psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2007 286 κοντερισια (271 GPSισια) σε πολυ ελαφρια κατηφοριτσα... μεχρι που τελειωσε κ αρχισε να ανηφοριζει παλι η ζωη... 80 αισιοδοξα κιλα εγω, ανοιχτοι καθρεπτες, αναμενα φωτα xenon, απουσια πινακιδας, μετριο τανκμπαγκ(αρα χωρις σκυψιμο) και remus και DNA... Πετυχημενη συνταγη Μπορεί να υπάρχει και αυτή η διάσταση αν και γενικά πιστεύω ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι - ως άτομα - πιο ... ασφαλή (έναντι του ανασφαλούς οδηγού αυτοκινήτου). Κατά συνέπεια, εκτιμώ ότι το μέγεθος του αυτ/του (σε όγκο κυρίως αλλά και σε τιμή, ταχύτητα, αεροτομής κλπ) αντισταθμίζει την ανασφάλεια που αισθάνεται ο οδηγός. τί θέλω και μιλάω .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 ελεγα να μην γραψω απο ντροπη αφου το δικο μου παει μεχρι 180 αλλα δεν βαριεσαι να μαστε καλα θα θελα να 200 τουλαχιστον μπορει το επομενο να πιανει και παραπανω αλλα μου αρεσει πολλη η ταχυτητα παρα πολλη ομως σου αρεσει η ταχυτητα και εχεις τρανσαλπ θα πει καποιος και απαντω οτι ναι και τα 180 καλα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 ελεγα να μην γραψω απο ντροπη αφου το δικο μου παει μεχρι 180 αλλα δεν βαριεσαι να μαστε καλα θα θελα να 200 τουλαχιστον μπορει το επομενο να πιανει και παραπανω αλλα μου αρεσει πολλη η ταχυτητα παρα πολλη ομως σου αρεσει η ταχυτητα και εχεις τρανσαλπ θα πει καποιος και απαντω οτι ναι και τα 180 καλα ειναι Δεν είναι δική σου η ντροπή αλλά της Honda Για το λόγο αυτό κράτησα λίγο το ΤΑ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 το ΤΑ δεν το σχεδίασε η HONDA σαν μοτοσυκλέτα που θα 200ρίζει...άλλη είναι η χρήση της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 +1 Παναγιωτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 το ΤΑ δεν το σχεδίασε η HONDA σαν μοτοσυκλέτα που θα 200ρίζει...άλλη είναι η χρήση της Σωστό - δεν εννοούσα ότι θα έπρεπε να 200ρίζει το ΤΑ αφού ο σχεδιασμός του είναι αρκετά οφ (πολύ περισσότερα από πολλά υποτιθέμενα ΟΝ-ΟΦ. Απλά δεν χρειάζεται να ντρεπόμαστε εμείς για κάτι που ΔΕΝ κάνουν οι μοτό μας ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 Eγω εχω δει μεχρι 210 σε ευθεια (κοντερ) 202 στο Sigma sport το οποιο δειχνει τα ιδια με το GPS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 Kι εδω τιθεται το βασικοτατο ερωτημα Χρηστο.Και προς εσενα αλλά και προς ολους μας...Δηλαδη σε αυτες τις ταχυτητες δεν μάς καταλαβαινουν και θελουμε προσοχη...Γιατι δηλαδη και με 50 που πάμε και μάς καταλαβαινουν ΑΠΟΛΥΤΑ αλλά μας εχουν επίσης ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ αλλάζει τιποτα;Και δεν το φχαριστιομαστε κιολας; (Μεταξυ σοβαρου & αστειου)... Kωστη συμφωνω με τα λεγομενα σου αλλα με ποιο λιγα εχουμε καλυτερο κοντρολ,βεβαια και μενα μου αρεσει να το πηγαινω ταπα καμια φορα,γι το λογο αυτο δεν πηρα κανα μπουσα.Αλλο 300 και αλλο 250(κοντερ),αλλο!!!!!! τεσπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 θεωρητικα η διαφορά να πέσεις με 100 η 250 ειναι οτι στα 250 δεν θα καταλάβεις τίποτα. ξερουμε όλοι οτι η ταχύτητα ειναι η αναζήτηση του θανάτου ή το παιχνίδι με αυτόν -- διόρθωνε γιατρέ!!-- τωρα εγω σε κατηφόρα με ευνοικό τυφώνα, το κεφάλι στο τεπόζιτο οσο πήγαινε και την ψυχή στο στόμα επιασα 238 περίπου ισως αν εσπαγα την πέμτη περισσότερο να πήγαινε λίγο ακόμα. σε νορμαλ πλακώματα 220-230 δικάβαλος ποτε πάνω απο 180-200 ολα αυτά στο κοντέρ και οχι πραγματικά και υποψιν οτι είναι γυμνό.μετα απο αυτό θελω να το πέτάξω και να πάρω αλλο αλλα δεν θα έχω που να το βάλω.ειμαι καλα γιατρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 θεωρητικα η διαφορά να πέσεις με 100 η 250 ειναι οτι στα 250 δεν θα καταλάβεις τίποτα. ξερουμε όλοι οτι η ταχύτητα ειναι η αναζήτηση του θανάτου ή το παιχνίδι με αυτόν -- διόρθωνε γιατρέ!!-- τωρα εγω σε κατηφόρα με ευνοικό τυφώνα, το κεφάλι στο τεπόζιτο οσο πήγαινε και την ψυχή στο στόμα επιασα 238 περίπου ισως αν εσπαγα την πέμτη περισσότερο να πήγαινε λίγο ακόμα. σε νορμαλ πλακώματα 220-230 δικάβαλος ποτε πάνω απο 180-200 ολα αυτά στο κοντέρ και οχι πραγματικά και υποψιν οτι είναι γυμνό.μετα απο αυτό θελω να το πέτάξω και να πάρω αλλο αλλα δεν θα έχω που να το βάλω.ειμαι καλα γιατρε? μήπως είναι πολλά??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 αυτα που έχω ή τα χιλιόμετρα γιατρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 Παντως η κουβεντα αρχισε με το σκεπτικο "Τελικα η τελικη ειναι "πειρασμος";" και "Εσεις εχετε αντισταθει στην τελικη σας;... blush2.gif" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ να ασχοληθουμε με το αν η τελικη ειναι πειρασμος,δηλαδη να ασχοληθουμε με τον ΑΝΑΒΑΤΗ και τελικα....βλεπω νουμερα κοντερισια να γραφουμε και ισως χανουμε το νοημα...ισως... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 Όπως φαίνεται, για τους περισσότερους είναι (ή ήταν τουλάχιστον κάποια στιγμή ) πειρασμός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) Παρένθεση asxeta με την πλάκα που κάνει ο λεπτός λένε ότι κάθε 10 κιλά είναι 1 ίππος. Οπότε φαντασου ότι εγω αυτη τη στιγμη θεωρητικά χανω 2 ιππάκια Αυτά τα χαζά να μην διάβαζα.......Ουδεμίαν σχέση το βάρος του αναβάτη με την τελική ταχύτητα μιάς μοτοσυκλέτας. Αν μια μοτό έχει μετάδοση σχεδιασμένη να πιάσει 567,23 χλμ θα τα πιάσει ας είναι και 191 κιλά ο αναβάτης. Αυτό που διαφέρει είναι χρόνος, η απόσταση και η ποσότητα βενζίνης που απαιτείτε για να αποδοθούν τα χλμ αυτά. Δηλαδή μια μοτό που έχει σχέσεη μετάδοσης με λόγο 35,1 χλμ/1000 στροφές με όλους τους αναβάτες στις 10000 στροφές θα έχει 351 χλμ. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Σοβαρό ρόλο παίζει μόνο ο αέρας και το μέγεθος του αναβάτη μόνο σαν αεροδυναμική αντίσταση όταν φτάνει στο ανώτερο όριο του διαγράμματος ισχύος ο κινητήρας. Μα υποθέτω δηλαδή ότι και η δική μου κάπου τόσο θα πηγαίνει; Να ρωτήσω κάτι άλλο: Γιατί εμπιστεύεστε τo GPS περισσότερο απ' το κοντέρ της μηχανής σας; Τα "πολιτικά" gps έχουν αρκετές αποκλίσεις και δεν νομίζω ότι είναι τόσο ακριβή. Τα εμπορικά gps μετράνε πιά με ακρίβεια κύκλου διαμέτρου 1 μέτρου. Παλιότερα (περίπου 7-8 χρόνια) η ακρίβεια αυτή ήταν της τάξης κύκλου 100 μέτρων αλλά ο αλγόριθμος είναι πλέον ανοιχτός. Το πρόβλημα είναι ότι οι Αμερικάνοι ότι ώρα θέλουν μπορούν να κάνουν διακοπή του εκπεμπόμενου σήματος από τους δορυφόρους μερικώς ή ολικώς. Εννοείτε ότι για τις στρατιωτικές τους εφαρμογές χρησιμοποιούν άλλες συχνότητες. Παρένθεση τέλος Στο ζουμί τώρα Με το Capo έχω πάει τα 215 που λέει η μαμά Aprilia δις. Μια φορά μετά το στρώσιμο στον Σείριο, και μια φορά μετά από 5 χρόνια πάλι στον Σείριο. Ενδιαμέσως δεν με ενδιέφερε να πιάσω τελικές μιας και δεν είναι αυτοσκοπός μου. θεωρώ ότι οικονομική ταχύτητα είναι τα 120-140 και αν χρειάζεται πραγματικά κάτι παραπάνω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2007 από τον capo998 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2007 Μια φορά πρόλαβα να το ανοίξω μόνο και είδα χαλαρά 270 κοντέρ και είχα ακόμα 1000-1500rpm. Στο ίδιο μοντέλο άλλοι λένε οτι έχουν δει και 299. Τα πραγματικά πάντως είναι γύρω στα 265-270. Και το 400άρι σε 10,5sec με ταχύτητα εξόδου 210 δεν είναι άσχημα :D Πάντως κι εμένα οι ευθείες δε με τρελένουν. Ποτέ δεν ήμουν ευθειάκιας. Ούτε με το αμάξι γουστάρω ευθείες(όποτε οδηγάω...) Όταν βλέπω στροφή να 'ρχεται όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2007 Μα υποθέτω δηλαδή ότι και η δική μου κάπου τόσο θα πηγαίνει; Να ρωτήσω κάτι άλλο: Γιατί εμπιστεύεστε τo GPS περισσότερο απ' το κοντέρ της μηχανής σας; Τα "πολιτικά" gps έχουν αρκετές αποκλίσεις και δεν νομίζω ότι είναι τόσο ακριβή. Τα περισσότερα πολιτικά GPS έχουν ακρίβεια μέτρησης ταχύτητας +-0,1 κόμβο. Νοιώθω κάπως άβολα αλλά θα το πω... εγώ είδα τελική 120 στην κατηφόρα του περιφεριακού από Αγιο Παύλο προς Τούμπα.Νομίζω οτι αν επέμενα λίγο ακόμα θα πήγαινε και άλλο αλλά... δεν είχα μπροστά μου άλλα 500 μέτρα άδειου δρόμου για να μπορέσω να σταματήσω αν τυχών συνέβαινε κάτι απρόοπτο...αλλά και η μηχανή, το πλαίσιο, οι καθρέπτες, ο αέρας....μου φώναζαν ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ Μ...ΚΑ!! Δικό σου θέμα το που τρέχεις αλλά διάλεξες εντελώς λάθος σημείο. 120 με τα λάστιχα του παπιού εκεί τα βρίσκω υπερβολικά. Κατ'αρχάς θα μπορούσες να το κάνεις λίγο πιο πριν, στο ρεύμα προς Καλαμαριά ακριβώς μετά το τούνελ. Είναι ουσιαστικά μια μεγάλη ευθεία. Ακόμα καλύτερα αν το έκανες στην εξωτερική περιφερειακή, πηγαίνοντας προς Αθήνα. Έχει πολύ καλή χάραξη και άσφαλτο, συνήθως λίγη κίνηση, έχει ΛΕΑ αν πάθεις κάτι (πχ να σου φύγει αδιάβαστη καμιά βαλβίδα από το ζόρισμα...) και είναι συνεχόμενη κατηφόρα, έστω και μικρής κλίσης. Φιλε μου, το gps μετραει πραγματικη ταχυτητα ανα ωρα, συνδεεται με 13 δορυφορους και σου δινει σχεδον ολες τις πληροφοριες...ακομη και το γεωγραφικο πλατος Θυμαμαι εγραφε καποτε το power bikes γιατο ρ1 το τουρμπο που εχει κατω και ελεγε οτι στα 295 πραγματικα του V-box 3 το gps δειχνει + 0.55 χιλιομετρα παραπανω Νομιζω οτι οι αποκλισεις ειναι πολυ μικρες, αλλα και αποκλιση να εχει θα ειναι προς τα πανω και οχι προς τα κατω Ο δέκτης GPS για να δουλέψει χρειάζεται να σήμα από 3 δορυφόρους τουλάχιστον (για εντοπισμό σε 2D). Από εκεί και πέρα, όσο περισσότερους "δει", τόσο μεγαλύτερη ακρίβεια έχει. Η απόκλιση είναι τυχαία, δεν είναι υποχρεωτικά θετική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 Ενταξει, αναλογα με το μηχανακι του καθενος, οι απαντησεις θα εχουν μεγαλη αποκλιση, κυριως το feeling, θα εχει ενδιαφερον! Εγω 210, (3-4 φορες) και ολες φουλ φορτωμενος! Επειδη ηταν σε καλους δρομους (Εγνατια στην Θρακη και autostrada) δεν αισθανθηκα κατι ιδιαιτερο περαν της αυξημενης προσοχης μου (Απεφευγα σκοπιμα σκεψεις του στυλ "και αν πεταχτει κατι??" :P ) και του αερα.. (οχι ιδιαιτερα το τελευταιο, απλα αισθητο..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Να απαντήσω κι εγώ? :rotfl: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 από τον tsop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 282 gsx r 750 .πολύ ωραία,το μόνο που μου λείπει από το gsx r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 στα 160 κοντερισια,περιπου 155 πραγματικα απ'οσο εχω διαβασει σε φορουμ,τραγουδουσα μεσ'απο το κρανος: Βαρκα στο γυαλοοοοο,βαααρκα στο γυαλοοοοο.. ωραια η αισθηση,αρκει να μην φυσαει! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 200 και κάτι στο κοντέρ για λίγα δευτερόλεπτα στον περιφερειακό Άρτας. Δεν το συνειδητοποίησα ότι έτρεχα τόσο γιατί ο αέρας δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητός και ούτε είχα τρέμουλο στο τιμόνι. η μηχανή ήταν πολύ σταθερή καθότι μη φορτωμένη... παρ' αυτα ο 650αρης ζοριζόταν οπότε άφησα το γκάζι σχεδόν αμέσως και επανήλθα σε λογικές ταχύτητες... Ικανοποίηση που πιάνει τόσα αλλά μέχρι εκεί... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 330 στο κοντέρ, 292 πραγματικά και μόνο ένα σφίξιμο στην καρδιά μου αισθανόμουν για το πίσω λάστιχο επειδή ήμουν πάνω σε dyno :P Στην εγνατία οδό έχω δει μια φορά 310-315 χωρίς να αισθανθώ τίποτα ιδιαίτερο.. οκ τα πιάσαμε πάμε παρακάτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 210 μια δυο φορές και 205 τις περισσότερες.Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση (αφού ήξερα τις δυνατότητές της) καθώς και το ότι η μοτοσυκλέτα ήταν ακόμα και στην τελική της ακλόνητη σαν τανκς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 όλα τα έχω δεί όλα λέμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2007 τραγουδουσα μεσ'απο το κρανος: Βαρκα στο γυαλοοοοο,βαααρκα στο γυαλοοοοο.. :lol: :lol: :lol: 160 και κάτι στη Βουλιαγμένης. Πώς αισθάνθηκα; "WoW dude, slow down!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες