japanofilos 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Εχει ακούσει κανεις τπτ? Τι να παίζει? Ιδιο μοτέρ με το παλιό απλώς injection και μίζα? https://www.zougla.gr/automoto/moto/nea/article/kawasaki-klx300r-epistrofi-me-neo-xaraktira Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 Ωραίο φαίνεται, το βάρος του δεν είναι απαγορευτικό για χρήση σκληρού εντουρο αρκεί να μην το καβαλάει κανένας “ψεύτικος” Το θέμα είναι να έβγαζε πινακίδα αλλά απ´οτι κατάλαβα πινακίδα δεν βγάζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
japanofilos 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 (τροποποιήθηκε) Ναι απ ότι καταλαβα και εγω πινακιδα δεν βγαζει. Πως να είναι άραγε σε αίσθηση και σε γκαζι σε σχέση με το klx 250s το injection να έχει σημαντική διαφορά ?? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2019 από τον japanofilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2019 πριν 55 λεπτά, το μέλος japanofilos έγραψε: Ναι απ ότι καταλαβα και εγω πινακιδα δεν βγαζει. Πως να είναι άραγε σε αίσθηση και σε γκαζι σε σχέση με το klx 250s το injection να έχει σημαντική διαφορά ?? Εγω πιστευω πως ναι θα εχει. Το klx s ειναι ενα εντουρακι πολης με αρκετα καλες δυνατοτητες για εντουρο. Το klx r περα απο τα παραπανω κυβικα θα ειναι καθαρα εντουρο. Πιο μαχιμι με λιγα λογια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 Τα 30 αλογα που λεει θα ειναι λογικα τροχο, ειναι υπεραρκετα για να διασκεδασει καποιος στο χωμα, τα 250αρια τροχο εχουν 19-22. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
japanofilos 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 Οποτε μιλαμε για μεγαλη διαφορά...αυτό θα οργώνει..,και σε συνδυασμό ότι δεν εχει αγωνιστικο μοτέρ.....και θα εχει μεγάλα διαστήμτα σερβις φαίνεται καλή ευκαιρία. Για να δουμε στα πόσα χρήματα θα ρθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες