Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) ...παίζαμε μέχρι να ματώσει! Ο City τον έκανε και λάστιχο χούλα χούπ! Περιληπτικά,ετοιμάζουμε ''πέσιμο'' στα ''βάρβαρα''(=μη βόρρια) coolαδια και πρέπει να δούμε ποιοί είναι μέσα! Προτείνω 6:30 Πλατανάκια κατευθείαν!Τι λέτε?!Οσοι δεν ξέρουν το μέρος,6:15 Καμάρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΙΣ. Υ.Γ.Οποιος δεν έρθει θα...χάσει και μια έκπληξη που έχω!!!Gay...εε εννοώ...Guest Star Coolάδι!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2007 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 ...παίζαμε μέχρι να ματώσει! Ο City τον έκανε και λάστιχο χούλα χούπ! Περιληπτικά,ετοιμάζουμε ''πέσιμο'' στα ''βάρβαρα''(=μη βόρρια) coolαδια και πρέπει να δούμε ποιοί είναι μέσα! Προτείνω 6:30 Πλατανάκια κατευθείαν!Τι λέτε?!Οσοι δεν ξέρουν το μέρος,6:15 Καμάρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΙΣ. Υ.Γ.Οποιος δεν έρθει θα...χάσει και μια έκπληξη που έχω!!!Gay...εε εννοώ...Guest Star Coolάδι!!!! ρε τη ταζει στο κοσμο για να πενα μαζι του για καφε :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 Εεε δεν έβαλα μέρα ε?! Τετάρτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 Mεσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 Βαριέμαι να έρθω..(=δουλεύω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 Εγώ μέαα. Αν και θα ήθελα να ήταν και ο City.... Να μου έδειχνε πως τον έκανε λάστιχο :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 Πάλι δε μπορώ .Θα περιμενω ενημερωση από τον Domus Εγώ μέαα. Ναι , σιγά μη το έχανες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2007 Μάλλον θα έρθω και εγώ ...για καμιά ωρίτσα τουλάχιστον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν θα μπορεσω λογο οτι τελειωνω αργα... Κανονιστε και ενημερωστε για νεoτερα... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2007 από τον qazeroti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2007 .. τελειωνω αργα... Τί μας το λες ρε Γκουσγκούνη,για να ζηλέψουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2007 Δεν θα μπορεσω λογο του οτι τελειωνω αργα... Κανονιστε και ενημερωστε για νεoτερα... Θα σε κανω ανθρωπα ΡΕ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2007 μεσα μαστερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2007 :D ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΑΡΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2007 Προλαβαίνω να βάλω τις μαμά εξατμίσεις μήπως και είμαι τυχερός και μου χώσουν δύο ξύλα αυτή την φορά; :P Μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2007 Τα λεμε εκει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2007 Σε λίγο θα βρεθώ με τον Gay...εννοώ Guest Star!Coolάδι απο τα λίγα λέμε Θα τον δείτε απο κοντά και θα λέτε ''έτσι γεννήθηκες(χωρίς χέρια) ή σου τα κόψανε στη πορεία?!!!'' Θα γελάσει και το παρδαλό TT 600 (κατσίκι!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2007 .... ζηλευω!!!! ...καλα να περασετε βρε παλιοπαιδα!!... το απογευμα θα κανω και γω μια παχια φραπεδια να πιω μαζι σας !!! .......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2007 Σε λίγο θα βρεθώ με τον Gay...εννοώ Guest Star!Coolάδι απο τα λίγα λέμε Θα τον δείτε απο κοντά και θα λέτε ''έτσι γεννήθηκες(χωρίς χέρια) ή σου τα κόψανε στη πορεία?!!!'' Θα γελάσει και το παρδαλό TT 600 (κατσίκι!) τη κανονιζεις βρε βρομοκουλαδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2007 :) ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΡΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2007 Πωωωωω τι κουλαδι μας κουβαλισε αυτος το Tζωνης.... Nομιζα αρκετους γνωρισα αλλα οχι σαν αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2007 ΓΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΚΟΥΛΑΔΙΩΝ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΦΙΛΟΣ ΓΙΩΦΤΑΚΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2007 Τι έγινε βρε παιδιά στο κουλαδομάζεμα;;; Άντε πείτε τίποτα Α και καμιά φωτό με ξύλα στο μπουρί του Τζαναμπέτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες