nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Τι σειρά ήσουν στον στρατό ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Και να αρχίσω εγώ! Ήταν να πάω με την 199 και με μια μικρή αναβολή πήγα με την 203 ο νέοπΑς ΕΣΟ δεν εθυμούμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 πριν αρχισετε να λετε εσεις οι μεγαλοι τις προιστορικεθ σειρες σας ξεκιναω Στρατιωτης bloody64 04 Β ΕΣΣΟ 287 βεβαια μετα απο 2 μηνες πηρα αναβολη και δεν εχω τελειωσει ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 Κάπου το θεμα εχει ξαναρολάρει...το θυμαμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 εγω μαλλον θα ειμαι 300. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2007 εγω μαλλον θα ειμαι 300. αυτο ειναι τελικη απο ρενα δεν ειναι σειρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 ...Κατι μου θυμιζει αυτο, ρε γμτ...Δε θυμαμαι ακριβως... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Που να θυμάμαι......... Θυμάμαι μόνο ότι ήταν Μάϊος του '71 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Με τον bloody θα ήμασταν κοντά, τώρα όμως είναι ψάρακλας! :P Στρ(ΜΧ) _____ Αθανάσιος, 2003Δ' ΕΣΣΟ (285) Και άμα λάχει, πολύ μάχιμος οδηγός, έτσι; Διαβιβαστής-Οδηγός παρακαλώ! Η πορεία: ΚΕΜΧ Ναύπλιο (και γαμώ τις πόλεις, αν δεν είχα και μία γκόμενα να με ψυχοπλακώνει, θα είχα περάσει τέλεια), 98ΤΜΧΕΘ Καλλονή Λέσβου (εκεί δεν είχα τη γκόμενα, με χώρισε και πέρασα τέλεια) και μετά ΣΕΑΠ Ηράκλειο (και μην ακούσω τίποτα κακεντρεχή σχόλια, η Καλλονή είναι η 2η δυσμενέστερη μετάθεση του Μηχανικού, μετά τον Έβρο. Με τόσα μόρια που έδινε, λογικό ήταν να πάω στην πρώτη μου φρουρά προτίμησης. Όλοι οι Κρητικοί από Λέσβο άλλωστε, ΣΕΑΠ ήρθαμε) Γράφετε και ειδικότητα ή τίποτα παραπάνω ρε σεις, μπορεί να βρεθούμε στα ίδια μέρη, να έχουμε να συζητήσουμε τίποτα ενδιαφέρον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raistlin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Αναβολή μέχρι το 2016 :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 πριν αρχισετε να λετε εσεις οι μεγαλοι τις προιστορικεθ σειρες σας ξεκιναω Στρατιωτης bloody64 04 Β ΕΣΣΟ 287 βεβαια μετα απο 2 μηνες πηρα αναβολη και δεν εχω τελειωσει ακομα Μήπως σου την έδωσα εγώ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Σειρά 151, αλλά πήγα με την 249, με ελαφρά καθυστέρηση... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 92 'β Εσσο, σειρα 217 ΑΣΜ 130/3084/94(?Νομιζω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Απρίλιος του ΄87. Σειρά 187 αν θυμάμαι καλά που έπρεπε να πάω με την 181 σειρά αλλά λογω αναβολής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) Στρακαστριώτης Μηχανικού εδώ. Με αποσμητικό STR8. Δεν θυμάμαι όχι γιατί πήγα παλιά αλλά γιατί απλά δεν θυμάμαι. :P Πάντως ακόμη με παίρνουν τηλέφωνο στη γιορτή μου πρωην στρακαστριώτες! Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 ΛΧΙΑΣ(ΠΖ) 285 ΛΕΛΕ! ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΣΠΑΡΤΗ-ΦΕΡΡΕΣ-ΛΕΛΕ!!! ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΚΟΑ :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Σεπτεμβρης '88, τι σειρα ηταν ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 β97. 247 για σας τους καραβαναρεους. Σμτης ΓλυψΓλυψ Βοηθος Ελεγκτης Πτησεων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 ΣΤ98 - 250κάτι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Κανονικά θα πήγαινα το 1988 (202 θα ήταν ?). Αφού βέβαια μπήκα στη Στρατιωτική Ιατρική το θέμα λύθηκε ... Έδωσα στον εαυτό μου απολυτήριο μετά 17 χρόνια! :) (παραιτήθηκα - χωρίς συντάξεις κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Έδωσα στον εαυτό μου απολυτήριο μετά 17 χρόνια! :) Και μετα "κλαιγομασταν" εμεις , για 18 μηνες!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 ΛΧΙΑΣ(ΠΖ) 285 ΛΕΛΕ! ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΣΠΑΡΤΗ-ΦΕΡΡΕΣ-ΛΕΛΕ!!! ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΚΟΑ :greece: Έλα ρε σειράαααααααα!!! Είσαι πεζικάριος βέβαια, σου ρίχνω στα αυτιά, αλλά και πάλι, 285 δεν είδα πολλούς εδώ μέσα. Άσε που ήσουν και γραφείο κινήσεως. Κράτος εν κράτει, έτσι; Αυτά είναι!!!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 264 α2000 και οπως ειπε και γνωστος συμφορμιτης γλυψ γλυψ αεροπορια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Κανονικά 202 (Σεπτέμβριος 1989) αλλά με ένα χρόνο αναβολή πήγα 208 (Σεπτέμβριο 1990) 90Ε ΕΣΟ........ψαρούκλεεεεεεεεεςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2007 Σεπτεμβρης '88, τι σειρα ηταν ρε παιδια? Κανονικά 202 (Σεπτέμβριος 1989) Αρα εγω ημουν 196! Thanks, ALX!! :vv: (Κανονικα βεβαια, 7 χρονια νωριτερα, αλλα λεμε.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες