HighFlashy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Καλησπερα! Οσο περναει ο καιρος πλησιαζω να βγαλω το πρωτο μου διπλομα. Θελω να παρω κατι καινουργιο και γιαυτο εχω αφερεσει απο το μυαλο μου τα παπια(δεν μου αρεσουν τα daytona και το jetix). Τωρα απο σκουτερ εχω μεινει αναμεσα σε Vespa sprint s και στο Gilera Runner sp. Εμενα προσωπικα η βεσπα μου αρεσει πιο πολυ σαν εμφανιση αλλα ηθελα να παρω και την δικια σας γνωμη. Σας ευχαριστω ολους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Ειχα Gilera Runner sp 7 χρονια. Πηγαινε πολυ καλα για 50αρι. Τρομερα φρενα.Στησιμο σαν μηχανακι. Πανεμορφο. Αλλα πολλα προβληματα ρε παιδι μου!!! Ειπαμε να χαλαει αλλα οχι κι ετσι!!! Ολα τα σερβισ στην ωρα του αλλα αυτο εκει.... ριμαδι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HighFlashy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Γενικα τα καινουργια ειναι ετσι ή ετυχε σε εσενα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 κατι τρομπες νερου-λαδιου, μιζα, κανενα κολλαρο καρμπ κτλ ειναι συχνο φενομενο. ωραια σκουτερακια αλλα δεν ειναι πολυ αξιοπιστα. χοντρες βλαβες δε βγαζουν απο οσο γνωριζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HighFlashy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Δηλαδη να μην το παρω; Και ο αδερφος μου βεσπα εχει εδω και δεκα χρονια και δεν του εχει βγαλει καποιο προβλημα. Αλλα ο ιδιος μου ειπες πως εχει μικρες ροδες και μετα απο καποια χρονια τα φρενα δεν ειναι και τοσο καλα και μου λεει πως ειναι λιγο επικυνδηνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 ολα τα σκουτερ εχουν μικρες ζαντες. τι σημαινει μετα απο χρονια χαλανε τα φρενα? υγρα αλλαζει? τακακια αλλαζει? δεν ισχυει αυτο. εχουν καλα φρενα τα gilera αν ειναι σωστα συντηρημενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HighFlashy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Εγω το πανω το ειπα για τα βεσπα οχι για το ραννερ αλλα απο οτι ξερω αλλαζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες