μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Εχω κανει συνδεση προ καιρου με Otenet ondsl kit 2048...Eνω στην αρχη η ταχυτητα ητανε download 220kb/sec τωρα με το ιδιο test speed μου βγαζει μεση ταχυτητα 75-110kb/sec...και γενικοτερα οι σελιδες στο νετ αρχιζουν και παιρνουν τον ταλαιπωριακο...Στα ιδια ακριβως τεστ με τον ιδιο ακριβως τροπο και αναρωτιεμαι τι μπορει να φταιει;;;Γιατι μειωνεται συνεχως η ταχυτητα;Τι συμβαινει;ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σε 2048 πακετο δεν ειδα ποτέ να αντιστοιχουν οι ταχυτητες,αλλά περιμενα ΠΙΟ αξιοπρεπεις επιδοσεις...Τι μπορει να φταιει;...Εσεις εχετε παρατηρησει κατι αντιστοιχο με τις συνδεσεις σας;Δηλαδη να μειωνεται ολο και πιο πολυ η ταχυτητα τους;... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Εμενα παντως μου παει καλυτερα απ την αρχη..καλα οχι και παντα αλλα γενικως ειναι οκ :D Vivodi 1024 και κατεβαζω με 100-160kbs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Εγώ έχω 768 forhtnet και από limewire κατεβάζω 75-85kbps συνήθως! Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την ταχύτητα για 768! Η αλήθεια ειναι ότι στην αρχή κατέβαζα μέχρι 40kbps αλλά από τότε που έβαλα forthnet και στο σταθερό.. έχω full speed! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 ρε αθε,τωρα το βλεπεις αυτο?? εχει βουηξει ολος ο τοπος απο τα τερτυπια του πΟΤΕ. αυτο που ακουγεται,και μου το εχει επιβεβαιωσει και τεχνικος του πΟΤΕ,ειναι οτι στοιβαζουν κοσμο στα dslam,και αυτο εχει ως αποτελεσμα να το μπουκωνει. νομικα ο πΟΤΕ ειναι καλυμενος,επειδη οι ταχυτητα που πουλαει ειναι 2048/256,ασχετα αν εσυ δεν προκειται να δεις τετοια ταχυτητα.. εσενα αυτο σου κανει εντυπωση? για δες τι uploadrate δινει ο πΟΤΕ (και οι αλλοι isp). για δες τι upload rate εχουν οι γερμανοι,οι πολωνοι.. για εμπα εδω να κανεις ενα τεστ. κοιτα και το δικο μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 σε προσφατη πανελλαδικη ερευνα που εκανε το pcworld εδειξε ότι η μονη ταχυτητα που (κατα μεσο όρο) ειναι πιο κοντα σε αυτα που υποσχεται ειναι η ............768! με αποδοση 65% της πραγματικης ταχυτητας. Οι λοιπες αποδιδουν περι το 50% της πραγματικης ταχυτητας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Παίδες, οι ταχύτητες που αναφέρονται είναι οι μέγιστες δυνατές σε ιδανικές συνθήκες. Είναι πιο κάτω απ'οτι θα έπρεπε γιατί, απώλειες λόγω των συρμάτων και γενικώς του κακού δικτύου και γιατί οι χρήστες όλο και πληθαίνουν. Γι'αυτό και τα βράδια είναι καλύτερη, γιατί οι περισσότεροι κλείνουν τα pc τους. Η αλήθεια είναι οτι στη forthnet είναι πιο σταθερα τα πράγματα. Που θα πάει θα στρώσουν και οι άλλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Estelion 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Το ακόμη χειρότερο βέβαια, είναι που αγοράζεις 10MBit σύνδεση και δεν βλέπεις (κάπου με font size=-24) ότι ο ISP σου εγγυάται τέτοια ταχύτητα μόνο αν είσαι σε ακτίνα 2km από το αντίστοιχο DSLAM . Ένας φίλος-γείτονας αγόρασε μια τέτοια και τώρα κατεβάζει πιο αργά κι από μένα με την 1MBit :P Εν τω μεταξύ, ρίξε και καμια ματιά στην σύνδεση σου. Αν όντως δηλαδή είναι 2MBit, γιατί πέρυσι εγώ στη Forthnet είχα κάνει δήλωση για 1MBit και τελικά (μετά από 1 χρόνο που πλήρωνα την 1MBit) διαπίστωσα ότι ήταν εγγεγραμμένη ως 768! :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Το ακόμη χειρότερο βέβαια, είναι που αγοράζεις 10MBit σύνδεση και δεν βλέπεις (κάπου με font size=-24) ότι ο ISP σου εγγυάται τέτοια ταχύτητα μόνο αν είσαι σε ακτίνα 2km από το αντίστοιχο DSLAM . φιλε αυτο εννοειται! η μαλακια ειναι που δεν το λενε.. εγω ειμαι 600 μετρα απο το dslam και μπορω να σηκωσω μεχρι 12Mb. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raistlin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2007 Βασικά το μέγιστο θεωρητικό είναι ότι σας λένε δια 8 για να βρείτε τα ΚΒ/δευτερόλεπτο πχ 1024/8=128 αλλά αυτό ποτέ δε θα το πιάσετε λόγω κακής καλωδίωσης,πιτωμένου dslam κλπ... ααα επίσης αν κατεβάζεται από τορρεντ πολύ ησμαντικό είναι το να είναι σε σωστό σημείο το απλοαντ σας... για μένα πχ όταν το βάζω 15ΚΒ/δευτ έχω περίπου 100-105 ταχύτητα σταθερά αν όμως το αφήσω πάλι λόγω κακής ποιότητας των γραμμών το πολύ ανέβασμα μπουκώνει η γραμμή και δε μπορεί να κατεβάσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες