Rudigarcia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 Καλησπέρα παίδες ένα παπί έχω. Κάνα δυο φορές που χρειάστηκα μικροανταλλακτικα πήγα εκεί στο βαρδαρη που έχει 4-5 μαγαζιά μαζί. Προχθές πριν αγοράσω κάτι ήρθε ο πρώτος πωλητής μου είπε μια τιμή πήγε να πάρει το ανταλλακτικό μετά ήρθε ό άλλος μου είπε άλλη εντελως. Δεν ήταν κάτι ακριβό αλλά γενικά με ενόχλησε αυτή η συμπεριφορά του είμαστε άσχετοι θα πω όσο όσο. Υπάρχει κάποιο κατάστημα να μου πείτε?? Επίσης θα ήταν πολυ βολικό αν είχε και ιστοσελίδα ώστε να ξέρουμε και τις τιμές. Από εκείνα τα καταστήματα στο βαρδαρη έχουν σαιτ αλλά κατάλογο με τιμές δεν έχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2019 (τροποποιήθηκε) Δες εδώ φίλε, έχει διάφορα ανταλλακτικά και αξεσουάρ και τα παιδιά είναι πάρα πολύ εξυπηρετικά. https://www.moto-parts.gr/ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2019 από τον VVV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες