acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 230 με γυμνή μηχανή στην Εθνική Οδό προς Ελευσίνα. Μετά έβαλα Power Commander και δεν ανεβαίνει πάνω απο 210...λέτε να έχει γίνει κακή ρύθμιση ε? Σώπα μωρέ,γιατί το λες αυτό? Για σένα το κάνανε ,να μην του πίνεις το αίμα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 180 λεει το κοντερ εχει παει ομως παρακατω, γυρω στα 190+ παντα κοντερισια χωρις να τα δειχνει ομως :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 246 κοντερίσια. Δε μπορώ να πω οτι χαιρόμουν εκείνη την ώρα απλά για κάποιο λόγο δε μπορούσα να αφήσω το χέρι από το γκάζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Αυτό που μου έχει μείνει, είναι τα 250 στο κοντέρ της R6, στο τέλος της ευθείας, στην πίστα των Σερρών... Στην εθνική οδό, μια-δυο φορές, έφτασα τα 260 κοντερίσια με CBR600F3. Και λοιπόν; No fun, at all... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 235 θεσσαλονίκη-Κατερίνη Πολύ ωραία όσο ανέβαζε μετά από 2 λεπτά βαρετά. Η πλάκα είναι όταν κόβεις 150 και αισθάνεσαι πως πας σαν σταματημένος :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 130! :vv: σε κατηφορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 έχω πιάσει 297 .Αλλα το ανώτερο που έχω πιάσει ήταν 2mac και μετά κόφτης. Συγκεκριένα έπιασε στα 1995χλμ ο κόφτης. Τζαναμπέτι τι έγινε βγάλαμε τον κόφτη και βάλαμε πάουερ κομάντερ? Σωστός!!!! Αλλα πρόσεχε γιατί όσο γλυκιά είναι η τα΄χυτητα τόσο επικύνδινη γίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Aμα γερναει ο ανθρωπος ξεχναει... :P Για ριξτε και μια ματια ΕΔΩ μιας και εχει ξαναπαιξει το θεμα top speed... B) (κι ας το συγκολλησει καποιος ειδικος :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos514 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 έχω πιάσει 297 .Αλλα το ανώτερο που έχω πιάσει ήταν 2mac και μετά κόφτης. Συγκεκριένα έπιασε στα 1995χλμ ο κόφτης. Τι ???? F4 ηταν ????? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Αλλα το ανώτερο που έχω πιάσει ήταν 2mac donalds και μετά κόφτης :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Τζαναμπέτι τι έγινε βγάλαμε τον κόφτη και βάλαμε πάουερ κομάντερ? Σωστός!!!! Αλλα πρόσεχε γιατί όσο γλυκιά είναι η τα΄χυτητα τόσο επικύνδινη γίνεται Ντεν είχε ποτέ κόφτη καρντιά μ' το ΧΧ του 99-00 λένε ότι μαμά βγάζει 282 πραγματικά... με full racing akrapa, φιλτρο και commander έδειξε μία φορά 289 και ακόμη μία 292.. ελάχιστη διαφορά για τόσα φράγκα όμως ο ήχος Αυτό που με φτιάχνει όμως με αυτή την ταχύτητα είναι η προσπεράσεις. Έχει τύχει 2-3 φορές να σταματήσω σε βενζινάδικο και να έρθει και τουτού που προσπέρασα.. ή με βρίζουν ή λένε ότι πέρασε σεισμός! τελικά είμαι κάγκουρας :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ο veligekas, τα 3mac και οι γυναίκες του Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 από τον spypetr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Εχω δει μεχρι 180 κοντερισια=173 πραγματικα συμφωνα με τη σχεση μεταδοσης.... Δεν το πιεσα κι αλλο μην κολλησει.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να δω μέχρι που πάει. Κοντέρ σπανίως κοιτάζω - έχω τους κραδασμούς να με καθοδηγούν Το πιο έντονο συναίσθημα το δοκίμασα με ένα ER-50άρι. Στα 110 σε κατηφόρα νόμισα ότι πετάω. Και ότι δε θα μπορέσω να σταματήσω παρα μόνο σε κολώνα ή τοίχο (αισιόδοξο σενάριο) To ER-50 που είχε κωδικό TS50 μοντέλο 1982 5τάχυτο το δίχρονο της SUZUKI δεν λες; Αν ναι, ήταν το πρώτο μου μηχανάκι και το είχα πάει με ελεύθερη εξάτμιση 105km/h σε ευθεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Ειχα ξανα απαντησει αλλα δεν το ειχα στρωσει το ρημαδι... Μεχρι σημερα και για πολυ λιγο το κοντερ εδειξε 285χλμ :o Πιστευω μονο αν εχεις κανα θηριο σαν τα Hayabusa η Kawasaki 1400 θα το πηγαινεις ανετα εκει και να το κρατησεις.. Βρηκα καινουργιο κοντερ να βαλω. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) είναι κάπου εκεί που γράφει το ταχύμετρο 250 και σκύβεις να πάει 260 ? και μετά σκέφτεσαι "γμτ ... να είχα λίγο ακόμα ! ! !" p.s. αγοράζω καμιά εικοσαριά άλογα όσο όσο προτιμώ να είναι απο suzuki Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 από τον liz4rd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να τερματήσω την busa μου, και δεν νομίζω να το κάνω εύκολα γιατί πολύ απλά τελειώνουν οι ασφαλείς δρόμοι μετά τα 300...αυτά έχω πιάσει μέχρι στιγμής 3 φορές. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Ειχα ξανα απαντησει αλλα δεν το ειχα στρωσει το ρημαδι... Μεχρι σημερα και για πολυ λιγο το κοντερ εδειξε 285χλμ :o Πιστευω μονο αν εχεις κανα θηριο σαν τα Hayabusa η Kawasaki 1400 θα το πηγαινεις ανετα εκει και να το κρατησεις.. Βρηκα καινουργιο κοντερ να βαλω. :P αυτο δε λεγετε "παω ανετα"... αυτο λεγετε ταβλι με τον αγιο πετρο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Ξέρετε πόσο ποσοστό Supersportάδων έχει πραγματικά τις ικανότητες να ξεπεράσει τα 200? Κανείς. Δεν βλέπετε τον Veli? Θα ανεβαίνατε στην μηχανή του για να τριακοσαρίσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ξέρετε πόσο ποσοστό Supersportάδων έχει πραγματικά τις ικανότητες να ξεπεράσει τα 200? Κανείς. Δεν βλέπετε τον Veli? Θα ανεβαίνατε στην μηχανή του για να τριακοσαρίσει? Δεν με νοιάζει αν δεν θα ανέβει κανεις αλλα αν θα ανλεβει καμια > Και όπωε βλέπεςι έχω τρείς!!!!! ΑΡΙΜΠΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ!!!! + 3 μακ ντοναλτ!!!χεχεχε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2007 Σημερα εκανα κι ενα "τεστ" στο 990 περι "Τελικης" κλπ... ΤΟΠΟΣ:Περιφερειακη Πατρων Ωρα: 08.45π.μ Ενδειξη κοντερ: 222 Παρατηρησεις:Μετα τα 160 αρχισε να φυσαει αλλά ανεκτα,μετα τα 200 "ενοιωθα" τον αερα σε ωμους και πανω μερος κρανους. Σταθεροτητα οκ και αισθηση παλι οκ.Πηγαινε κι αλλο εχω την αισθηση αλλά ειχε αρκετο αερακι για το "τεστ"και η κινηση δεν ηταν μηδενικη οπότε "next time"... Αυτα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2007 Τον 15Αυγουστο στην Αττική οδό προς Πικέρμι και με άπνοια το κοντερ του FZ1 έδειξε 278 Είχε κι'άλλο αλλά το σκατό στην κάλτσα έριξε την ψυχολογία του δεξιού μου χεριού και αυτό άφησε το γκάζι. Εντύπωση μου έκανε το οτι αν και με κοπανούσε α αέρας σε σημείο να ξεκολήσει ο αυχένας μου , το μοτόρι πήγαινε ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ και ακάθεκτο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leopsomo 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2007 εγω απ την αλλη.... οτι κι αν εχω καβαλησει (εξαιρω το Β-KING που δεν καταφερα να το παω πανω απο 285 κι αυτο με ξεχασμενη πεμπτη ως τον κοφτη) απαξ κι επιασα μια φορα την τελικη μετα την επιανα συνεχεια... Ειμαι κι ελαφρυς, κι ετσι στο ΒmW επιανα συνεχεια εκτη κοφτη με το κοντερ κολλημενο στα 260, 200 στροφες πριν τον κοφτη. Στο δε hornet πηγαινα κατα κορον σε ευθειες με 250 κοντερισια... Και λεω σε ευθειες γιατι αργοτερα που ''ξεψαρωσα'' οδηγικως το τελικιαζα και σε ανοιχτες στροφες. εχω πιασει εκτη κοφτη δηλαδη 260 στο τριτο τουνελ της κακιας σκαλας που εχει διαρκη κλιση με το ΒΜW περνωντας ενα busa που πηγαινε με λιγα λιγοτερα... και ταλαντωθηκε το πλαισιο απ το τραβηγμα και εκλ@σα μεντες... Ενδεικτικα με το silverwing πηγα ως την καβαλα 180 κολλημενο τερμα γκαζι... Η vespa px150 πηγαινει συνεχεια κολλημενη στα 105... Κοινως οτι πιανω το ξεζουμιζω... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2007 Σημερα εκανα κι ενα "τεστ" στο 990 περι "Τελικης" κλπ... ΤΟΠΟΣ:Περιφερειακη Πατρων Ωρα: 08.45π.μ Ενδειξη κοντερ: 222 Παρατηρησεις:Μετα τα 160 αρχισε να φυσαει αλλά ανεκτα,μετα τα 200 "ενοιωθα" τον αερα σε ωμους και πανω μερος κρανους. Σταθεροτητα οκ και αισθηση παλι οκ.Πηγαινε κι αλλο εχω την αισθηση αλλά ειχε αρκετο αερακι για το "τεστ"και η κινηση δεν ηταν μηδενικη οπότε "next time"... Αυτα B) Πολυ καλο για αυτη την κατηγορια μοτοσυκλετας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2007 Πολυ καλο για αυτη την κατηγορια μοτοσυκλετας.. ΣΑΦΩΣ!!!Υπο 2 προϋποθεσεις 1.Κατηγορια mega On-Off ;) 2.Αναβατης ανω των 100kg και βεβαια ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι υπεραρκετα... :vv: εξαλλου αν ηθελα ταχυτητες θα ηταν αλλου η επιλογη,αλλά δεν... Περαν αυτων.... Τασουλη το'πιασα το υπονοουμενο .......... .................... :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες