tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2007 Είναι κανείς που θα πάει φέτος Τουρκία :greece: :greece: :greece:? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2007 (τροποποιήθηκε) Για πες λεπτομέρειες - αν έχεις - για να ξέρουμε τί να σκεφτούμε ... ΥΓ: ωραίες φωτοσυνθέσεις! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2007 από τον psychod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2007 (τροποποιήθηκε) Γειά σου Ρsychod Εχω πάει πέρισυ και σκέφτομαι και για φέτος να εκδράμω πρός τας ανατολάς. :greece: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2007 από τον tdm900r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2007 Για λέγε λεπτομέρειες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2007 για πες tdm. Νομίζω αρκετοί θα ενδιαφέρονται (αν δεν το έχουν ετοιμάσει ήδη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2007 Οποιος ενδιαφέρεται ας σηκώσει χεράκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2007 (τροποποιήθηκε) Φίλε tdm επειδή νομίζω πως αρκετοί θα ενδιαφερθούν μιας και είναι ο πλησιέστερος αγώνας moto gp ειδικά για την Βορ. Ελλάδα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2007 από τον FZMAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bakoo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2007 Φίλε tdm900r, Επειδή ψήνομαι για να πάω και ψάχνω για παρέα, υπάρχει κάποιος που θα πάει σίγουρα??? Πρέπει να κανονίσω άδεια από τη δουλειά. Τιμές για τα εισητήρια βρήκα στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.turkeygrandprix.com/en/motogp/ticketsmoto.htm Τώρα από τιμές ξενοδοχείων δεν ξέρω, αλλά μπορείς να μας κατατοπίσεις φαντάζομαι μιας και πήγες πέρισυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2007 Περιμένουμε κάποια νέα αν ξέρει κάποιος (TDM) για Κωνσταντινούπολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2007 Λοιπόν παιδιά, έχουμε και λέμε........ Καλό είναι να φύγει για την Πόλη κανείς ημέρα Πέμπτη.Κι αυτό γιατί δεν θα βρείτε συνωστισμό στα σύνορα,θα δείτε τα δοκιμαστικά της παρασκευής-φέρνοντας βόλτα γύρω απο την πίστα βρίσκοντας και την καλύτερη θέση για να δείτε τον αγώνα.Συμβουλευτικά σας προτείνω το stand 8 στην στροφή Τ14.Θα έχετε την παρακάτω θέα. Απο εισητήριο βγάλτε γενικής εισόδου(εγώ πέρισυ το πλήρωσα 5 ευρώ βγάζοντας το επι τόπου στα γκισέ και κάθησα στην προαναφερόμενη θέση).Την παρασκευή επειδή δεν έχει πολύ κόσμο,αφήνουν να δείτε τα δοκιμαστικά απο το main grand stand.Οχι οτι θα έχει στον αγώνα πολύ κόσμο,πέρισυ ήταν γύρω στις 15000(αγώνας) και 33000(όλο το τριήμερο). Ξενοδοχεία υπάρχουν πολλά και μπορείτε να βρείτε δωμάτιο χωρίς κράτηση από Ελλάδα.Καλό είναι όμως να βρείτε απο Ελλάδα για να μην χάσετε την ώρα σας ψάχνοντας δωμάτιο.Πέρισυ πλήρωσα 35ευρώ το μονόκλινο και 45ευρώ το δίκλινο την ημέρα με πρωινό(περιοχή Taksim) .Η πίστα είναι απο την Ασιατική μεριά της Πόλης και πρέπει να περάσετε την γέφυρα του Βοσπόρου την πρώτη που βρίσκεται πάνω απο το ORTAKOY (είναι το τζαμί που φαίνεται) και να συνεχίσετε για 25-30 χλμ. περίπου μέχρι την πίστα.Προσοχή χρειάζεται όταν περνάτε τα διόδια της γέφυρας.Δεν υπάρχουν καθόλου ταμπέλες στα Αγγλικά που να σας ενημερώνουν από πού να περάσετε,μόνο στα Τούρκικα.Εσείς πρέπει να σταματήσετε να δείτε ποιό γκισέ δίνει αυτόματα χαρτάκι(χωρίς να πληρώσετε),το οποίο θα δώσετε κατα την έξοδό σας απο την γέφυρα και θα πληρώσετε τότε.Εάν δεν το κάνετε και περάσετε νομίζοντας πώς περνάνε ελεύθερα,θα αρχίσουν να βαράνε οι σηρήνες και στην έξοδο απο τα επόμενα διόδια θα σας σταματήσουν και πληρώσετε και πρόστιμο. Άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι η οδήγηση των τούρκων.Απο την στιγμή που θα περάσετε τα σύνορα(απο την είσοδο την κάτω-Κήποι) ο δρόμος για την Πόλη δεν είναι καλός.Μέχρι και κάρα θα δείτε να κυκλοφορούν.Η βενζίνη τους πέρισυ κόστιζε 2.40ευρώ το λίτρο,γι αυτό φουλάρετε προτού μπείτε στην Τουρκία. Κατά την επιστροφή σας καλό θα είναι να γυρίσετε απο το τελωνείο των καστανιών.Ο δρόμος είναι ασύγκριτα καλύτερος και δεν έχει καθόλου κίνηση το τελωνείο.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να κάνετε 100+ χιλ. για να κατεβείτε στην Αλεξανδρούπολη.Ο δρόμος όμως είναι πολύ καλός.Ένα άλλο σημείο που πρέπει να προσέξετε εάν έρθετε απο τις Καστανιές είναι ότι κατα την διαδρομή 260~χιλ. υπάρχει μόνο ένα πρατήριο για να αναφοδιαστείτε(τουλάχιστον έτσι ήταν πέρισυ).Γι' αυτό φουλάρετε στην Πόλη και μετά το νούς σας να μην το προσπεράσετε χωρίς να το δείτε!Εγώ περισυ,χωρίς να ξέρω ότι δεν υπάρχει άλλο ενδιάμεσο πρατήριο δεν έβαλα όταν το είδα και πηγαίνοντας με ταχύτητες 170-210 μόλις και μετα βίας έφτασα στην Ανδριανούπολη(Edirne για τους Τούρκους).Με την ψυχή στο στόμα πήγαινα για 70χιλ με ταχύτητα 80χιλ. αφού τότε συνειδητοποίησα ότι μάλλον δεν υπάρχει πρατήριο. Αυτά πρός το παρών και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε,ελεύθερα ξαναποστάρετε! :greece: :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 Απο χρήματα χρησιμοποίεισες ευρώ; Τα δέχονται; Επίσης τι άλλα χαρτιά πρέπει να βγάλεις για σένα και τι για την μηχανή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 Απο χρήματα χρησιμοποίεισες ευρώ; Τα δέχονται; Επίσης τι άλλα χαρτιά πρέπει να βγάλεις για σένα και τι για την μηχανή; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ευρώ.Τα παίρνουν ατόφια η στα χαλάνε και σου δίνουν Τουρκικές λίρες.Εγώ μόλις μπήκα στο τούρκικο τελωνείο χάλασα 200ευρώ και μετά χαλούσα στο ξενοδοχείο.Απο χαρτιά χρειάζεται το διαβατήριο και πράσινη κάρτα που θα πάρεις απο την ασφαλιστική του οχήματός σου(δωρεάν). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2007 εγώ θα έλεγα "μέσα" αλλά μάλλον μου έχει προκύψει μια επαγγελματική υποχρέωση στη Βιέννη (το ίδιο ΠΣΚ) θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω πόσο χρόνο έχω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2007 Η βενζίνη τους πέρισυ κόστιζε 2.40ευρώ το λίτρο,γι αυτό φουλάρετε προτού μπείτε στην Τουρκία. Μήπως το ποσό είναι σε τούρκικες λίρες ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μήπως το ποσό είναι σε τούρκικες λίρες ; FZMAN Η βενζίνη(πέρισυ)κυμαινόταν 2.20-2.40 ΕΥΡΑ το λίτρο Κι' αυτό,το θυμάμαι πολύ καλά,γιατί πέρισυ η αναλογία ευρώ-λίρα ηταν περίπου 1:1. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2007 από τον tdm900r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2007 Τελικά τι έγινε, πήγε κάποιος Κωνσταντινούπολη στο moto gp; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες