Jump to content
podhlaths

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Recommended Posts

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ..

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

.....ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑΚΙ....

ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ V-SΤRΟΜ ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ..

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

.....ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΛΑΚΙ....

ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ V-SΤRΟΜ ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.....

ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ CIF ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ. Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ JAPAN .ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ MAMA SUZUKI JAPAN . :blush:

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 18500ΚΜ ΣΕ 3000ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΒΤ 501-502.

:cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και ένα χρόνο μετά και λίγο πριν γράψω θέμα για το τι λάστιχα πρέπει τώρα να βάλω, Βρήκα ΛΥΣΗ. :vv:

Σε ένα σεμινάριο που είχα στο υπουργειο Συγκοινωνιών ρώτησα έναν ειδικό και μου είπε.

Αναγόμωση είναι επίσημη διαδικασία και συμβαίνει σε θυγατρικά εργοστάσια των εταιρειών.

Δεν έχει να κάνει με ανακύκλωση παλιών ελαστικών αλλά με την διορθωση ελαττωματικών.

Ακόμη μου είπε ότι η διαδικασία έχει αυστηρές προδιαγραφές και τα λάστιχα περνούν πολλά στάδια ελέγχου πριν βρουν στηνν κυκλοφορία.

Τέλος μου είπε ότι το προβλημα δημιουργείται όταν δεν τηρουνται οι προδιαγραφές που έχουν τεθεί. (Βλέπε πέλματα απο λάστιχα φορτηγών στις εθνικές) αφού τέτοια εργοστασια-βιοτεχνίες υπάρχουν ακόμα και στην χώρα μας.

Πολύ χρήσιμο σεμινάριο αφού έμαθα πλέον να διαβάζω τα λάστιχα (τι σημαινουν τα νούμερα) και ποτέ δεν πίστευα ότι αναγράφονται τόσες πληροφορίες επάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα