AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 αποφασισα και επιβαλω να βρεθουμε την Πεμπτη στις 18:30 στην Σαλαμινα, στο μεγαρο μουσικης, σε εκεινη την γωνιακη καφετερια διπλα στο Μελι Μελο. Οποιος λειπει θα χασει, οπως παντα.... κουλαδιαααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 τι εγινε μικρουλη ??? χωνεψες αυτα που εφαγες στο πηλιο και θες να φας παλι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 καιρου επιτρέποντος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 καιρου επιτρέποντος... ....γιατί μας τα έχει χαλάσει τελευταία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 Αν μπορέσω λέω να ρθώ και γώ. Βαρέθηκα τον Carlos συνέχεια να μου την λέει (την παλιοκουλάδα). Άντε να σας γνωρίσω και σας ρε παιδιά από κοντά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 Στις 19:00 παίζει ο Άρης.. Το μυαλό μου όμως θα είναι σε εσάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 Το κορμί σου θέλουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 Στις 19:00 παίζει ο Άρης.. Το μυαλό μου όμως θα είναι σε εσάς! Το κορμί σου θέλουμε! σιγα το κορμι μωρε τη θα το κανεις :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 Εκει θα είμαι απιδι του κόκκαλη και ξέρεις καλά τον λόγο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2007 σιγα το κορμι μωρε τη θα το κανεις :P ότι εκανες και εσύ το δικό μου Μου εκανες και τον δυσκολο στην αρχή ντεμεκ ότι δε με ξερεις .Δηλαδή που και να με ηξερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2007 Μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2007 αν βολεψη θα παιρασω και εγω παιδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2007 ok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2007 Σήμερα έχω ρεπό. Κι εγώ σας τον Γιώργο. Νοητά θα είμαι μαζί σας , όπως πάντα φέτος το καλοκαίρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2007 ... παιδες καλα να περασετε ... .....και μην ξεχνατε η μηχανη που δεν πρεπει να λειπει απ την συνάντηση ειναι..... ... ... ... .. ... ... ..... Η φωτογραφικη !!!!! Θα περιμενω να σας δω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2007 Δεν παιζει τελικα για μενα!!! :/ Καλα να περασετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2007 Και εγω θα σας σκεφτομαι νοερα απο την Αθηνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2007 Πολύ διαλογισμός θα πέσει... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2007 Αντε παιδες και εγω θα ερθω αλλα πεζος :( ! Γιατι θα παω να αφησω το εργαλειο μου για καινουρια αλυσιδογραναζα και λαστιχα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2007 Αντε παιδες και εγω θα ερθω αλλα πεζος :( ! Γιατι θα παω να αφησω το εργαλειο μου για καινουρια αλυσιδογραναζα και λαστιχα :) θα ειναι και ο WarLord να μιλησετε για τις μηχανες σας. Αν και αυτος πεζος θα ερθει γιατι την εχει στο συνεργειο!! Να σε γνωρισουμε επιτελους και απο κοντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες