symeonmattes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2021 Καλημέρα, Είχα το παρελθόν εμπερία με κλοπή μηχανής, και σκεφτόμουν να βάλω GPS Tracker. Αυτό που θα ήθελα να διασφαλίσω είναι αν κινηθει η μηχανή ή φύγει εκτός κάποιας εμβέλιας να υπάρχει κλήση ή μήνυμα που να με ενημερώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Βλέπω ότι υπαρχουν πάρα πολλά στην αγορά και θα ήθελα μια γνώμη. Φαντάζομαι θα πρέπει να αγοράσω και SIM card που θα πρέπει να την φορτώνω; Για καρτοκινητό κάνει ή θέλει σύνδεση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2021 (τροποποιήθηκε) Δες το monimoto που έχει μικρή μηνιαία συνδρομή, το βάζεις πολύ εύκολα και κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2021 από τον Osprio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
symeonmattes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2021 Αυτο εδώ λες; https://www.skroutz.gr/s/15922241/Monimoto-GPS-Tracker.html#reviews Αυτο με την μπαταρία ισχύει; Δεν γίνεται να παίρνει και απο της μηχανής και σε περίπτωση ανάγκης και απο εξωτερική; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2021 Ναι αυτό. Εγώ το έχω 4 μήνες, δουλεύει άψογα και ακόμα είναι γεμάτη η μπαταρία που αλλάζει και πανεύκολα. Μου στέλνει κάθε βράδυ ένα μήνυμα στο κινητό ότι όλα καλά. Μια φορά που κούνησα τη μηχανή χωρίς το keyfob μου έστειλε μήνυμα νομίζω μετά από ένα λεπτό και άρχισε το tracking. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
symeonmattes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2021 Είναι νομίζω αρκετά ακριβό. Τα υπόλοιπα δεν ειναι τόσο καλά; Δηλ. τι μειονεκτήματα έχουν; Αν έχω καταλάβει καλά στα υπολοιπα θα πρέπει να έχω βάλει εγώ sim κάρτα στο GPS tracker. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος symeonmattes έγραψε: Είναι νομίζω αρκετά ακριβό. Τα υπόλοιπα δεν ειναι τόσο καλά; Δηλ. τι μειονεκτήματα έχουν; Αν έχω καταλάβει καλά στα υπολοιπα θα πρέπει να έχω βάλει εγώ sim κάρτα στο GPS tracker. Είχα δει κάτι συγκριτικά βίντεο στο tube και το βρήκαν πολύ καλό για τα λεφτά συν το ότι είναι φτηνό μακροπρόθεσμα και μεταφέρεται πανεύκολα σε άλλη μηχανή που είναι σημαντικό για εμένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα και πάρα πολύ οπότε δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο εκτός του ότι φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsdim1 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2021 Χωρίς να έχω αγοράσει κάποιο, είμαι στο ψάξιμο, η ευελιξία τοποθετησης του monimoto κ η έλλειψη σύνδεσης με την μπαταρία της μηχανής ειναι τα ισχυρά του σημεία για μένα. Ένας φίλος με tracer έχει tracker με τροφοδοσία από το κύκλωμα μπαταρίας κ στις 7 μέρες ακινησίας μένει από μπαταρία η μηχανη. Στα 5 χρόνια έχει αλλάξει 3 μπαταρίες. Επίσης στο μακριά από μας σενάριο, αν κάποιος δει και καλωδίωση από την μπαταρία σε κάτι, ότι κ να είναι αυτό, το ξηλώνει κάπως ευκολότερα.Το monimoto το βάζεις ακόμα κ στην σαμπρέλα που λέει ο λόγος κ το βάζεις μόνος σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες