pissaman 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2008 Αν ξεφορτιζόταν η μπαταρία, σε καμία περίπτωση δε φταίνε τα φώτα, και λάθος που σου έβαλαν διακόπτη. Αν ο ανορθωτής είναι Οκ και αν το μηχανάκι δεν έχει απώλειες, τότε κοιτάς τα πηνία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
audi_72 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2008 Το πρόβλημα ήταν σε ένα βίσμα της πλεξούδας που είχε πιάσει άλατα. Δες εδώ Παιδες δεν εχω κανει καμια ενεργεια!Απλως το προβλημα χειροτερεψε κανει διακοπες συνεχεια σε ολο το φασμα των στροφων αρχισε να δουλευει τρελα το στροφομετρο και αυτο που ειχα να κανω ηταν να το παω απο εκει που το πηρα!Τωρα ο Θεος βοηθος και να δουμε τι θα μας βγαλει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2008 Καλά ξεμπερδέματα φίλε μου!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.Ενημέρωσέ μας μόλις έχεις νεότερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
audi_72 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2008 Παιδια σημερα πηγα να παρω το XX στο οποιο βρεθηκαν τα εξης: 1)αλλαγη φιλτρου βενζινης 2)αλλαγη μπαταριας Βασικα δεν ειχε γινει ο απαραιτητος ελεγχος της μηχανης πριν το παρω και επειδη δεν το κυκλοφορω αφησα το σερβις για αργοτερα!Λοιπον το φιλτρο βενζινης ηταν βουλωμενο ως αποτελεσμα να επηρεαστει η πιεση ροης του καυσιμου και η μπαταρια που ειχε πανω η μηχανη δεν ηταν η δικια της και λογικο ειναι να μην δινει τα απαραιτητα αμπερορια!Η οποια και αλλαχτηκε και μπηκε αυτη που επρεπε!Παντως απο την Καβαλα που ηρθα στην Δραμα δεν μου ξαναδημιουργησε προβλημα!Ευελπιστω να εχει λυθει με σιγουρια το προβλημα και να μην εχω αλλα τρεχαματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2008 Για να ειναι βουλωμένο το φιλτρο βενζινης προφανως η βενζινη που βαζεις δεν ειναι καθαρη και θα πρεπει ν'αλλαξεις βενζινά. Ευτυχως που δεν ηταν κατι χειροτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pissaman 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις όμως δεν ανάβει το λαμπάκι του ψεκασμού. Αυτό που σου είπα το κοίταξες? Αλήθεια, πόση πίεση είχε το κύκλωμα? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2008 από τον pissaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2008 :D Τελος καλο,ολα καλα.Οσο πιο πολυ τα ψαχνεις,τοσο ποιο πολυ χαλανε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες