teoakis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 Γειά σας, τώρα που μεγάλωσα εκτιμώ και αγαπώ τις παλιές μοτό, έχω ενα DR350 του 1993 εδώ και 17 χρόνια, άσχετα αν έχω κάνει ελάχιστα χλμ (300) και παρακαλώ αν έχει κάποιος το Manual σε pdf η και σε βιβλίο μεταχειρισμένο σε προσιτή τιμή. Ξέρετε ότι μια μοτό υφίσταται την φθορά του χρόνου ακόμη και αν δεν κινείται, απο την μεριά μου αν και δεν είμαι μηχανικός γνωρίζω κάποια πράγματα σχετικά με το μοντέλλο και ίσως μπορώ να εκφέρω μια γνώμη αν χρειαστεί. Σας ευχαριστώ, Θόδωρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 Για κοίτα λίγο την λίστα εδώ, εχει μερικές καταχωρήσεις για DR, κάποια πρέπει να είναι αυτό που ψάχνεις https://www.carlsalter.com/suzuki-service-manuals.asp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teoakis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 Σωστός, έχει σχεδόν τα πάντα , μερικά βέβαια στα Γερμανικά, αλλά πάλι καλά, πολύτιμες πληροφορίες, σ΄ευχαριστώ απο καρδιάς γραναζωτέ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες