giannakis_29 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2020 Έχω το εξής θέμα πριν χρόνια μου κόλλησε το Daytona dv 50 αλλαγές μοτέρ έβαλα της Daytona 125 τώρα δεν μπορώ ούτε να το θεωρήσω δεν έχω το παλιό Κάρτερ θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω με λίγο μπέρδεμα και κόστος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2020 Προφανώς για κάποιο λόγο οι αστυνομικοί πριν σου θεωρήσουν την άδεια θέλουν να δουν το μηχανάκι και το μοτέρ του. Το μόνο που μπορείς να κάνεις (νόμιμα) είναι να αγοράσεις έναν κινητήρα 50cc, ίδιο με αυτό που φορούσε από την αρχή, καινούριο ή μεταχειρισμένο, με όλα τα νόμιμα παραστατικά (απόδειξη αγοράς κτλ), να το βάλεις πάνω στο μηχανάκι, να το δηλώσεις στην άδεια και να θεωρήσεις όμορφα και ωραία την άδεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannakis_29 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2020 Πάει μακριά έτσι πολλά τα λεφτά στο ίδιο μοτέρ να κάνω κάτι με κανένα τιμολόγιο να γράφει 50αρι από το συνεργείο η να βαρεσω τα παλιά νούμερα αλλιώς πάει για ανταλλακτικά και ολική διαγραφή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2020 Αν περιμένεις εδώ μέσα να σου βρει κάποιος τέτοιες λύσεις, λυπάμαι αλλά Από εκεί και πέρα, ότι νομίζεις κάνε... Να θυμάσαι ότι οι αστυνομικοί δεν είναι χαζοί. Μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος... με την ψιλή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannakis_29 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2020 Οπότε μονόδρομος η διαγραφή άδειας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες