Wrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2025 Μετά την πώληση του 954 έμεινα μόνο με την αγαπημένη μου Vespa . Εψαχνα για ένα δεύτερο μηχανάκι , να είναι ελαφρύ , κοντό , να μην σέρνεται και να μπορώ να το χρησιμοποιώ αν τύχει ναι εντός των Αθηνών . Και Φυσικά να μην είναι σκυφτό ( μετά από 15 χρόνια με ss αφενός θέλω μια αλλαγή κατηγορίας και αφετέρου οι συνθήκες ζωής μου άλλαξαν). Το street triple πάντα μου άρεσε , οι λόγοι πολλοί και διάφοροι ( θα αναλυθούν αργότερα ). Μόλις τα στενά η αλήθεια είναι οικονομικά μου το επέτρεψαν άρχισα να ψιλό κοιτάζω για κανένα μεταχειρισμένο. Η τύχη μου χαμογέλασε , όπως και ο Σάκης Κόντης και έτσι βρέθηκα κάτοχος μιας street triple 675 2009 μοντέλο . Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη κόρη μου και στη γυναίκα μου , χάρη στις οποίες ξεπέρασα τον καρκίνο και μπορώ πλέον να κάνω πράγματα που είχα αρχίσει να ξεχνώ και μου φαινόντουσαν ένα μακρινό παρελθόν . Φωτογραφίες σε λίγες μέρες . 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2025 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλόβολτο. Περαστικά επίσης και ποτέ ξανά σε τέτοια μονοπάτια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες