Jump to content
Sign in to follow this  
μάθο...

Οδηγηση με παρέα και γραμμές

Γραμμές....  

37 ψήφοι

1. 1.

• ?????? ??? ??????? ??? ?????????? ????? (??????????? ????)...????? ???????
      1
    • ??????? ?????? ??? ??????? ??? ????? ???? ???? ??? ????? ????? ??????
      5
    • ?????? ??????? ??? ??????,???? ???? ???? ?? ???? ??????? ???????? ????? ???
      2
    • ??? ???????? ??????? ??? ???????.????? ????? ??? ?? ?????? ?? ?????? ???????
      16
    • ???? ??????? ?????.???? ????? ???
      1
    • ??????? ?? ????? ???????? ??? ??????? ???...
      1
    • ??????? ??? ?????..??? ????? ???? ??? ??? ????
      4
    • ???????;What is this???
      0
    • A???(??????? ??...)
      1
  2. 2.

• ?????? ??? ?? ?????? ??? ?? ??????...
      2
    • ????? ??? ????,???? ?????? ???? ??????????
      5
    • ??????? "??????"...?? ???? ??? ?? ??? ???
      5
    • ??????????? ?????? ??? ?? ??? ????????????
      6
    • ??? ?? ???????????.???? ??????.
      11
    • ??? ???????? ??????? ?? ?????...
      2

Recommended Posts

"Δεν ακολουθω κανενος τις γραμμες.παντα αυτες που με κανουν να νοιωθω ασφαλης"

Να μην παμε και σαν τα προβατα..... :grin:

"Δεν το φιλοσοφουμε.Οπως κατσει."

Ε μη τρελαθουμε ...........κι αλλο... :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω παλι ρε παιδια οταν λεμε παμε παρεα καπου ,παμε παρεα.Τελειωσε.

Αν καποιος παει με 100 ( φοβαται,δεν εχει εμπειρια,δεν εχει μοτο )θα σφιξω τον κολο μου και θα παω με 100.

Επιλογη μου ηταν και θα προσαρμοστω.Αν καποια στιγμη νιωσω την αναγκη να ξεχαρμανιασω θα το κανω για 5 λεπτα και αυτο σπανια.Οσο για τις γραμμες ακολουθω αυτο που με κανει να νιωθω ασφαλης πανω απο ολα αλλα χωρις να δειχνω ποτε στον αλλον οτι με εκνευριζει ή να τον κανω να νιωθει την παρουσια μου ενοχλιτικη.

Ξερετε καμια φορα με το να φευγουμε ,τρεχουμε,παμε πιο κατω και περμενουμε κτλ προσθετουμε στον αλλον που ειναι αργος ή μη εμπειρος για εμας παντα,μια ακομα σκεψη,ενα ακομα αγχος σε ολα αυτα που σκεφτεται και προσεχει οταν οδηγει.Και οταν οδηγαμε ,για εμενα παντα,αυτα προσπαθουμε να τα μειωσουμε ,οχι να τα αυξησουμε.

Μου αρεσει η ομαδικη οδηγηση και προσπαθω παντα να βοηθαω με τις κινησεις μου ειτε τον μπροστινο ειτε τον απο πισω μου ετσι που να τον κανω να νιωθει και να ευχαριστιετε την διαδρομη του.Ειμαι ικανος να αποκλεισω (σχημα λογου) ακομα και την αριστερη λοριδα κυκλοφοριας με φλας ή αλαρμ ωστε να τον κανω να νιωσει ασφαλης και να προσπερασει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα .. αν πεινάω δεν με κρατάει τίποτα οπότε αν θες να φας και εσύ καλό είναι να το πλακώσεις λίγο.

τις άλλες φορές θα πρέπει να με περιμένετε λίγο .. ευχαριστώ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

D_artaGian said:

Δεν σημαίνει οτι επειδή είμαστε "παρέα" και περνάμε καλά στον καφέ,πρέπει να είμαστε και παρεα στον δρόμο..Όπως και το αντίθετο..μπορεί να είμαστε σουπερ στην οδήγηση μαζί,αλλα στις απόψεις να είμαστε αλου ντ'αλλού...

Εγώ συμφωνώ. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα άποψη... Χωρίς να ξέρω το γιατί και χωρίς να έχω εμπειρία καταλαβαίνω ότι η ομαδική οδήγηση έχει τη χημεία της. Μάλλον. Υποθέτω.

Και υποθέτω γιατί δεν πηγαίνω ομαδικά. Νιώθω πιο ελεύθερος όταν είμαι μόνος μου. Μερικές φορές βρίσκω παρέα στο δρόμο (όχι μεγάλες παρέες συνήθως μοναχικούς αναβάτες και ομολογώ ότι είναι απολαυστική εμπειρία η οδηγική παρέα. Όμως κάτι με απωθεί από την ομαδική οδήγηση με πολλούς αναβάτες και γι' αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Θα ένιωθα πίεση εάν χρειαζόταν να κάνω στάση όταν θα έκανε η παρέα, θα πιεζόμουν να τρέξω περισσότερο απ' ότι θα ήθελα ανά πάσα στιγμή...

Όλα τα παραπάνω αποφεύγονται είτε με το να γνωρίζονται καλά οι αναβάτες οπότε να σέβονται ο ένας τον άλλον ή εάν υπάρχει οδηγική χημεία οπότε να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο προς άντληση οδηγικής απόλαυσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω θα συμφωνησω , υπαρχει μια πως να το περιγραψω "συννενοηση" κατα καποιο τροπο ο ενας ξερει τι θα κανει ο αλλος και υπαρχει και αυτη η εμπιστοσυνη που ειναι πολλυ σημαντικη !!!

Οποτε +1

:cheers:

Καταρχάς βουί και εγώ +1

Έχουμε πάει πια αρκετούλες φορές μαζί (αν και προφανώς το Ducati team έχει παέι πολύ περισσότερες :_thumbsup: ) για να μπορώ να σχολιάσω πως η καλή, αυθόρμητη και αμοιβαία συννενόηση είχε περίτρανα φανεί στους γυρισμούς από Κακή θάλασσα και προπαντώς στις εκκινήσεις από τα διόδια της Αττικής οδού .....

Παλιοκαγκουραίοι που με παρασέρνετε στο βούρκο της μοτοσυκλετιστικής ακολασίας !!!! :2funny: :P

:cheers::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς βουί και εγώ +1

Έχουμε πάει πια αρκετούλες φορές μαζί (αν και προφανώς το Ducati team έχει παέι πολύ περισσότερες :_thumbsup: ) για να μπορώ να σχολιάσω πως η καλή, αυθόρμητη και αμοιβαία συννενόηση είχε περίτρανα φανεί στους γυρισμούς από Κακή θάλασσα και προπαντώς στις εκκινήσεις από τα διόδια της Αττικής οδού .....

Παλιοκαγκουραίοι που με παρασέρνετε στο βούρκο της μοτοσυκλετιστικής ακολασίας !!!! :2funny: :P

καλα ρε εχεις μουτρα και μιλας ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

που μας εγραψε το αστυνομικο δελτιο

τρανσαλπ κυνιγαει μπουσα

τρισαθλιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σημαίνει οτι επειδή είμαστε "παρέα" και περνάμε καλά στον καφέ,πρέπει να είμαστε και παρεα στον δρόμο..Όπως και το αντίθετο..μπορεί να είμαστε σουπερ στην οδήγηση μαζί,αλλα στις απόψεις να είμαστε αλου ντ'αλλού...

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ρε εχεις μουτρα και μιλας ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

που μας εγραψε το αστυνομικο δελτιο

τρανσαλπ κυνιγαει μπουσα

τρισαθλιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ρε καγκουρίδη (:lol:)

μη δίνεις ιδέες στον Carlos για περαιτέρω ζημιές .....

Μας έχει που μας έχει στη μπούκα για τις φωτό ...... :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πειτα κ άλλα , πείτε κ άλλα :knuppel2:

Να τονίσω μόνο ότι σπάνια τηρούνται στους δημόσιους δρόμους οι γραμμές που εχει καποιος στην πίστα ή εχει μαθει για χρήση στην πίστα .Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις οι μεν συμβαδίζουν με τις δε , πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε ώστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία μιας δεξιάς στροφής από τη διαχωριστική γραμμή , ωστε να εχουμε καλύτερο οπτικό πεδίο αλλά και εκμετάλλευση όλου του πλάτους του οδοστρώματος , ότι δεν θα ερθει καποιος από το αντίθετο ρεύμα πλησιάζοντας ή μπαινοντας στη δικη μας λωρίδα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμεις , εμεις ε οχι !

Δεν το πιστευω ! ( εδω εχω μεινη κοκκαλο, με το στομα ανοιχτο ναι ξερω κλειστο να μην μπει καμια μυγα )

Ε οχι και παλιο... κατι σε ποιο new δεν εχεις ? :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σημαίνει οτι επειδή είμαστε "παρέα" .......

Κοιτα υπαρχουν παρεες που εχουν γραψει χλμ,και υπαρχουν και παρεες που εχουν γραψει (μιλαμε παντα ομαδικος ετσι) παρα πολλα χιλιομετρα μαζι.

Εκει βλεπεις την συννενοηση την χημεια στην οδηγηση , η οποια προυποθετει γνωσεις ,εμπειρια κλπ

Δεν μιλαμε βεβαια για μια παρεα που πινει καφεδακι μια φορα στις τοσες ουτε για μια παρεα που ουσιαστικα δεν γνωριζονται η' δεν εχουν ταξιδεψει μαζι .

Οπως δεν μιλαμε και για μια παρεα ισως και η χειροτερη κατα την γνωμη μου , που οδηγικα στηριζετε στον ανταγωνισμο ( τυπου θα τον περασω ,δεν θα τον αφησω να με περασει η' θα κολλησω στον τροχο του και θα δω αν τον εχω κλπ κλπ κλπ ).

Απο μια σωστη παρεα , ισως και να παρεις πραγματα και να βελτιωσεις την οδηγηση σου,ισως να μαθεις αλλα που νομιζες οτι ηξερες σωστα,κ.α

Με λιγα λογια δεν σε γνωρισα περσυ και παμε βολτα ,σου χω και εμπιστοσυνη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε λάθος forum απάντησες δεν είναι εδώ του playboy. :P :P :P

Ωπς!... Λαθος! :blush2: (Ειχα ανοιχτα δυο "παραθυρα". ) :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΥΚΑΤΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ .....ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΧΝΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΥΚΑΤΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ .....ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΧΝΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

:D

:_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην δική μου παρέα πάντως επειδή τα παιδιά τα ξέρω αρκετά χρόνια και ξέρω πως οδηγούν (και εγώ οδηγώ το ίδιο σιγά) συνήθως μπαίνω μπροστά στο γκρούπ περισσότερο γιατί ξέρω καλύτερα την διαδρομή (την μελετάω πιο πρίν). Όσο για τις γραμμές πάντα προτιμώ αυτές που με κάνουν να νιώθω πιο ασφαλής. Τώρα εαν είμαι σε γκρούπ με παιδιά που δεν ξέρω τότε κάθομαι κάπου στην μέση πρός το τέλος και ακολουθώ πάντα με δικιές μου γραμμές. Πάντως παιδιά μετά το ατύχημα μου δεν ρισκάρω και βέβαια οι ρυθμοί μου είναι σαφώς χαμηλότεροι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει να απολαμβάνω την κάθε διαδρομή και όχι να την περνάω αέρας. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον FZMAN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα