Jump to content
gerokost

Newbie !!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους παιδιά !

Είμαι ο Νίκος απο Αθήνα.

Είμαι κάτοχος ενός Kawasaki Kazer 115 7ετίας και σκεφτόμουν να το αλλάξω με άλλον πάπιοτα, όταν μετά απο ψάξιμο έπεσα στο πολύ καλό φόρουμ σας !

Πολύ καλή δουλειά !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:_hi: καλωσηρθες φιλε στη παρεα !

... καλο ποσταρισμα και ασφαλη χιλιομετρα! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς σας βρήκα όλους.

Όχι, δέν έχω ασχοληθεί με δίπλωμα άνω των 125, άν και θα έπρεπε..

Κάποια στιγμή το σκεφτόμουν για μεγαλύτερη μηχανή, αλλά ο συνδιασμός Αθήνας και κίνησης γενικά με αυτόν της μηχανής είναι απαγορευτικός..Έλεγα για κανα TDM βασικά, αλλά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑλως ηρθες.

Το διπλωμα σου ποσο παλιο ειναι; Αναγραφει 125 κυβικα ή 35 κιλοβατορες;

Αν το δευτερο, σε καλυπτει για πολλα μηχανακια μεγαλυτερα των 125 κυβικων, οπως τα σχεδον ολα τα τετραχρονα 250αρια καθως και μηχανακια οπως το Nexus 500. (δεν ειναι λαθος, το 500 οχι μονο το 250. Ακομα και το Nexus 500 ειναι μεσα στα ορια των κιλοβατορων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα ρωτήσει και παλιότερα, δέν μπορώ να το αλλάξω , μπορώ όμως να δώσω κατευθείαν για τη "μεγάλη" κατηγορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
γιατί δεν κάνεις ... "αναβάθμιση" διπλώματος?

Aυτη η μετατροπη/αναβαθμιση ας πουμε, απο το μεσαιο διπλωμα στο απεριοριστων κυβικων, ισχυει μονο για οσους εχουν αποκτησει το διπλωμα απο τον Μαρτιο του 2002 και μετα.

Πληροφοριες απο δασκαλο οδηγησης.

Σορρυ για το λαθος πιο πανω, τα νεα διπλωματα ειναι 25KW οχι 35 που εγραψα πιο πριν... τουλαχιστον στο δικο μου που ειναι του 10'/2004 ετσι αναφερει.

Φιλε μου για κατι καλυτερο απο παπι αν εισαι διατεθιμενος παντα να το πληρωσεις και κανενα χιλιαρικο παραπανω απο το παπι, θα σου προτεινα το cbr 125 αν εισαι μικροσωμος διαφορετικα το ΧΤ 125.

Αν παλι οχι, στην θεση σου θα κοιταγα για καποιο παπι που τουλαχιστον να εχει μπρος-πισω δισκοφρενα.

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks javaneze.

Βασικά περιμένω να έρθει η φετινή ... φουρνιά ώστε να καταλήξω κάπου.Τέτοιο μηχανάκι όπως το μικρό XT, όχι δεν θα το έπαιρνα για το λόγο ότι έχει επιδόσεις παπιού, δέν έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά απο παπί και τα ίδια φρένα πάνω κάτω.Οπότε δέν βλέπω τον λόγο να το προτιμήσω (προσωπική πάντα άποψη).

Έχεις "καεί" απο κανένα παπί και είσαι τόσο αρνητικός μαζί τους?Νομίζω πως οι μεγάλες μηχανές εντός πόλης έχουν υπέρ-πολλαπλάσιο κίνδυνο απο μία πάπια.

Νίκος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειμαι αρνητικος με τα παπια. Καθολου μαλιστα.

Απλα ειμαι υπερ μεγαλυτερων μηχανων, καθως μεγαλυτερη μηχανη σημαινει καλυτερα φρενα (εξου και ειπα αν καταληξεις σε παπι, να κοιταξεις να εχει μπρος πισω δισκοφρενα) και καλυτερη επιταχυνση που και τα δυο ειναι απαραιτητα για οσο το δυνατον ασφαλεστερη μετακινηση. Επισης και ο μεγαλυτερος ογκος βοηθαει στο να σε υπολογιζουν λιγακι παραπανω τα υπολοιπα οχηματα. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλοίμονο, συμφωνώ με τα προτερήματα της ενεργητικής ασφάλειας που έχει μία μεγάλη μηχανή σε σχέση με ένα μικρού κυβισμού. :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είχα ρωτήσει και παλιότερα, δέν μπορώ να το αλλάξω , μπορώ όμως να δώσω κατευθείαν για τη "μεγάλη" κατηγορία.

αυτό εννοούσα :_thumbsup: και μάλλον μόνο στην οδήγηση θα εξεταστείς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα και καλως ηρθες. για ξανα ψαξε το θέμα με το δίπλωμα. οσοι έβγαλαν απο το 2000 και μετα αναβαθμίζεται αυτόματα αν είναι 125 αυτό που έχεις. εγω το έβγαλα 20/12/1999 :doh::ranting: και έδωσα οδήγηση και Ε 160,00 :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισης και ο μεγαλυτερος ογκος βοηθαει στο να σε υπολογιζουν λιγακι παραπανω τα υπολοιπα οχηματα. :winking:

ε καλά μη το κανεις θέμα κιόλας :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα