cgallery 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕΣΩ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ (ZZR 1400).ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΨΑΚΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΠΙΑΤΟ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΤΟ PHILOXENIA ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ,ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΩ ΝΕΟΥΔΙ.ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΦΑΓΗΤΟ,ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Εννοειτε φιλε! Πες μας τι θελεις ακριβως? Διαδρομες καλες θελεις? Εχει καλες χαλκιδικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Αν είσαι παντρεμένος καλή επιλογη τα Ψακούδια. Αν είσαι ελευθερος ετσι και έτσι... Φαγητο και παραλίες πρέπει να είσαι πολυ γκαντέμης για να πέσεις έξω. Όλες οι παραλίες είναι άριστες. Beach bar στην περιοχή σίγουρα το Villa μετά την Νικήτη, Kuda Hura στις Καλύβες το Σιρόκο απο την αλλη μερια... Θα σου ετοιμάσω χάρτη μόλης βρω λίγο χρόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ Γ@ΜΩΤ. ΙΣΩΣ ΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Εγω θα σου πω μόνο να προσέχεις ιδιαίτερα τις αργίες και το Σαββατοκύριακο , οπότε και κατεβαίνει όλη , μα όλη η Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδικη και υπάρχει τρομερό πρόβλημα μποτιλιαρίσματος και οδικής ασφάλειας . Κατα τα άλλα δε θα σου λείψει τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Καλως τον φίλο μου τον νεο ΖουΖουΡα. Θα βγάλεις πολλά γούστα με την καλή επιλογή σου στην μότο. Φϊλε η Χαλκιδική είναι παντού καλά. Κατα προτίμιση όμως στο 2ο πόδι το οποίο συνδιάζει για μένα τα πάντα . Διασκέδαση - φύση και @#@#@#@#@# . Πες μας τι θέλεις ακριβώς . Όσο για το σαββατοκύριακο πρόσεχε γίνεται τις κακομοίρας. Από πρώτο πόδι κλασικά καλιθέα κλαμπ ξύδια μύδια (και από του άλλους είδους μύδια αλλά δεν θα είσαι μόνος) . Από δεύτερο όπου κι αν πας είναι υπέροχα. Θάλασσα δάσος και πάλι μύδια Ειδικά τώρα με την ζέστη..... (Λες να κάνω κανα μυδοπίλαφο?)Ότι χρειαστείς ζήτα το . Ειμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ....... ΑΜΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΕ. Καλως τον πατριωτη!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες