ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Honda Super cub 50 το ετος 1986. Νεος κι αμαθος τοτε προσπαθησα να σπινιαρω και πηγα και χωθηκα σε ενα παρτερι με λουλουδια :D Τις χωματινες διαδρομες που ανακαλυπτα για να πηγαινω καπου μεχρι να βγαλω διπλωμα και να πηγαινω απο τους κανονικους δρομους. Το γκαστρωμα απο εναν ηλιθιο μαστορα οταν το εκανα 72αρι.2 εβδομαδες το φτιαχνε λες και θα κατεβαινα σε αγωνες!!! Την τοποθετηση ενος μεταχειρισμενου καρμπυρατερ απο HONDA XL 185S.Πεταγε το εργαλειο λεμε (για κανα μηνα γιατι μετα τα εφτυσε :D ) Ηοnda CB 125T Απο 1988-1992 To oτι "δεν υπηρχε" μπροστινο φρενο (μηχανικο δισκοφρενο...με ντιζα)Η μεγαλυτερη πατατα της Honda. Τα δυο τρακαρισματα που ειχα μεσα σε μια εβδομαδα με δαυτο το ρημαδι.Αν ειχε μπροστινο φρενο θα τα απεφευγα. Μια εξοδο σε ενα παραλιακο δρομο στην Ροδο οταν ημουν φανταρος.Γυρνουσα στην μοναδα απο εξοδο κι ειχα πιει λιγακι παραπανω.Ο συνδιασμος πιωμα-ανυπαρκτα φωτα του CB-και αποτομη στροφη,ηταν καταστροφικος.Ευτυχως δεν επαθα ουτε γρατσουνια. Τα μονιμα ρεταρισματα του δεξιου κυλινδρου.Κανενας μαστορας δεν ειχε βρει ποτε γιατι ρεταρει. Ηοnda CB 250N Το 1992 Το μονο που θυμαμαι ειναι το βαρος του,και η αδυναμια του κινητηρα.Ψοφιμι εντελως (πουληθηκε παραυτα μεσα σε ενα εξαμηνο) Υamaha XT 600 To ετος 1993-1995 Ενα απιστευτο περιπετειωδες ταξιδι γυρω απο τον Παγασητικο και μετα μεχρι την Σκιαθο με εναν φιλο. Παθαμε τα μυρια σε κεινο το ταξιδι.3 φορες λαστιχο.Μειναμε δυο φορες απο βενζινη,και μια φορα απο φωτα. Μας επεσε και μεσα στο καραβι γιατι δεν την ειχαμε δεσει σωστα. Το ερωτευτηκε μια νεαρη Γερμανιδουλα στην Σκιαθο με την οποια "τα φτιαξαμε" για μια εβδομαδα.Μετα εφυγα :D και την Υamaha XT 600 Tenere. 1995-1997 O oρισμος της βλαβης!!!Με ειχε ξετιναξει.Καθε μερα και κατι χαλαγε.Μια κατι ηλεκτρικο,μια κατι μηχανικο.Εκεινη η εξατμιση δε,το ειχε κανει ταμα να μην μεινει πανω απο ενα μηνα στην θεση της.Θυμαμαι σε ολη την συμβιωση μαζι του να σκεφτομαι τροπους να στηριξω εκεινη την αφτερ μαρκετ εξατμιση που ειχε βαλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης,ο οποιος προφανως το ειχε λιανισει το μηχανακι και το πηρα εγω να τραβιεμαι Πουληθηκε με τα χιλια ζορια για ενα κομματι ψωμι (τοσο αξιζε) Yamaha XT 250 4valve (αρχαιο με ταμπουρα εμπρος πισω) Εκεινη την εποχη δεν επαιζαν χρηματα και βολευτηκα με το μικρο ΧΤακι.Ταλαιπωρημενο κι αυτο.Οσο κι αν το φροντισα μονος σου δεν καταφερα ποτε να το συμμαζεψω. Αρκετες βλαβες,αλλα του ειχα πιει και το αιμα για ενα χρονο. Αυτο που θυμαμαι περισσοτερο,ηταν η πατεντα που ειχα βρει για να δουλευει,οταν κολλαγε το ματι της ηλεκτρονικης στο βολαν.Εβγαζα ενα σφυρακι απο την εργαλειοθηκη που κουβαλουσα μαζι μου λογω της δουλειας μου και χτυπουσα κανα δυο φορες το πλαινο καπακι του μοτερ για να ξεκολλησει το "ματι" :D Πουληθηκε σε Αλβανο σχεδον οσο το αγορασα aprilia pegaso 650 cube 1998-2003 Aπιστευτο μηχανακι κατ εμε.Εμαθα πολλα απ αυτο και με συντροφευσε για 70000χιλ. Το μονο που παθαινα συνεχως,ηταν που κολλαγε ο θερμοδιακοπτης του βεντιλατερ στο ψυγειο.Το ειχα 4 χρονια γεματα και ειχα αλλαξει 3 τετοιους. Με πηγε 2 απο τα καλυτερα μου 36ωρα χωρις να βγαλει κιχ σε mode γμτα (Σβαρνα που λενε) Μαζι του θα 'χω να θυμαμαι και μια πτωση απο κλεισιμο ενος μλκα με ΙΧ στην Ν.Ιωνια.Μου θυμισε μετα απο 11 χρονια ποσο σκληρη ειναι η ασφαλτος.Ευτυχως και παλι δεν επαθα τιποτα. Και η μοτοζωη συνεχιζεται........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 πολλά μα πάρα πολλά χιλιόμετρα …27 χρόνια χιλιόμετρα ….. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Σε πραγματικα δικα μου (Οχι αλλων που ειχα κατα καιρους) το πιο εντονο που θυμαμαι (μεχρι τωρα τουλαχιστον) ειναι ΜΗΔΕΝ βλαβες! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Μηπως κι εμεις πρεπει να θυμομαστε τον black hawk ως τον πλεον κωλοφαρδο μοτοσυκλετιστη? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Μηπως κι εμεις πρεπει να θυμομαστε τον black hawk ως τον πλεον κωλοφαρδο μοτοσυκλετιστη? :D (Το'χω σκεφτει πολλες φορες! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Με το R1 μου μπροστα στο Caravel οταν πεταχτηκε απο στενο με στοπ ενας καρι ολας κωλογερος με ταυτοκινητο του και του καρφωθηκα πανω με καμποσα χιλιομετρα..Η καταληξη?ΔΥΟ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ αναρρωτικη αδεια και μια μικρη αναπηρια στον αριστερο μου αστραγαλο.Τα θυμαμαι ολα λες και συνεβησαν χθες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Στα 17 μου glx50 που μετα απο κανα 2χρονακια το πολυ με ειχε πιασει η γκαβλα του λαγου και το ανταλαξα με ενα ρημαδι VT250 και ηθελε τα μαζεματα του στο ντεποζιτο που ειχε πιασει σκουρια και εσταζε και παλευα με διαφορες μαλακιες απο το praktiker να το κολησω Ευτιχως αναιμακτα μετα πηρα το zxr400 εισαγωγης τοτε που κυκλοφορουσανε γυρω στο 98-99 εκει εφαγα και τις πρωτες μου σαβουρες Ειδικα την πρωτη με το zxr πηγαινα και σε ραντεβου με κοπελια και την εστησα Ευτιχως χωρις σοβαρους τραυματισμους :D Και αλλη μια καλη σαβουρα με μπατσο στην αλεξανδρας που βγηκε με το ρημαδι το προσωπικο του αυτοκινητο απο κιτρινο προειδοποιητικο Ηταν απο τις λιγες φορες που πηγαινα και σιγα επειδη γυρνουσα απο την δουλεια και ειμουνα πτωμα(αποθηκαριος σε supermarket) Ενα μηνα και βαλε εκανε ο παπαρας ο μαστορας να μου βρει ανταλακτικα Μετα ειπα να κατσω στα αυγουλακια μου Πηρα αυτοκινητο αλλα δεν αντεξα μεσα στο κλουβι πανω απο 3χρονια.. Transalp 650 με ξενερωσε απο αποψη ταχυτητας και μονο σε λιγοτερο απο χρονο το εδωσα και πηρα το fazer600 το προηγουμενο οχι αυτο το τελευταιο..παει και αυτο μετα απο 2χρονια.. Και σημερον ειμαι με την αγαπημενη μου gsxr750 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Μηπως κι εμεις πρεπει να θυμομαστε τον black hawk ως τον πλεον κωλοφαρδο μοτοσυκλετιστη? :D ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ ???? :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ ???? :P :P :P :P ΕΣΥ! ειδικα, ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ! να μην μπορεις να το πιστεψεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 ΕΣΥ! ειδικα, ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ! να μην μπορεις να το πιστεψεις!! ΓΙΑΤΙ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 ΓΙΑΤΙ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ??? Koιτα τι γραφει το ρεζερβουαρ σου και θα καταλαβεις!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Honda GLX 70 Δεν θυμάμαι κάτι άσχημο. Yamaha 50 παπί 2χρονο. Προσπάθησα να το σπάσω στην Κατεχάκη κι έβαλα από 3η - 1η αλλά τίποτα. Vespa Cosa 200 Με ανεμοθώρακα και σχάρα μπροστά και πίσω. Είχε πολύ πλάκα. Να την είχα και τώρα... Δεν μου έβγαλε τίποτα φοβερές ζημιές. Είχε και ρεζέρβα. Vespa ET4 Μόλις το πρώτο σκούτερ. Καλό δεν μπορώ να πω. Μιά φορά με άφησε από ιμάντα που κόπηκε στην Κατεχάκη με 100 χιλ/ωρα. Honda Astrea Κανένα πρόβλημα. Modenas KrissII Κανένα πρόβλημα ούτε κι με αυτό. Honda VT 250 Μια χαρά μοτό, είχε και εξάτμιση after market 2 σε 1. Το πρώτο 2κύλινδρο μου. Suzuki DR 650 RSE Το πρώτο ON-OFF μου. Σκυλί το άτιμο, αλλά δούλευε σαν DUCATI. Yamaha Fazer 600 Για τα λεφτά του πάρα πολύ καλό. Πολύ καλό σχολείο. Suzuki GSX 1300 R Η πρώτη μηχανή που με φόβισε. Αλλά αν είσαι σωστός και εγκρατείς με το γκάζι δεν συγκρίνεται με τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Koιτα τι γραφει το ρεζερβουαρ σου και θα καταλαβεις!! :P ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ???? Μην κανεις τον ανηξερο!! :P (Και τελος το spam! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Μην κανεις τον ανηξερο!! :P (Και τελος το spam! ) ε μην spamaρεις ρε Θαναση και πες ..... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 Aμαν ρε σεις με τα τεραστια quote!!!!Κοφτε το επιτελους!!!Σε ολα τα τοπικ τα ιδια και τα ιδια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2007 :P :P :P :P :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Η πρώτη μου στα 17,μια Lambretta 200 πολύ καλή και πρακτική και δεν μου έβγαλε καμιά ζημιά.Θυμάμαι οτι πριν την πουλήσω,είχα πάει απο Θεσ/νικη μέχρι Σάρτη,και εκανα αναγκαστικές στάσεις κάθε 20 χιλιόμετρα.Δεν της αρεζε η πολύ η ζέστη.Πωλήθηκε σε Αλβανό. Στα 19μου, ο μεγάλος έρωτας με μια Suzuki 750 GS.....επίσης και οι πρώτες καλές σαβουρντες,ευτυχώς και για μένα και για την Suzi χωρίς πολλές ζημιές.Παρολο που την ταλαιπώρησα αρκετά δεν με άφησε ποτέ,εκτός απο βενζίνη μερικές φορές.Αυτό που θυμάμαι έντονα απο την Suzi είναι η ποικιλία στα πεσίματα.Πολλα και με διαφόρους τρόπους!!Πωλήθηκε μετά απο 3 χρόνια για οικονομικούς λόγους. :( Απο τα 23 μέχρι 27 μου την έβγαλα με τετράτροχο κυρίως λόγο του κλίματος εδω στο Γκερμανια. Αλλα όπως λένε,μια φορά ιερόδουλη,πάντα ιερόδουλη,δεν άντεξα και πήρα το Yamaha xj 600 s με το οποίο πραγματοποίησα και το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι.Το Yamaha μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα.Απο την μια είναι η μηχανή που με την οποία έχω μοιραστεί πολύ όμορφες στιγμές και από την άλλη έχει βγάλει ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να το βρει κανένας μηχανικός!!μέχρι και η αντιπροσωπεία της Yamaha μετά από 2 μήνες!!!! τα παράτησε..τώρα αναπαύετε στο γκαράζ δίπλα στο VFR και μια FJ 1200.Ισως ,αμα βρω χρονο να ασχοληθώ με το πρόβλημά της,που δεν πρέπει να είναι και τίποτε σοβαρό.Τ 'αξίζει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Vespa 50 PK Εχω να θυμαμαι στα (+) την αξιοπιστία του κινητήρα της παντού,την άπαικτη καταναλωση και το "must" τής εποχης.Εχω να θυμαμαι στα (-) οτι εχανε περιφερειακά ακομα και σταματημενη(Μια φορά με προσπέρασε η...ρεζέρβα μου Tenere 600 Εχω να θυμαμαι στα (+) οτι ηταν η 1η μου μοτοσυκλετα και σαν πρωτη αγαπη ΔΕΝ ξεχνιεται ποτέ.ως μοτοσυκλετα ειχε πολυ καλη συμπεριφορά παντού αλλά και φοβερή στο χωμα.Αυτη η μοτοσυκλετα ισως ειναι που μου μετάγγισε τον ιο της "χωμάτινης" ανησυχιας.Εχω να θυμαμαι στα (-) τα χαζοπροβλήματα στα ηλεκτρικα που σε άφηναν για πλάκα να σπρώχνεις στη μεση του πουθενα(τότε εμαθα πώς να αλλαζω ασφάλειες, γιατι μου ειχαν πέσει τα νεφρά...απο το σπρώξιμο ) Tenere 660 Εχω να θυμαμαι στα (+) την ευελιξία κινησης σε ολα τα τεραιν.Ταξίδευε για πλάκα και για την εποχη της.Καταναλωση σκουτερ!Εχω να θυμαμαι στα (-) οτι δεν πηγαινε χωμα οπως η πρωην Τενερε 600 και με χάλαγε.Επίσης ηταν μια μοτοσυκλετα που δεν την χάρηκα οσο ηθελα λογω συγκυριων... :( Vstrom 650 Εχω να θυμαμαι στα (+) την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης της και την ανεση που πρόσφερε στον οδηγο.Πολύ καλες επιδοσεις και ωραια εμφανιση.Εχω να θυμαμαι στα (-) ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ και το ασαφες μπροστινο της,τα "περιεργα" φρενα της. Scarabeo 200Εχω να θυμαμαι στα (+) την αααααααανεση που παρείχε σε οδηγο-συνοδηγο.Κινητηρας ηλεκτρικος και δυνατος.Εχω να θυμαμαι στα (-) την υψηλη καταναλωση και το "ξενερωμα" σε σχεση με μοτοσυκλετα.Δεν με κρατησε για πολυ... Fazer FZ6 Εχω να θυμαμαι στα (+) τον σπορ ηχο του κινητηρα ψηλά και τον μπάσο χαμηλα.Ανεση οδηγου πολυ καλη.Συμπεριφορά επισης πολυ καλη.Επιδοσεις που "ξεβρακωνουν" χιλιαρια... Εχω να θυμαμαι στα (-) την κάπως "αδιαφορη" -για μενα- εμφανιση της. ETV Caponord Εχω να θυμαμαι στα (+) ...πολλα.Ανεση στα ταξιδια,βασιλικη σελα,κινητηρας διαμάντι, συμπεριφορά τραίνο,χωματινη εμπλοκη πανω απο τις προσδοκιες.Πάταγε 'σπορ ανησυχους" για πλάκα.Σουζάρει και με 3η... Κανεις μαζι της με φουλ φορτιο και συνεπιβατιδα το γυρο του κοσμου και λες "γμτ πότε κιολας τελειωσε;".Εχω να θυμαμαι στα (-) ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ.ΚΡΙΜΑ γιατι η μοτοσυκλετα ειναι φοβερη!Μου δημιουργησε πολλα ψιλοπροβληματα και σε συνδιασμο με τους τοπικους "χαλια-μαυρα" με χάλασε τελικα... Και προχωράμε... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 ETV Caponord 1) Κανεις μαζι της με φουλ φορτιο και συνεπιβατιδα το γυρο του κοσμου και λες "γμτ πότε κιολας τελειωσε;". 2) Μου δημιουργησε πολλα ψιλοπροβληματα. Aυτα τα δυο..........δεν συνδιαζονται. ΥΓ:Εχεις κανει τον γυρο του κοσμου? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Kawasaki Z750 Η πρωτη μου μεγαλη μηχανη, και πρωτη αγαπη... Στα [+] το πολυ δυνατο μοτερ της, η ροπακλα της σε σχεση με οτιδηποτε 600αρι της αγορας, ο ηχος της (Termi rules λεμε), η δυναμη παντου και παντα, χαμηλα, μεσαια, ψηλα, το πλαισιο που συγχωρουσε τις ατσαλες (ενοιοτε) κινησεις μου, ο τροπος που σουζαριζε με γκαζι μονο για πλακα... Στα [-] οι αναρτησεις που σιγουρα δεν συμβαδιζουν με το υπολοιπο υπεροχο συνολο (αλλα μετα τις βελτιωσεις ειχαν μεταμορφωθει), η αρκετα υψηλη καταναλωση (750γαρ), το ξυλο απο τον αερα στις μεγαλες ταχυτητες, η -σχετικη- δυσκολια ταξιδιου (γυμνο δεν ηθελες; :P ), αλλα περισσοτερο απο ολα οτι δεν το χαρηκα οσο θα ηθελα.... :( :( :( :( Αυτη τη στιγμη; Αμηχανος.... :( Το (συντομο θελω να πιστευω) μελλον; ...................................???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Το πρώτο μου σχολίο XT660R. Ααααααχ Στα (-) η ασχετοσύνη μου που με έβαλε σε κίνδυνο πολλές φορες οι κραδασμοι η δυσκολία που είχε να προσελκύσει τον κόφτη σε βόλτες που δεν κατέληγαν σε Χόντο Στα (+) ηταν η πρωτη μου μηχανη και την αγαπαω. Πραγματικά στεναχωρηθηκα που την εδωσα φτηνα απο ολα (συντηρηση, κίνηση, ανταλλακτικά) ευέλικτη παπί στην πόλη, μετριο καλά για κοντινά ταξιδακια, αμα εχεις κανει ταμα/χασει στοιχημα πας και πιο μακρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 (τροποποιήθηκε) Aυτα τα δυο..........δεν συνδιαζονται. Εχεις δικιο...γυρος του κοσμου ΜΕ γυναικα πισω δεν συνδιαζονται... :P ΥΓ:Εχεις κανει τον γυρο του κοσμου? :P Οχι ακομα.Προς το παρον εχω κανει πολλους γυρους ...αλλους διπλούς αλλους με απ'ολα αλλους με κεμπαπ...και βλεπουμε για Κοσμου... Οσο για το "ψιλοπροβληματα" τα εχω ξαναπει.μαλακιουλες που σΕ (Σαλονικιοτικο... )σπαγανε τα &*@αρια χωρις χοντρη ζημια.Που φτιαχνοτανε ευκολα αλλά σΕ τα εσπαγε....ΟΜΩΣ τελειωσανε αυτα οταν πηγα στον Ντοκτορα στην Αθηνα...Τα ξερεις ρε τι σκ@τ@ ρωτας...αφου τα ειχα πει εδω μεσα... *(Αλλά τι περιμενα..."Συνδρομο ΚΤΜστερησης... :P ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2007 από τον Athos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Απο το ΧΤ 600 που ειχα, μου εχουν μεινει οι απιστευτα χρηστικες αναρτησεις που ειχε για μεσα στην πολη, καθως και ο ομορφος μπασος μονοκυλινδρος ηχος που εβγαζε η "ανοιχτη" mivv εξατμιση που ειχε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 (τροποποιήθηκε) SACHS 50 2T ΟΡΓΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ .ΕΝΤΟΥΡΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ. VESPA 200E ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΜΙΣΟ. ΧΤ550 ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΛΑ ΝΧ250 ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ 1,82 ΕΦΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. AFRICA TWIN 750 ΑΝΕΤΟ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ .ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΤΙΖΑΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ . KLE500 ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΟΧΙ .ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ CIF ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ. GSX 250E ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΚΑΒΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΝΚ ΒΑΝΚ ΚΑΙ ΠΛΑΙΝΕΣ COLORI. ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΙΧΕ Ο CIF ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΑΑΑΑ ΠΟΛΑΑΑΑ ΚΜ .ΤΟ ΧΑΡΙΣΑ ΣΕ ΚΟΛΙΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ. ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΙΣΩ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΤΡΟΧΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΡΙΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 3ΜΕΡΗ ΑΡΓΙΑ Γ@ ..Μ ... ΤΟ . VSTROM 650 ΑΝΕΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2007 από τον DPF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες