blazerocken134 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2024 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα καλη σαρακοστή και καλώς σας βρήλα όλους σας! με την σειρά μου ήθελα να κάνω ερωτήσεις και εδω μέσα για να πάρω γνώμη για το τί μηχανή να αγοράσω! λοιπόν το budget μου ειναι 3000ευρω και μένω χαλκιίδα (80 χλμ απο αθήνα) 26 χρονων είμαι κιόλας είμαι ανάμεσα σε fazer 600 / gsr 600 / duke/lc4 640 / z750 εχω οδηγήσει ζ750 μόνο απο αυτα.. λοιπόν εγώ θέλω καμια βόλτα εδώ τοπικά και καμία αθήνα η πιό μακρινή απόσταση (80χλμ απόσταση)! με δούκα μπορώ να πάω η θα φοβάμαι μην σπάσει με σταθερά 120χλμ πχ? γιατί έχω ακούσει πολλά αλλα δέν ξέρω τι να πιστέψω! όσο για τα άλλα πάω άνετα αθήνα αλλά δεν μπορώ να τα ευχαριστηθώ τόσο πολύ μέσα στην πόλη και στους δρόμους μας.. επίσης αν ειναι έυκολο να μου πείτε ένα κόστος σέρβις αν έχετε η είχατε κάποια απο αυτά τα εργαλεία και τί να προσέχω η για ποιό λόγο να διαλέξω το τάδε και γιατί! σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να πάρω σύντομα λογικές και αναλυτικές απαντήσεις οσο γίνεται Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2024 από τον blazerocken134 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2024 Γεια σου και καλή Σαρακοστή! Μια χαρά πάει και ο δούκας 120. Για το αν θα βρεις σε καλή κατάσταση, σωστά συντηρημένο, είναι άλλο θέμα. Μεταχειρισμένο πράγμα είναι και εννοείται δεν είσαι 100% σίγουρος για το τι θα βγει, πόσο μάλλον στο ΚΤΜ που θέλει λίγη προσοχή παραπάνω. Για αρχή καλό είναι να καταλήξεις σε τι μηχανή θες να πας. Αν θες ένα γυμνό τετρακύλινδρο ή ένα πιο παιχνιδιάρικο μονοκύλινδρο γιατί το ΚΤΜ δεν έχει σχέση με τα άλλα. Μπορεί να είναι στην κατηγορία των γυμνών αλλά είναι πολύ πιο κοντά σε SM χρήση. Πριν 1 χρόνο πήρα ένα Hornet 600 του 2008. Από κατανάλωση έχω κάνει και δικάβαλο με 4,5L /100km (δεν τρέχω γενικά) Μπορείς να κινηθείς οικονομικά και μέσα στην πόλη και να βγεις έξω από αυτήν για να απολαύσεις το εργαλείο στο 100%. Από συντήρηση δε θες κάτι τρελό. Για τις τιμές των αναλωσίμων μπορώ να σου γράψω αργότερα. Είχες ή έχεις άλλο δίκυκλο; Μια χαρά μπορείς να το ευχαριστηθείς και το 4κ στην Εύβοια και πολύ πιο πέρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες