Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 (τροποποιήθηκε) Ψάχνω αποστάτες καθρεπτών όπως της εικόνας και πιο μακριοί (10mm σε 10mm) νορμάλ δεξιόστροφο σπείρωμα αλλα θέλω να αντέχουν στον χρόνο και να μην σαπίζουν απο την σκουριά. Εχω πάρει πρίν ένα μολις χρόνο αποστάτες αλλα απο μαύροι έχουν γίνει καφέ απο την σκουριά και ίσως να μην βγαίνουν. Παρακαλώ στείλτε μου link απο Ελληνικά μαγαζία ή πείτε μου διευθύνσεις, Αθήνα μένω. Στείλτε μου ακόμα και link απο ebay και alixepress που έχετε αγοράσει και δεν σας σκουριάζουν. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε πριν 22 ώρες Inox, θα τους πάρω!!! https://www.ebay.ie/itm/387147059976 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε πριν 21 ώρες Λίγο ακριβοί δεν είναι; Με τελωνείο θα σου πάει πάνω από 50€. Αξίζει; Αφού δεν πήρες άλλη απάντηση θα σου πω τι θα έκανα εγώ. Θα έφτιαχνα δικούς μου. Υπάρχουν ψηλά παξιμάδια (δεν ξέρω πως λέγονται) που είναι πιο ψηλά και από τους αποστάτες. Σε όποιο μαγαζί με βίδες κι αν πας, θα βρεις ανοξείδωτα. Παίρνεις και τις αντίστοιχες ντίζες (βίδες χωρίς κεφάλι), τις κόβεις σε ότι ύψος θες, τις περνάς στα παξιμάδια και έχεις έτοιμους τους αποστάτες. Ή ακόμα και βίδες μπορείς να πάρεις και να τις κόψεις. Και αν θέλεις να το τερματίσεις, πας σε ένα μηχανουργείο και σου τις κολλάνε με argon και γίνεται ένα σώμα βίδα - παξιμάδι. Και φτιάχνεις όσους θες, σε ότι ύψος θες σε τιμή τσάμπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες