sks13 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2020 Παιδιά καλησπέρα, προχθές στα 3500 χλμ, ρίχνοντας μια ματιά στο μοτέρ, είδα λίγο πράσινο υγρο(την πρασινίλα δηλ ξεραμένη) κάτω από την αντλία ψυκτικού το οποίο είχε βγει από την τρυπούλα της αντλιας.Το καθάρισα για να μπορώ να το παρακολουθήσω, και το κοίταζα ανα 50 χλμ περίπου. Σήμερα στα 3800 χλμ είδα ότι ξανάβγαλε λιγάκι, ίσως και πιο λίγο από προχθές που ήταν ελάχιστο. Τα 300 αυτά χλμ έγιναν σε ελεύθερο δρόμο, εν αντίθεση με την πρώτη φορα που είδα το υγρο μετα από καλή κίνηση. Τώρα είμαι στα 3890 χλμ,και προς το παρόν δεν εχει βγάλει ακόμη. Σε έναν εξουσιοδοτημένο που ρώτησα μου είπε να το παρακολουθώ και βλέπουμε. Η αγωνια μου ειναι εαν υπαρχει περιπτωση κατα την παρακολουθηση να συμβει κατι σοβαρο(να περασουν τιποτα νερα στα λαδια) και να εχω πραγματικα μεγαλα βασανα.Βεβαια το υγρο ειναι τοσο λιγο που εαν δεν ημουν τοσο μυστηριος μπορει και να μην το εβλεπα καν.Μπορει να ετυχε να βγαζει τοσο λιγο η ειναι δειγμα οτι θελει αλλαγη η τσιμουχα?Υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι αιφνίδιο και να με αφησει στον δρομο?Το μηχανακι ειναι στην εγγυηση μεν, αλλα με σκαει η κατασταση οτι πρεπει να ανοιχτει το καπακι....που δεν πρεπει να ειναι και κατι το τοσο σοβαρο τελος παντων.Η εμπειρια σας τι λεει? Υπάρχει περίπτωση να γλυτώσω την επισκευη η μηπως θα πρεπει να το παω αμεσα?Ευχαριστω πολυ που βοηθατε εναν αγχωτικο να κοιμηθει το βραδυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2020 Κοιμήσου ήσυχος. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί. Ούτε θα σε αφήσει το μηχανάκι στα κρύα του λουτρού. Στο επόμενο service τους ζητάς αντικατάσταση ή επισκευή. Εκτός αν η εγγύησή σου λήγει πιο νωρίς (οπότε προσαρμόζεσαι ανάλογα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες