Jump to content
Sign in to follow this  
ntinoscrypton

CRYPTON

Recommended Posts

γεια σας.φιλαρακι σαν κατοχος του crypton πιστευω να μπορεσω να σου δωσω πολυ χρησιμες πληροφωριες.καταρχην οποιο και να παρεις καλοταξιδο να ειναι πρωτα και πολλα και απροβλιματησττα χλμτρα.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ κατα την γνωμη παρε ή το γιαμαχα η το χοντα.σαν ιδιοκτητης γιαμαχα θα σου πω καποια πραγματα.1>δεν χριαζεσε service εγω τωρα εχω πανω στο κοντερ 8500 και δεν εχω ρυθμισει ουτε βαλβιβες ουτε μπουζι αλαξα μονο τα λαδια καθε 4000 τα αλλαζω.δοξα το θεω 7-8 μηνες το εχω και δεν εχει παθει τπτ.αμα θες και παραπανω γκαζι μια εζατμιση κυριως sebrinc θα σου προσφερει ενα αλογακι.και μια φιλτροχοανι και εισαι ετοιμος.2>εχει τις μεγαλυτερες σχεσεις και μπορεις να εχεις 2α με 70 χλμ και με 3η να τερματισεις το κοντερ.αμα βγαλεις του κοφτες μπορει η 2α [αναλογα το στρωσημο που εκανες να σου βγαλει 90 χωρις πλακα [αλλα αμα το παρεις μην το κανεις γιατι δεν ειναι σωστο]3>εγω ειμαι 120 κιλα περιπου και με 80χλ το μηχανακι σταματαει στ 3 με 4 μετρα και αντεχει πολυ σε βαρος γιατι ειχα βαλει και εναν ξαδερφω μου πανω αλλα 120 κιλα περιπου και το μηχανακι καταφερε να πιασει 90χλμ.4>αναρτησεις αψογες δεν καταλαβενεις τπτ.το μονο κακο που εχει ειναι οτι σπανε ευκολα κανα διο τρεις ακτινες αλλα μην ανυσηχεις διορθονετε.

φιλικα παντα και αυτα που εγραψα δεν τα εβαλα στην τυχη πριν το παρω ρωτησα μηχανικους και φιλους που εχουν.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙς ΑΛΛΕς ΜΑΡΚΕς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω ειμαι 120 κιλα περιπου και με 80χλ το μηχανακι σταματαει στ 3 με 4 μετρα

χαχαχαχαχα φιλε με τα αλλα οκ συμφωνω αλλα αυτο ηταν πολυ μα πολυ κουφο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιοδιποτε μηχανακι πειραξεις τα γραναζια του, αλλαζουν τελικες και εκκινισεις.

Εδω στο daytona μου το παλιο ειχα βαλει πισω 36αρι και η πρωτη εφτανε τα 50,αλα δεν ηταν καλο. Δεν ειχε δυναμη καθολου.Δεν εξαρτατε απο το μηχανακι αλα απο τα γραναζια .

:_thumbsup:

Και παντοτε,οπως του φαιρεσε,θα σου φαιρετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα