Jump to content
Sign in to follow this  
giannakis_29

Τι κάνουμε στην περίπτωση που δεν έχουμε το πάλιο Κάρτερ

Recommended Posts

Έχω το εξής θέμα πριν χρόνια μου κόλλησε το Daytona dv 50 αλλαγές μοτέρ έβαλα της Daytona 125 τώρα δεν μπορώ ούτε να το θεωρήσω δεν έχω το παλιό Κάρτερ θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω με λίγο μπέρδεμα και κόστος 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Προφανώς για κάποιο λόγο οι αστυνομικοί πριν σου θεωρήσουν την άδεια θέλουν να δουν το μηχανάκι και το μοτέρ του. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (νόμιμα) είναι να αγοράσεις έναν κινητήρα 50cc, ίδιο με αυτό που φορούσε από την αρχή, καινούριο ή μεταχειρισμένο, με όλα τα νόμιμα παραστατικά (απόδειξη αγοράς κτλ), να το βάλεις πάνω στο μηχανάκι, να το δηλώσεις στην άδεια και να θεωρήσεις όμορφα και ωραία την άδεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάει μακριά έτσι πολλά τα λεφτά στο ίδιο μοτέρ να κάνω κάτι με κανένα τιμολόγιο να γράφει 50αρι από το συνεργείο η να βαρεσω τα παλιά νούμερα αλλιώς πάει για ανταλλακτικά και ολική διαγραφή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν περιμένεις εδώ μέσα να σου βρει κάποιος τέτοιες λύσεις, λυπάμαι αλλά :lock:

Από εκεί και πέρα, ότι νομίζεις κάνε... Να θυμάσαι ότι οι αστυνομικοί δεν είναι χαζοί. Μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος... με την ψιλή! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα