Jump to content
Sign in to follow this  
PanosK24

Αλλαγή κατηγορίας

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 9 μήνες έχω το ktm 390 adventure αλλά νιώθω πως το έχω βαρεθεί πλέον. Σκέφτομαι να μεταπηδησω είτε στο tracer 9 είτε ιδανικά στο S1000XR. Πιστεύετε ότι είναι εντάξει αυτό ή καλύτερα να πάω σε κάτι ενδιάμεσο για αρχή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μιλάμε για πιστόλια σε βαθμό κακουργήματος και τα δύο. Ειδικά το Tracer9 με την απόκριση από χαμηλά που έχει, είναι να κάνεις τον σταυρό σου (το S1000 υπερβλικά δυνατό κι αυτό, τουλάχιστον λίγο πιο γραμμικό στην απόδοση). Θα δεις τεράστια διαφορά με το 390 ακόμα και πηγαίνοντας στην αμέσως επόμενη -ενδιάμεση- κατηγορία (Tracer7, Tiger660, F900XR για παράδειγμα). Aυτά τα δύο που λες, είναι all-in. Μόνο εσύ μπορείς να εκτιμήσεις για τον εαυτό σου αν θες τη δύναμη αυτή και αν είσαι σε θέση (οδηγικά και πνευματικά) να τη διαχειριστείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος PanosK24 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 9 μήνες έχω το ktm 390 adventure αλλά νιώθω πως το έχω βαρεθεί πλέον. Σκέφτομαι να μεταπηδησω είτε στο tracer 9 είτε ιδανικά στο S1000XR. Πιστεύετε ότι είναι εντάξει αυτό ή καλύτερα να πάω σε κάτι ενδιάμεσο για αρχή;

Καλύτερα να πας σε κάτι ενδιάμεσο και πιο γραμμικό από αυτά που έγραψες. Μην βιάζεσαι, η υπομονή είναι αρετή ειδικά στις μηχανές. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα