IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 (τροποποιήθηκε) Κυριακη 22/04/07 ... ...η ωρα 6 το πρωι... εξωτερικη θερμοκρασια 7 βαθμοι αλλα με προοπτικές να φτασει το μεσημερι σχεδον στους 30 ... και το κλασικο γερμανικο καρτελ (Γιαννης/Κωστας) ξεκιναν με την αυγουλα για την καθιερωμενη κυριακατικη βολτα! το γερμανικο καρτελ.... Λιγο αυτοκινητόδρομος ...πολλα επαρχιακα στροφιλικια... πανεμορφα χωριουδακια ...και τελικος στοχος η πανεμορφη και ιστορικη πιστα του Νurburgring στα νοτια της Γερμανιας!! συνολικη διαδρομη 310 χιλιομετρα γιατι δεν πηγαμε κατευθειαν αλλα προτιμισαμε να συνδυάσουμε 4-5 γραφικα χωριουδακια με πραγματικα ομορφα στροφιλικια μεσα στο δασος και στα λοφακια με τους ατελείωτους σκαρφαλωμενους αμπελώνες !!! σταση για μερικες φωτογραφιες ... .... και το κλασικό καφεδακι με τα απαραίτητο κρουασαν ... ...και μετα απο μερικα απολαυστικα χιλιομετρα επιτελους στοχος μπροστα.... ... οι τεραστιες εγκαταστασεις της πιστας ηταν μπροστα μας .. ... στο μυαλο μου πολλες σκεψεις ....μια ιστορια σχεδον ενός αιωνα .... τα Μ3 βογκούσαν απ το εσωτερικο της μικρης πιστας και αποχαιρετοντας 15 ευρωπουλακια που ζητουσε ο πορτιερης μπροστα στην εξεδρα 3 για να μας αφησει να περασουμε στο εσωτερικο της πιστας ανηφορησαμε προς το εσωτερικο . Αυτο το Σαββατοκυριακο ηταν αγωνες μιας βαρβατης κατηγοριας.. ...καλα μιλαμε τωρα οτι και να γραψω δεν μπορει να περιγραψει ουτε στο ελαχιστο την ενταση της στιγμης ... ..μιλαμε αδρεναλινη ξεχιλιζε απο τα αυτια μου ακουγοντας το μουγκρητο των εξατμισεων σε μεγεθος μπουριων σομπας ...και ολα αυτα ακριβως μπροστα μου ...ζωντανα ... απιστευτη εμπειρία! ολη η πιστα μια μυρωδια καμενου λαστιχου και οι εξατμισεις σαν ριπες οπλων να ερχονται απο παντου ....στη κυριολεξια ηθελα να σταματησει ο χρονος ... νομιζω οτι ειχα σαλταρει για μερικα λεπτα ... ... οταν συνηλθα περασαμε μια γεφυρα και πηγαμε απ την αλλη πλευρα που βλεπαμε μια κλειστη στροφη και τα λαστιχα να τσιριζουν καπνιζοντας ....σαν πεδιο μαχης ....τα ματια μου εβλεπαν κοκκινη σημαια .... .... θελω και γω!!!! και ολα τα λεφτα δεν ηταν μονο αυτη η πιστα αλλα η διπλανη .....μια πιστα 21+ χιλιομετρων απιστευτης ασφαλτου με μετρημένες κλίσεις σε πονηρες στροφες και ολα αυτα μεσα σε μια παραδεισενια φυση ....ενα ονειρο για καθε στριφτερο της παρεας του Mybike ... ... με το ευτελες ποσο των 18 ευρων μπορουσες να πατησεις την ιστορικη και τιμημενη ασφαλτο που πατησαν τα ποιο τρανα ονοματα της ιστοριας στον χωρο της φορμουλα 1! Τα R1 εξυναν αβερτα και οι σπιθες αναβαν τα αιματα ...εγω ειχα αρχισει να λιώνω.... ...αρχισα να λιωνω οχι μονο απ την γκαβλα αλλα και απ το" χεσιμο " που με ειχε πιασει στη ιδεα οτι θα ενδωσω στην επιμονή του Κωστα και θα δοκιμασω και γω να μπω στη μαχη με το "τραχτερ μου" οχι παιδια προς απογοήτευσης σας τελικα δεν μπηκα .... η αληθεια ειναι οτι θελω στη ζωη μου να δοκιμαζω τα παντα αλλα αυτη η κατασταση ηταν ενα νουμερο μεγαλυτερο για την αφεντια μου !!! ... φυσικα πρεπει εδω να πω οτι γκρεμιστικε ενας μεγαλος μυθος που ειχα μεσα στο μυαλο μου για τις μηχανες ... επρεπε να βλεπατε τα τερατα των 150 και βαλε αλογων των δυο τροχων πως τρεχαν πανικοβλητα οταν βλεπαν στους καθρεπτες τους τα Porsche GT3 και τα Μ5 .... ειχα την εντυπωση μεχρι προχθες οτι τα μηχανακια ειναι ανίκητα...αλλα φιλοι μου καναν στην ακρη μετα απο την πολιορκία των τετρατροχων που προσπερνουσαν με ανεση και στις στροφες και στα ισια .....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!! Μετα απο κανα δυο ωρες " σχολειο " σχολιαζοντας και προσπαθωντας να μελετησουμε τις στροφες και το τροπο που μπαιναν στις στροφες τα κατακιτρινα Ducati κοιταξαμε την ωρα νιωθοντας και ενα κενο στο στομαχι ....τραβηξαμε για τον γυρισμο .... με ενα κεφαλι γεματο εικονες ... ... αφου τιμησαμε φυσικα πρωτα δεόντως μερικα σουβλακια σε ενα σκαρφαλωμενο (ελληνικο βεβαίως-βεβαιως ) εστιατορίο... αυτα προς το παρων φιλαρακια γιατι πρεπει να κατεβω και στο μαγαζι.... αν θυμηθω κατι ακομα θα επανελθω... ...ηταν μια αξεχαστη εμπειρια!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ωραια βολτα! σε αυτη την πιστα ... εχει δυστυχως σκοτωθει ο μεγας meister της φορμουλα , Αιντον Σενα .... Imola, 1994 :( Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Γιάννη, πάτε μια καθημερινή και μπείτε στην πίστα. Δεν έχει τόσους γλήγορους και την έχετε για δικιά σας. Ωραία η βόλτα σας, αλλά έχετε ένα μεγάλο μείων σε σχέση με εμάς στο Ελλάντα: Είσαστε μόνο δύο. Εδώ κάτω, ακόμα και οι ανοργάνωτες βόλτες μαζεύουν 5 – 6 άτομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 ....αυτα ειναι...!!!!!αντε και στο επομενο ΣΚ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Θα μας τρελλανετε ρε σεις???? Σας απαγορευω να κανετε ξανα φωτορεπορταζ απο τις βολτες σας! ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΤΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ...ΩΡΑΙΑ ΒΟΛΤΑ ...ΩΡΑΙΑ ΤΟΠΙΑ ..... ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΛΑΔΟVFRΑΡΙ.....??? :P ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΤΟ ΚΟΥΛΑΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ..... ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΣ ΒΟΛΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Μπράβο ρε παιδία. Μια ερώτηση η πίστα δεν σας φάνηκε επικίνδυνη αμάξια και μηχανές μαζί. Άσε που δεν την μαθαίνεις με τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Γιάννη, πάτε μια καθημερινή και μπείτε στην πίστα. Δεν έχει τόσους γλήγορους και την έχετε για δικιά σας. Ωραία η βόλτα σας, αλλά έχετε ένα μεγάλο μείων σε σχέση με εμάς στο Ελλάντα: Είσαστε μόνο δύο. Εδώ κάτω, ακόμα και οι ανοργάνωτες βόλτες μαζεύουν 5 – 6 άτομα. Σταθη εχεις δίκιο,καθημερινές η πίστα είναι σχεδόν άδεια και ειδικά άμα είναι κανείς εκεί πριν τις 12 το μεσημέρι. Οντος,εδώ μας λίπη η μεγάλη παρέα και η ομορφιά/χαβαλές που έχει μια τέτοια μεγάλη παρέα... Και εδώ είναι δυο ,τρεις ακόμα αλλά κανένας τους δεν ξυπνάει στις 6 το πρωί για να έρθει μαζί μας...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 ....................... Οντος,εδώ μας λίπη η μεγάλη παρέα και η ομορφιά/χαβαλές που έχει μια τέτοια μεγάλη παρέα... Και εδώ είναι δυο ,τρεις ακόμα αλλά κανένας τους δεν ξυπνάει στις 6 το πρωί για να έρθει μαζί μας...... ΣΥΝ οτι φοβασε μην σε πατησει το BMW και δεν ξερεις που να κρυφτεις μετα κουλαδοVFRαρι.. :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Μπράβο ρε παιδία. Μια ερώτηση η πίστα δεν σας φάνηκε επικίνδυνη αμάξια και μηχανές μαζί. Άσε που δεν την μαθαίνεις με τίποτα. Επικίνδυνη?.....ίσως αλλά όταν έχει πολύ κίνηση και διαφορετικά οχήματα το "κακό" είναι οτι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς 100%στην οδήγηση και πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί πίσω από την στροφή να βρίσκετε κάποιος αργός,αυτός ο αργός μπορεί να είσαι εσύ για κάποιον άλλον που μπαίνει στην στροφή οπότε πρέπει να του κάνεις χώρο κτλ,κτλ.Ολοι που είναι μέσα το ξέρουν αυτό και υπάρχει και ανάλογη προσοχή και σεβασμός. Αλλα γενικός έτσι,δεν το ευχαριστιέσαι και πολύ. Την Nordschleife,άμα την οδηγήσεις καμιά 5-6 φορές μαθαίνεις τα βασικά,είναι μεγάλη αλλά έχεις πολλά σημεία να βάλεις σαν σημάδια για να θυμάσαι τις στροφές και τις ιδιαιτερότητες της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Μπράβο ρε παιδία. Μια ερώτηση η πίστα δεν σας φάνηκε επικίνδυνη αμάξια και μηχανές μαζί. Άσε που δεν την μαθαίνεις με τίποτα. ..Γλυστρα φιλε οχι μονο επικίνδυνη αλλα για τα δικα μου δεδομένα απαγορευτική ....τουλαχιστον σε τετοιες ωρες αιχμής οπως Σαββατοκυριακο ....οχι οτι ειμαι τοσο κουλαδι πια και δεν με παίρνει να στριψω το "τραχτερ μου" ανταξια ... ... αλλα βρε αδελφε να μπαίνεις σε μια στροφη που δεν ξερεις (γιατι μιλαμε για πιστα 21 χιλιομετρων ετσι?) και να εισαι στα ορια της κλισης σου με γεματο κιβωτιο και να βλεπεις στον καθρεπτη σου δυο-τρια "τετραποδα τερατα " των 400+ PS να κατεβαίνουν το ελαφρως φιδακι με σπασμενη 5τη και σχεδον 200 μεσα να σε προσπερνανε μεσα στη στροφη χωρις φρενα πατωντας τερμα γκαζι ....μιλαμε μεσα στη στροφη και να τσιριζουν τα λαστιχα οχι απο φρενο αλλα απο γκαζι ....θα "φωναζα την μαμα μου σου λεω!!!" ...παντως απ εξω λεει πολλα ..... μιλαμε νιωθεις ενα φτερουγισμα σαν να θελεις να μπεις και να αρχισεις να τρεχεις με τα ποδια!!! .... ψυχη εχω εμπειρια δεν εχω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 ΣΥΝ οτι φοβασε μην σε πατησει το BMW και δεν ξερεις που να κρυφτεις μετα κουλαδοVFRαρι.. :P :P :P Σε τρωει η πλατη σου ε? :P Βρε μουλαροκαβαλαρη,αμα ερθεις προς τα δω με την μηχανη-ζυμαρικον που καβαλας,θα σε πατησω κατω σαν χταποδι,θα σε κερασω τοσα πολλα τσαγακια που δεν θα προλαβαινεις να πινεις.......λεμε τωρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 ΣΥΝ οτι φοβασε μην σε πατησει το BMW και δεν ξερεις που να κρυφτεις μετα κουλαδοVFRαρι.. :P :P :P ...... ...γ@μωτο μου βρε Γιωργο θα με πεθανεις στα γελια!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Βρε μουλαροκαβαλαρη,αμα ερθεις προς τα δω με την μηχανη-ζυμαρικον που καβαλας, Με το aprilia εξωτερικό Να μεταφερθεί στα ανέκδοτα παρακαλώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Με το aprilia εξωτερικό Να μεταφερθεί στα ανέκδοτα παρακαλώ Με τα Aprilia,πας παντου,αρκει να εχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 (τροποποιήθηκε) ...σκεψου τωρα λεει να εισαι μπροστα με το R1 σου και να σε κυνηγάνε αυτα τα "μοσχαρια".... μετα το 7 λεπτο εμφανιζετε μονο ενας αξιος "χερας " να αντεξει την πιεση ....respeckt για τον τυπο!!! http://www.youtube.com/watch?v=3q-WnRG1a8I.... εεε βεβαια!!! ... παρτε μια ιδεα απο πριν σχεδον 40 χρονια... εχει πολυ γελιο ... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2007 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Με το aprilia εξωτερικό Να μεταφερθεί στα ανέκδοτα παρακαλώ Ειπα και εγω δεν θα πεταχτει το αλλο κουλαδοVFRαρι ??? ουρτ ρε που θα μιλησεις και εσυ ......με το βρωποχρεπι σου το κολογιαπωνεζικο.... αντε να δουμε ποτε θα πεταχτει και το αλλο κουλαδοVFRαρι. απο το χουντοχωρι .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Με τα Aprilia,πας παντου,αρκει να εχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό......... και εσυ ρε κουλαδι οταν θελεις να πεις ψεματα να το κανεις σωστα φτιαξε λιγο την φωτο να φενετε μονο το απριλια και οχι και το γιαπωνεζικο πανω στην καροτσα εγω πρεπει να στα μαθενω ολα γερμανοκουλαδοVFRαρι ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Μαθαίνω την πίστα στο Playstation 2 στο Tourist trophy και θα είμαι έτοιμος για την πίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Μαθαίνω την πίστα στο Playstation 2 στο Tourist trophy και θα είμαι έτοιμος για την πίστα. στο Playstation ειστε πρωτοι ...ολα τα κουλαδια ....αλλα η πραγματικοτητα δεν ειναι Playstation κουλαδογιαπωνεζοι :P :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Παρακαλώ , ενα χαρτη με την τοποθεσία της πίστας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 ... carle θα σε βαλω μια φωτο σε λιγο με τον χαρτη .....μεχρι τοτε κοιτα τι ζαχαρωνε ο Sieche την Κυριακη .... ..... . ..... Χαχαα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Αλλο επίπεδο...δε μπορώ ούτε να τις κοιτάω :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2007 Λοιπον κρατα μια φωτο απο χαρτη απο το Solingen που μενω εγω στο Nurburgring κατευθειαν χωρις τις βολτες που καναμε εμεις στα γυρω χωρια..... και μια φωτο απο το Goggle earth της κυρίως πιστας της φορμουλα 1.... .... ... ελατε εσείς πανω και θα σας παμε εμεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες