BaggosKr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2019 Καλημέρα.. Θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για το keeway k-light, αν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του σαν αναβάτης. Αυτό που φοβάμαι περισσότερο, είναι ότι είναι κινεζικό και δεν ξέρεις αν πέσεις σε καλό "κομμάτι" ή θα φας φόλα... Σαν μηχανή είναι αρκετά στυλατη, για μένα που θέλω ένα μικρό για να κινούμαι ως την δουλειά καθημερινά. 30 με 40 χιλιόμετρα την μέρα. Θα προτιμούσα απαντήσεις από κάποιον που γνωρίζει για την keeway σαν κατασκευή αν βγάζουν καλά κομμάτια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 Την 5/12/2019 at 9:24 ΠΜ, το μέλος BaggosKr έγραψε: Καλημέρα.. Θα ήθελα να μου πείτε απόψεις για το keeway k-light, αν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του σαν αναβάτης. Αυτό που φοβάμαι περισσότερο, είναι ότι είναι κινεζικό και δεν ξέρεις αν πέσεις σε καλό "κομμάτι" ή θα φας φόλα... Σαν μηχανή είναι αρκετά στυλατη, για μένα που θέλω ένα μικρό για να κινούμαι ως την δουλειά καθημερινά. 30 με 40 χιλιόμετρα την μέρα. Θα προτιμούσα απαντήσεις από κάποιον που γνωρίζει για την keeway σαν κατασκευή αν βγάζουν καλά κομμάτια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Η keeway είναι μια σχετικά γνωστή εταιρία στα κινέζικα, από διάφορα μηχανάκια που έψαχνα, στο ebay για παράδειγμα έχει πληθώρα ανταλλακτικών, υπάρχει επίσημο αγγλικό site. Κινητήρα θα βρίσκεις, είναι <<φασόν>> ,υπάρχουν πολλοί εμποροι που πουλάνε ανταλλακτικά για κινέζικα, μπορεί να λέγεται και αλλιώς πχ lifan , hyosung κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2020 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες