Jump to content
^tasoulis^

Με βλεπω νωρις για αλλαγη της μοτο..

Recommended Posts

Σωστα...αν μπορεις μου το διορθωνεις και στον τιτλο Pleaseeeeee :help:

Νταξ του κοψαμε κατι ψιλα :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε κανε λιγη υπομονη την δευτερα πιθανοτατα κατι θα μαθω :baby::baby::lipssealed::lipssealed::secret::secret:

1050 ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ :whip::whip::winking::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
2657

Σε προλαβε ο παρακατω...για να ανεβαινει το ποσο :P

Ανεβαζω την τιμη ......... 2700 ΤΩΡΑ ........ :D :

Αρχιζω και ψηνομαι :beee:

φιλε κανε λιγη υπομονη την δευτερα πιθανοτατα κατι θα μαθω :

Καλα κιολας??

Βρε λες να μου κατσει τιποτα ετσι γρηγορα? :dance::_hi:

Για δωσε καμια πληροφορια παραπανω :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:2funny::2funny::2funny::tease:

3700. Ξέφυγα πολύ κύριοι. Μπορεί να ακολουθήσει κανείς σε τέτοιο αστρονομικό ποσό;

καλα ρε συ εισαι τρελος ???

θελεις δηλαδη να σκοτωθουμε ???? :ranting:

3.731 B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα μην αφήσουμε το ιαπωνικού κομψοτέχνημα να πέσει στα χέρια του βάρβαρου ιταλού που κρεμότανε απ τα δέντρα όταν οι ιάπωνες κάνανε sepuku.

4500,0034623 ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΙΩΤΑΚΗΣ(τελικά όλοι θέλουν το γιαπωνέζο τους)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σιγα μην αφήσουμε το ιαπωνικού κομψοτέχνημα να πέσει στα χέρια του βάρβαρου ιταλού που κρεμότανε απ τα δέντρα όταν οι ιάπωνες κάνανε sepuku.

4500,0034623 ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΙΩΤΑΚΗΣ(τελικά όλοι θέλουν το γιαπωνέζο τους)

ρε χαζε

δεν καταλαβες

το πετραιλεο ειναι ακριβο , τα ξυλα ακριβα

το θελω για προσαναμα στο τζακι για το χειμωνα

ποιο φτηνα ερχετε

:P :P :P :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον Τασουλη, σου δινω εγω που ειμαι 7μηνες χωρις μοτο 5000 ευρωπουλα και το θεμα :lock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε εχεις ενα ονειρεμενο μηχανακι και καθεσαι και συζητας να το αλλαξεις με μπανιερες!!!Κρατα το απολυτο εργαλειο σου και παρε και ενα μεταχειρισμενο μονοκυλδρο ον οφ για τις υπολοιπες μετακινησεις σου!!Ολα τα αλλα ειναι φτωχεια καταραμενη.

Το μονο μειονεκτημα στα ss ειναι πως σε πανε και σε στριβουν και δεν τα πας και δεν τα στριβεις εσυ...Εκτος φυσικα και αν σου εχει δειξει καποιος που ξερει πως γινεται!!!Κρατα το και μαθε το το εργαλειο!!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αδερφε εχεις ενα ονειρεμενο μηχανακι και καθεσαι και συζητας να το αλλαξεις με μπανιερες!!!Κρατα το απολυτο εργαλειο σου και παρε και ενα μεταχειρισμενο μονοκυλδρο ον οφ για τις υπολοιπες μετακινησεις σου!!Ολα τα αλλα ειναι φτωχεια καταραμενη.

Το μονο μειονεκτημα στα ss ειναι πως σε πανε και σε στριβουν και δεν τα πας και δεν τα στριβεις εσυ...Εκτος φυσικα και αν σου εχει δειξει καποιος που ξερει πως γινεται!!!Κρατα το και μαθε το το εργαλειο!!! B)

:_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τάσο, είχα έναν φίλο στο Βόλο, ο οποίος είχε ένα RGV-Γ. Κάποια στιγμή βαρέθηκε τον σπορ χαρακτήρα του, τη μυρωδιά του δίχρονου, το σκύψιμο, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το έδωσε και πήρε ένα ΤΤ 650 νομίζω. Δεν πέρασε πολύς καιρός για να αρχίσει να μετανιώνει για την κίνησή του. Τώρα περιμένει πώς και πώς να κανονίσουμε τη συνάντηση των παλιών συμφοιτητών στο Βόλο, για να κάνει βόλτα το RR μου, να θυμηθεί τα παλιά του...

Εσύ θα μου πεις βέβαια, δεν θα πάρεις ΤΤ. Ναι, αλλά δεν θα έχεις δώσει και ένα μικρό RGV, αλλά ένα ακόμα πιο φοβερό εργαλείο.

Σκέψου μόνο μετά από κανένα εξάμηνο, να κάνεις το ταξίδι σου με το Tiger και από απέναντι να βλέπεις να έρχονται τα ss φέτες και να σου ανάβουν τα φώτα... Πώς θα νοιώσεις;

Ζύγισέ τα πράγματα καλά πριν κάνεις αυτή την κίνηση!!!

Ξαναδιάβασε αυτό που σου γράφει ο stzog!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα κατι αντιστοιχο ευχομαι να κανω και εγω καλως εχοντων των πραγματων...Ασε που εχει και ΤΟ μηχανακι!!!!Ο,τι καλυτερο!!! B)Και καθομαι και διαβαζω για π@π@ριες στο τετραγωνο... B)

Τροποποιήθηκε από τον stzog

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τάσο, είχα έναν φίλο στο Βόλο, ο οποίος είχε ένα RGV-Γ. Κάποια στιγμή βαρέθηκε τον σπορ χαρακτήρα του, τη μυρωδιά του δίχρονου, το σκύψιμο, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Το έδωσε και πήρε ένα ΤΤ 650 νομίζω. Δεν πέρασε πολύς καιρός για να αρχίσει να μετανιώνει για την κίνησή του. Τώρα περιμένει πώς και πώς να κανονίσουμε τη συνάντηση των παλιών συμφοιτητών στο Βόλο, για να κάνει βόλτα το RR μου, να θυμηθεί τα παλιά του...

Εσύ θα μου πεις βέβαια, δεν θα πάρεις ΤΤ. Ναι, αλλά δεν θα έχεις δώσει και ένα μικρό RGV, αλλά ένα ακόμα πιο φοβερό εργαλείο.

Σκέψου μόνο μετά από κανένα εξάμηνο, να κάνεις το ταξίδι σου με το Tiger και από απέναντι να βλέπεις να έρχονται τα ss φέτες και να σου ανάβουν τα φώτα... Πώς θα νοιώσεις;

Ζύγισέ τα πράγματα καλά πριν κάνεις αυτή την κίνηση!!!

Ξαναδιάβασε αυτό που σου γράφει ο stzog!!!

Το tiger δεν ειναι ενα εντουρο μονοκυλινδρο(βασικα για ποιο tt μιλας?)

Εαν ξερει τι κανει, με την βοηθεια του τιγρη, ξεφτυλιζει πολλα ss στον καταλληλο δρομο(στροφιλικια)

Να δεις οι αλλοι πως θα τον βλεπουν στα ταξιδια, που θα ειναι ανετος και χαλαρος, και οι αλλοι θα τρεχουν να προλαβουν το ραντεβου με τον φυσικοθεραπευτη

Καλα τα ss, αλλα για πιστα ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εαν ξερει τι κανει, με την βοηθεια του τιγρη, ξεφτυλιζει πολλα ss στον καταλληλο δρομο(στροφιλικια)

Ιστοριες για αγριους... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το tiger δεν ειναι ενα εντουρο μονοκυλινδρο(βασικα για ποιο tt μιλας?)

Να δεις οι αλλοι πως θα τον βλεπουν στα ταξιδια, που θα ειναι ανετος και χαλαρος, και οι αλλοι θα τρεχουν να προλαβουν το ραντεβου με τον φυσικοθεραπευτη

Καλα τα ss, αλλα για πιστα ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Μας βλέπω να τσακωνόμαστε ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα... :huh:

Εγώ ΠΡΩΤΟΣ έγραψα, ότι ΔΕΝ θα πάρει TT, αλλά ΟΥΤΕ και θα δώσει RGV. Σε παρακαλώ πριν σχολιάσεις κάτι, διάβαζέ το προσεκτικά.

Ένα Yamaha ήταν, δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες, έχει σημασία;

Και σιγά ρε παιδιά που κάθε αναβάτης SS έχει στάνταρ ραντεβού με τον φυσιοθεραπευτή. Μήπως υπερβάλλετε λίγο να πούμε; Ή το κάνετε συνειδητά για να δημιουργούμε εντυπώσεις; Εμένα δηλαδή, γιατί δεν με κουράζει καθόλου η δικιά μου; Αρχικά με ταλαιπωρούσε λίγο στους καρπούς, πλέον που δυνάμωσαν εκεί τα χέρια μου, ούτε καν αυτό! Μόνο ο κώλος μου στο κάθισμα πονάει λίγο, αλλά το νοιώθω μόνο με πάνω από 1,5 ώρα συνεχούς οδήγησης (χωρίς στάση μεγαλύτερη των 5-10 λεπτών δηλαδή).

Τώρα εντάξει, όσο για την άποψη που λέει ότι τα ss είναι καλά για πίστα και μόνο (και μάλιστα το "και μόνο" με κεφαλαία), εγώ δεν θα γράψω τίποτα γιατί μου φαίνεται επιεικώς φαιδρή! Να μου πεις ότι δεν είναι η καλύτερή τους χρήση σε δημόσιο δρόμο, να το καταλάβω και να συμφωνήσω. Αλλά όχι ΚΑΙ ΜΟΝΟ για πίστα!!! Έλεος δηλαδή!

Αν τον Τάσο τον ενδιέφερε πρωτίστως να είναι άνετος και χαλαρός στα ταξίδια, δεν θα είχε καν πάρει το GSXR, απ' την αρχή! Άρα, προφανώς ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, αν και τον ταλαιπωρεί λιγάκι.

Στην τελική, όποιος θέλει να είναι 100% άνετος στα ταξίδια του, ας πάρει μία Goldwing.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η να παει με το αυτοκινητο συμπληρωνω εγω...Με καλυψες αρκετα προλαλησαντα συμφορουμιτη! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα ενας μεσος οδηγος οπως ειμαστε οι περισσοτεροι στριβει καλυτερα και πιο γρηγορα ισως με ενα ον οφ, μονο και μονο επειδη δεν ξερει και ειναι ασχετος με το πως στριβουν τα στρητ!Αν παρακολουθησει καποιο σχολειο η του δειξει καποιος που κατεχει το αθλημα πως γινεται, αντε να τον πιασεις μετα με το στρητ ο,τι ον οφ και να εχεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα