλησπερα σε ολους.λογικα θα ειμαι κ εγω.Προειδοποιηση,στον δρομο που ανεβαινει απο λευκο πυργο για Στρατου,καθε βραδυ,κυριολεκτικα καθε βραδυ εχει μπλοκο 10 Ζηταδες κ ανακριτικο.στα αριστερα του δρομου,κρυβονται στην εσοχη του δρομου πισω απο τα παρκαρισμενα,κ με το που πλησιαζεις πεταγονται κ σε κανουν νοημα με τον φακο.πρωτα αλκοτεστ κ μετα σε σκιζουν για εξατμιση,χαρτια,κρανος,πινακιδα.δεν χαριζουν τιποτα γιατι στο μεσα στο ανακριτικο αραζουν οι υψηλοβαθμοι.προσοχη σε ολους.παμε οπου γουσταρετε anyway

Και πολύ καλά κάνουν! Κρίμα που δεν το κάνουν σε περισσότερα μέρη της πόλης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πολύ καλά κάνουν! Κρίμα που δεν το κάνουν σε περισσότερα μέρη της πόλης!

:ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καθε βραδυ εχει μπλοκο 10 Ζηταδες κ ανακριτικο.στα αριστερα του δρομου,κρυβονται στην εσοχη του δρομου πισω απο τα παρκαρισμενα,κ με το που πλησιαζεις πεταγονται κ σε κανουν νοημα με τον φακο.πρωτα αλκοτεστ κ μετα σε σκιζουν για εξατμιση,χαρτια,κρανος,πινακιδα.δεν χαριζουν τιποτα

They will fart me a yard of testicles... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην εκφραζεσαι ετσι..

Συμφωνα με την.. "Alexa", το 5% των χρηστων του forum ειναι εκτος Ελλαδος! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαγκες θα προσπαθησω να ερθω σε καποια συναντηση για να γνωριστουμε. βλεπεις καινουργιος στο mybike. :gd_cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μαγκες θα προσπαθησω να ερθω σε καποια συναντηση για να γνωριστουμε. βλεπεις καινουργιος στο mybike. :gd_cheers:

Έλα λοιπόν αυτή την Πέμπτη απο τις 7.00 και μετά στο Del Mondo, Γωνία Βασ. Γεωργίου και Στρ. Ναπολέωντος Ζέρβα. Όπου δείς πολλά κράνη και βαβούρα, έλα και παρουσιάσου........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Add a pair of mine to the yard... :crazy:

Έλα λοιπόν αυτή την Πέμπτη απο τις 7.00 και μετά στο Del Mondo, Γωνία Βασ. Γεωργίου και Στρ. Ναπολέωντος Ζέρβα. Όπου δείς πολλά κράνη και βαβούρα, έλα και παρουσιάσου........

Παναγιωτ' μεχρι τωρα καφεδιαζομασταν στον εξωτερικο χωρο του μαγαζιου.

Μηπως μεσα ειναι πιο θορυβωδες και δεν το εχουμε καταλαβει ??

Λεω γω τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα και από εμενα... Μιας και καινουργιος εδω, μαζεύεστε πάντα στο Del Mondo, ή εξαρτάται την Πέμπτη?

Και αν αλλάζετε μέρη συγκέντρωσης, το μαθαίνουμε από αυτό το topic??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαστε για να γυρίζουμε απο DEl Mondo σε Le Cirque (παλια ραψωδια) αλλα μαλλον από την επομενη εβδομαδα...

το μαθαίνεις απο το τόπικ που θα ανοίξει στην κατηγορία συναντήσεις μελών!

τα μελε αδρεφε!

και καλως ήρθες ΝΑΟΥΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ρε παιδια μια προειδοποιηση εκανα επειδη καθε βραδυ την στηνουν,οσοι σαλονικεις γυρνανε βραδυ απο παραλια προς ανατολικες γειτονιες θα τους εχουν τσακωσει.αυτοκινητα ποτε δεν σταματανε,εχω μπει με τις μπαντες απο Π.Μελα,εκανα κ 2 μπαντιλικια στο ανεβα με την 530,κ το μυαλο τους ηταν στα παπακια που ειχαν σταματησει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα