μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2007 @ducpilot...Αυτοσαρκαζεσαι άρα εχεις ουσια ως ανθρωπος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Η ερώτηση είναι απλή. Το έχεις τελικιάσει (κοινός αν έχεις πιάσει τελικές)? ναι η οχι? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον TheDentist Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Πλάκα με κάνεις;! Φυσικά :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ναι! και κατ'επαναληψιν....(Δεν ειναι και τοσο δυσκολο..) 210+ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Όχι. Πείτε με αδερφή, πείτε με όπως θέλετε, αλλά είναι ΠΟΛΛΑ τα χιλιόμετρα και δεν είναι εποχές για κασκαντεριλίκια. Καθώς ανέβαινα Βόλο από ΠΑΘΕ, είδα 240 κοντέρ και στο σημείο αυτό σκέφτηκα ότι αν συμβεί οτιδήποτε σ' αυτή την ταχύτητα, δεν θα βρεθεί ούτε δόντι μου ολόκληρο!!! Ακόμα και σύγκρουση με ένα πουλί μπορεί να με διαλύσει! Όχι ότι στα 200 δεν μπορεί, αλλά τα 240 μου έκαναν κάτι πολύ έντονο. Και έπειτα, θα το πω και θα το ξαναπώ... Τι το τόσο σπουδαίο έχει η τελική στην ευθεία; Τίποτα. Απλά κρατάς το γκάζι ανοιχτό και περιμένιες να έρθει. Δρόμο να έχεις μπροστά σου και θα έρθει... Σιγά το κατόρθωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Τι το τόσο σπουδαίο έχει η τελική στην ευθεία; Τίποτα. Απλά κρατάς το γκάζι ανοιχτό και περιμένιες να έρθει. Δρόμο να έχεις μπροστά σου και θα έρθει... Σιγά το κατόρθωμα. E..Oχι και "σιγα το κατορθωμα"! Εκεινη τη στιγμη, κυλαει περισσοτερη αδρεναλινη, απ'οτι αιμα, στις φλεβες σου! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Ρε Γιατρέ,τι ερώτηση είναι αυτή τώρα??? :D :P Ειναι σαν να ρωτάς τον Dom : "Μισείς τα V-strom"? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 ....απ τη δευτερη μερα !.... την πρωτη ήμουνα λιγακι ντροπαλος!!! :P ... αλλα γενικως το παω νορμαλ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 ναι στην κατηφορα του περιφερειακου ειδα 110 στις 9000σαλ. Μια μερα που δεν θα εχει κινησει θα το παλεψω για 10000σαλ. Το κακο με τα μικρου κυβισμου γυμνα ειναι οτι το σωμα του αναβατη κοβει πολυ σε αεροδυναμικη και τελικη. στα μεγαλυτερου κυβισμου δεν ξερω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εχω τελικιασει το 990 στην ασφαλτο αλλά μια χαρα ητανε...Εκει που πραγματικα τα ειδα ολα,ηταν οταν επιασα 130+ χ.α.ω με το GasGas σε φλαταδουρα.....Ημουν τοσο πολυ στην τσιτα(ελαφρυ-ταχυτητα-τεραιν με καμμια προσφυση)που ενοιωθα οτι ζυγιζω 300 κιλα...Ενοιωθα το μηχανακι να κρεμεται απο μια "κλωστη" κυριολεκτικα,υπο την εννοια οτι αν χρειαστω φρενα...χαιρετα μου τον πλατανο...Ειναι φοβερη εμπειρια... edit:Ειναι ομως αυτο το επικινδυνο ρε γμτ...που παντα μάς εξιταρει... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Ναι αλλα δεν ηταν και πολυ καλα ρυθμησμενο , ειχε "ανοιγμενο" φιλτροκουτι + εξατμιση (και εχει ακομα ) αλλα το καρμπ. ηταν αρυθμιστο . Τεσπα ειδα 164 χλμ στιγμιαια , αλλα τα ειδα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 B) Αν δεν το τελικιασεις πως θα ξερεις ποσο παει η αν ειναι καλο???Ασε που το ξεμπουκωνεις κι'ολας. Παιδια,το τελικιασμα μιας μοτο με αφινει παγερα αδιαφορο γιατι ειναι πλεον πολυ ευκολο να γινει με τους δρομους που εχουν φτιαχτει και με τα εργαλεια που κυκλοφορουν.Αλλου ειναι το ζουμι και θα ανοιξω αμεσως σχετικο τοπικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Το έχω κάνει ναι, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο γιατί το δικό μου έχει ένα πρόβλημα: Απο τα 270 μέχρι τα 320 εχει μια ταλάντωση που για να την ξεπεράσει πρέπει να περάσω αυτήν την περιοχή ταχύτητας με σκασμένη τετάρτη! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 .................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Inferno 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Το τελικιασα αλλα για να παω την αλη8εια περιμενα παραπανω.. (yoshimura..) Οι συνθηκες δεν ηταν και οι καλυτερες (αερας, βαλιτσακι, ειμαι και 1,92 ) αλλα το κοντερ εγραψε 220 γεματα. Καποιος αλλος με dl-1000? ποσο.. ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 οχι ακομα γιατι την εχω ενα μηνα και ειχα ενα χρονο να οδηγησω μηχανη! αλλα συντομα θα γινει και αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Το θεωρώ ασήμαντο και ποτέ δεν το προσπάθησα...ούτε καν με το ybr 125 :D Όταν το είχα το μικρό δεν έβγαινα εθνική, οπότε στους επαρχιακούς δρόμους έμενα με μια 90άρα στο κοντέρ μην το ζορίζω κιόλας. Μια φορά είδα 100 σε κατηφόρα, αλλά τελείωσε η κατηφόρα πρίν πιάσω τα 200 :lol: Με το FZ6 είδα 194 πανευκολα τις προάλες, αλλά δεν του έδωσα άλλο...πλάκα πλάκα νομίζω έφτασε ο καιρός του :devil: :devil: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 236 στην προσπαθεια μου να φυγω καμια 400 μετρα πιο μπροστα απο το κονβοι για να σταματησω να βγαλω βιντεο. 243 ξερω οτι ειναι κοντερισια η τελικη του μηχανακιου μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλα το παπακι που εχω τωρα το τελικιαζω συνεχεια λεμε..ειμαι πολυ χερας Λοιπον λιγο ποιο σοβαρα..το gsxr750 που ειχα σχεδον το ειχα τελικιασει...275χλμ :o Νασο μπορει να ακουγεται ευκολο αλλα μετα τα 250 δεν μου φανηκε και τοσο ευκολο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Βεβαίως και το τελίκιασα, κοντέρ είδα 210 με την yoshi και το φίλτρο το K&N. Πραγματικά δεν ξέρω πόσα είναι. Και με κάθε ευκαιρία θα το τελικιάζω, έτσι για να ξεμπουκώνει λίγο βρε αδερφέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) 242 λιγα δεν ειναι θα το ξανα δοκιμασω παντος μιπως και............. :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον astore Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 242 λιγα δεν ειναι θα το ξανα δοκιμασω παντος μιπως και............. :P Καλά είναι. Το τελικιασα αλλα για να παω την αλη8εια περιμενα παραπανω.. (yoshimura..) Οι συνθηκες δεν ηταν και οι καλυτερες (αερας, βαλιτσακι, ειμαι και 1,92 ) αλλα το κοντερ εγραψε 220 γεματα. Καποιος αλλος με dl-1000? ποσο.. ? Έχει κι άλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Εγώ; Σε κατηφόρα και με ευνοϊκό άνεμο !!! Έτσι, για να πιάσει κόφτη η τελευταία ταχύτητα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Σε ελαφρώς κατηφορική κλίση είδα 286 χωρίς να το ζωρίσω πολύ. Και ακόμα είμαι στα 1500Χμ... :P (1400 τότε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 286 χωρις να το ζορισεις πολυ? Μπας και εχεις R1 με σκαφος FZ1? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες