Jump to content
Sign in to follow this  
Radikalis

Γεια χαρα + με νέα μηχανή από φέτος (φινγερς κροσντ)

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα. Νέος εδώ και στην αναζήτηση για νέα μηχανή, μπήκα να ξεκινήσω να ψάχνω μοντέλα μιας και δεν ασχολούμουν με το άθλημα για πολύ καιρό. 

Χρόνια λάτρης των αυτοκινήτων - αλλά η γοητεία για τις μυηχανές ήρθε όταν ξεκίνησα να μένω μόνιμα αθήνα. 

Κάτοχος Α απεριόριστου και με εμπειρία σε παπί και πολύ λιγότερη στην xj6 του 06-07 (δε θυμάμαθι ακριβως) ενός φίλου, είμαι στην αναζητηση μιας δικης μου μηχανης.

Πολη για βολτα☑️
Ταξιδια ☑️
Δευτερο ατομο ☑️
Οικονομικη μεχρι 600-650cc☑️

Μου αρεσαν για χρονια τα kle 500 για το στησιμο τους αλλα τελευταια κοιταζω καινουργια κατι adventure της Voge και εχω παθει πλακα. Η αληθεια ειναι οτι κοιταζω να δωσω 1500 + εξοπλισμος για την πρωτη μηχανη, καθώς για καινούργια θα μας πάρει το νέο έτος λόγω του οικονομικού. 

Τα 300cc μου φαινονται λιγα οποτε θεωρω οτι το καλυτερο θα ηταν να ειναι 500 κυβικα. Δε με νοιαζει παραπανω, εκτος αν υπαρχει κατι προς το οικονομικο κομματι - ακομα και μεταχειρο - που θα με βγαλει για χρονια.

Αυτά τα λιγα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες