Jump to content
Sign in to follow this  
μάθο...

256 χ.α.ω.........

Recommended Posts

Η ερώτηση είναι απλή. Το έχεις τελικιάσει (κοινός αν έχεις πιάσει τελικές)? ναι η οχι?

Τροποποιήθηκε από τον TheDentist

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι! και κατ'επαναληψιν....(Δεν ειναι και τοσο δυσκολο..) :blush: 210+

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι. Πείτε με αδερφή, πείτε με όπως θέλετε, αλλά είναι ΠΟΛΛΑ τα χιλιόμετρα και δεν είναι εποχές για κασκαντεριλίκια. Καθώς ανέβαινα Βόλο από ΠΑΘΕ, είδα 240 κοντέρ και στο σημείο αυτό σκέφτηκα ότι αν συμβεί οτιδήποτε σ' αυτή την ταχύτητα, δεν θα βρεθεί ούτε δόντι μου ολόκληρο!!! Ακόμα και σύγκρουση με ένα πουλί μπορεί να με διαλύσει! Όχι ότι στα 200 δεν μπορεί, αλλά τα 240 μου έκαναν κάτι πολύ έντονο. Και έπειτα, θα το πω και θα το ξαναπώ... Τι το τόσο σπουδαίο έχει η τελική στην ευθεία; Τίποτα. Απλά κρατάς το γκάζι ανοιχτό και περιμένιες να έρθει. Δρόμο να έχεις μπροστά σου και θα έρθει... Σιγά το κατόρθωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι το τόσο σπουδαίο έχει η τελική στην ευθεία; Τίποτα. Απλά κρατάς το γκάζι ανοιχτό και περιμένιες να έρθει. Δρόμο να έχεις μπροστά σου και θα έρθει... Σιγά το κατόρθωμα.

E..Oχι και "σιγα το κατορθωμα"! Εκεινη τη στιγμη, κυλαει περισσοτερη αδρεναλινη, απ'οτι αιμα, στις φλεβες σου! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....απ τη δευτερη μερα !.... την πρωτη ήμουνα λιγακι ντροπαλος!!! :P

... αλλα γενικως το παω νορμαλ! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι στην κατηφορα του περιφερειακου ειδα 110 στις 9000σαλ. Μια μερα που δεν θα εχει κινησει θα το παλεψω για 10000σαλ. Το κακο με τα μικρου κυβισμου γυμνα ειναι οτι το σωμα του αναβατη κοβει πολυ σε αεροδυναμικη και τελικη. στα μεγαλυτερου κυβισμου δεν ξερω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω τελικιασει το 990 στην ασφαλτο αλλά μια χαρα ητανε...Εκει που πραγματικα τα ειδα ολα,ηταν οταν επιασα 130+ χ.α.ω με το GasGas σε φλαταδουρα.....Ημουν τοσο πολυ στην τσιτα(ελαφρυ-ταχυτητα-τεραιν με καμμια προσφυση)που ενοιωθα οτι ζυγιζω 300 κιλα...Ενοιωθα το μηχανακι να κρεμεται απο μια "κλωστη" κυριολεκτικα,υπο την εννοια οτι αν χρειαστω φρενα...χαιρετα μου τον πλατανο...Ειναι φοβερη εμπειρια...

edit:Ειναι ομως αυτο το επικινδυνο ρε γμτ...που παντα μάς εξιταρει...

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα δεν ηταν και πολυ καλα ρυθμησμενο , ειχε "ανοιγμενο" φιλτροκουτι + εξατμιση (και εχει ακομα ) αλλα το καρμπ. ηταν αρυθμιστο . Τεσπα ειδα 164 χλμ στιγμιαια , αλλα τα ειδα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Αν δεν το τελικιασεις πως θα ξερεις ποσο παει η αν ειναι καλο???Ασε που το ξεμπουκωνεις κι'ολας. :2funny::2funny:

Παιδια,το τελικιασμα μιας μοτο με αφινει παγερα αδιαφορο γιατι ειναι πλεον πολυ ευκολο να γινει με τους δρομους που εχουν φτιαχτει και με τα εργαλεια που κυκλοφορουν.Αλλου ειναι το ζουμι και θα ανοιξω αμεσως σχετικο τοπικ. :idea:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω κάνει ναι, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο γιατί το δικό μου έχει ένα πρόβλημα:

Απο τα 270 μέχρι τα 320 εχει μια ταλάντωση που για να την ξεπεράσει πρέπει να περάσω αυτήν την περιοχή ταχύτητας με σκασμένη τετάρτη! :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τελικιασα αλλα για να παω την αλη8εια περιμενα παραπανω.. (yoshimura..) Οι συνθηκες δεν ηταν και οι καλυτερες (αερας, βαλιτσακι, ειμαι και 1,92 :pinch: ) αλλα το κοντερ εγραψε 220 γεματα. Καποιος αλλος με dl-1000? ποσο.. :biker8zj: ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ακομα γιατι την εχω ενα μηνα και ειχα ενα χρονο να οδηγησω μηχανη!

αλλα συντομα θα γινει και αυτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεωρώ ασήμαντο και ποτέ δεν το προσπάθησα...ούτε καν με το ybr 125 :D

Όταν το είχα το μικρό δεν έβγαινα εθνική, οπότε στους επαρχιακούς δρόμους έμενα με μια 90άρα στο κοντέρ μην το ζορίζω κιόλας. Μια φορά είδα 100 σε κατηφόρα, αλλά τελείωσε η κατηφόρα πρίν πιάσω τα 200 :lol:

Με το FZ6 είδα 194 πανευκολα τις προάλες, αλλά δεν του έδωσα άλλο...πλάκα πλάκα νομίζω έφτασε ο καιρός του :devil: :devil: :devil: :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

236 στην προσπαθεια μου να φυγω καμια 400 μετρα πιο μπροστα απο το κονβοι για να σταματησω να βγαλω βιντεο.

243 ξερω οτι ειναι κοντερισια η τελικη του μηχανακιου μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα το παπακι που εχω τωρα το τελικιαζω συνεχεια λεμε..ειμαι πολυ χερας :crazy:

Λοιπον λιγο ποιο σοβαρα..το gsxr750 που ειχα σχεδον το ειχα τελικιασει...275χλμ :o

Νασο μπορει να ακουγεται ευκολο αλλα μετα τα 250 δεν μου φανηκε και τοσο ευκολο :huh:

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βεβαίως και το τελίκιασα, κοντέρ είδα 210 με την yoshi και το φίλτρο το K&N. Πραγματικά δεν ξέρω πόσα είναι. Και με κάθε ευκαιρία θα το τελικιάζω, έτσι για να ξεμπουκώνει λίγο βρε αδερφέ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:yes::yes::yes: 242 λιγα δεν ειναι :think: θα το ξανα δοκιμασω παντος μιπως και............. :P Τροποποιήθηκε από τον astore

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:yes::yes::yes: 242 λιγα δεν ειναι :think: θα το ξανα δοκιμασω παντος μιπως και............. :P

Καλά είναι.

Το τελικιασα αλλα για να παω την αλη8εια περιμενα παραπανω.. (yoshimura..) Οι συνθηκες δεν ηταν και οι καλυτερες (αερας, βαλιτσακι, ειμαι και 1,92 :pinch: ) αλλα το κοντερ εγραψε 220 γεματα. Καποιος αλλος με dl-1000? ποσο.. :biker8zj: ?

Έχει κι άλλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ; :beee:

Σε κατηφόρα και με ευνοϊκό άνεμο !!!

Έτσι, για να πιάσει κόφτη η τελευταία ταχύτητα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ελαφρώς κατηφορική κλίση είδα 286 χωρίς να το ζωρίσω πολύ. Και ακόμα είμαι στα 1500Χμ... :P (1400 τότε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα